Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny ![]()
Mám prosbu,znáte nějakou dobrou komedii? jetsli jo tak prosím pište,předem děkuji
![]()
Zkažená úča, Zkus mě rozesmát, Chceš mě chci tě, Rozchod, Exmanželka za odměnu, Vrahouni, Machři…
RRRRR!!!! -nevim, kolik přesně je tam R a koklik vykřičníků
na poprvé je to krávovina,ale pak jsme si to celkem oblíbili … nebo Drž hubu! ![]()
MonnyDee píše:
Zkažená úča, Zkus mě rozesmát, Chceš mě chci tě, Rozchod, Exmanželka za odměnu, Vrahouni, Machři…
ty jo díky Moni,už jdu hledat ![]()
pkp píše:
RRRRR!!!! -nevim, kolik přesně je tam R a koklik vykřičníkůna poprvé je to krávovina,ale pak jsme si to celkem oblíbili … nebo Drž hubu!
jj to RRRRRRRRR jsem viděla to je super,mně se to moc líbilo ![]()
Mě se líbí Wasabi, Drž hubu… a ted mám výpadek a nevzpomenu si dál ![]()
mamina25 píše:většinou, když jsem to někomu půjčila, tak řekli, že je to krávovina, ale na to musí mít člověk náladu nopkp píše:jj to RRRRRRRRR jsem viděla to je super,mně se to moc líbilo
RRRRR!!!! -nevim, kolik přesně je tam R a koklik vykřičníkůna poprvé je to krávovina,ale pak jsme si to celkem oblíbili … nebo Drž hubu!
Jsou to sice starší komedie, ale mě pobaví vždy: Vidláci s Tim Allen a Kirstie Alley nebo Přes palubu s Goldie Hawn a Kurt Russell
Tak já se mohu zbláznit smíchy při staré komedii !Návrat pana účetního"…s tou Ugínou atd…
To mě vždycky dostane, tenhle styl komedií - Fantozi a všechny jeho filmy ![]()