Zkušenost s e-shopem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
20.1.11 12:32

Zkušenost s e-shopem miminka-deti.cz

Ahoj,
zajímalo by mě, jakou máte zkušenost s http://www.miminka-deti.cz ?
V prosinci jsem u nich něco koupila, zaplatila, balík stále nikde, telefon nikdo nezvedal, na maily nikdo nereagoval … v lednu jsem se s nima pracně dohodla, že mi pošlou peníze zpět a peníze stále nikde .. telefon mi už nikdo nebere, maily bez reakce … hrozná zkušenost, NEDOPORUČUJI ten e-shop. Taková strašná komunikace a chování snad ani nemůže být náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
20.1.11 13:11

To je dost hrozný. Kolik jsi jim poslala peněz ? Podle toho bych se rozhodla, co dál. Minimálně jim pošli mail, že pokud nezjednají nápravu, že jim uděláš „reklamu“ na nejčtenějším maminkovském serveru. A jsou i jiné možnosti. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
20.1.11 13:34

Napiš jim email, že pokud nesjednají nápravu do 10 dní, dáváš podnět na čoi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.1.11 13:35

Nejde ani tak o výši peněz, ale spíš o princip. A taky teď o varování ostatním. Maily už jsem poslala, ale zatím to k ničemu nevede :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.1.11 14:12

vypada to, ze to jsou opravdu podvodnici, zrejme to predtim vlastnila nejaka pani Radka Voriskova,ktera snad byla uz za podvody odsouzena. Ted je tam jako majitel uveden nekdo jiny, ale evidentne je to porad to same…
Lido, doufam, ze to nebylo moc penez :-( a priste radsi vsechno na dobirku… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.1.11 14:15

mrkni se na www.ebutik.cz tam maji take hezke zbozi, a mohu potvrdit doruceni objednavky do 30dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
20.1.11 14:17

já mám podobnou zkušenost s Babyshopingem, ale ten, jak jsem te´d zjistila, byl uzavřen. V květnu loni jsem objednala kojící podprsenky a poslala peníze (zatím jsem nikdy problém neměla s žádným e-shopem, tak jsem prostě zaplatila předem) a balíček nikde, pak psali, že to bude vyřízeno a pod.. ale pak už nic a peníze taky nic… no naštěstí to nebylo moc peněz, ale je to pěkně blbé takhle okrádat lidi… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky podvedená
9.2.11 14:14

Voříšková

Zkušeností s tímto obchodem jsou hodně špatné. Zkuste si zadat jméno Radka Voříšková do vyhledávače a sama uvidíte kolik nespokojených klientů Vám vyjede. Jinak, Voříšková už byla pro podvody odsouzená, je v podmínce ale podvádí dál. Jsou na ni podaná trestní oznámení. Podejte taky. Snad se ji už jednou podaří dostat do chládku.

• Citovat
  • Upravit
Taky podvedená
9.2.11 14:15

Ten někdo, kdo je nyní uveden jako majitel obchodu je prostě Voříškové šamstr. Bohužel.

• Citovat
  • Upravit
11
9.2.11 14:24

Díky za reakci. Vy jste trestní oznámení podala? Bylo to k něčemu? Už jej mám v obálce nachystané a zítra posílám, tak sem zvědavá. Za xlet nákupu na různých e-shopech první špatná zkušenost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky podvedená
9.2.11 16:11

Ano, trestní oznámení jsme podali a čekáme už na soud. Pro policii je Voříšková už notoricky známá. Má už bohužel uvalenou exekuci na byt a přednost v náhradách škod budou mít poškození z toho prvního soudu, který už proběhl. Jednalo se tam o částku přesahující 1 mil. Moc už nedoufáme, že se prachy někdy vrátí, jde spíše o princip.

• Citovat
  • Upravit
12681
30.5.14 19:19

Máte někdo zkušenost s tímto obchodem?

http://www.rotoshop.cz/

Objednali jsme zboží a nějak to vázne, i když zaplacení potvrdili. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...