Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Posilali jste nekdo balik pres zasilkovnu na dobirku? Aplikace po me chtela uhradit 65 kc plus 19 za dobirku. Pak se ptali na „doberecne“, to jsem pochopila ze je cena za veci, ktere poslu. Napsala jsem 120 kc. Vyplati mi pak zasilkovna celych 204 kc? Nebo jen tech 120? Delala jsem to poprve, nevedela jsem jestli mam mou cenu zbozi navysit o cenu za zasilkovnu.
A jak by zásilkovna věděla, že dopravu a dobírku platí adresát?
@Rive píše:
A jak by zásilkovna věděla, že dopravu a dobírku platí adresát?
Hlavně tohle se platí předem v aplikaci při objednání, takže pokud chci proplatit dopravu, musím to přičíst. Zadarmo to neposlou aby to pak museli vymáhat
Aha.. da se s tim jeste dodatecne neco udelat? Zmenit v aplikaci tu castku? Nebo jedine proste napsat adresatovi at mi tech 84kc posle na ucet?
@eva.pass v aplikaci nic, dost pochybuju ze s tím zasilkovna cokoliv udělá, kontaktujte si příjemce at ti to pošle. Pokud nebude chtít tak tvoje smula
Ahoj ženy. Prosím pěkně, jak dlouho trvá, než mi přijde na účet dobírka od Zásilkovny? Někde jsem četla, že týden. Pořád to platí nebo už výplatu urychlili? ![]()
@AnnaNuvoletta07 Ahoj, mně přišla platba myslím za 5dní od převzetí. 🙂
Já si také nechávám platit vše dopředu, párkrát jsem se spálila, nikdo nevyzvedl, tak už na dobírku nikdy.
Dobrý večer, chci si něco objednat z bazaru přes zásilkovnu, prodávající mi nabídla, že mi zboží může poslat přes dobírku. Nevíte někdo, kolik budu celkové s dobírkou platit? Bez dobírky by to bylo 65,–Kč. Děkuji.