Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jsi začala sledovat celkem pozdě, když je příští týden konec.
Hemský (Dlouhý) je prý Berdych, Drobeček je korunní svědek ,oficiální jméno manžel prý nezná.
Já kauzu neznala až do začátku vysílání seriálu ![]()
tak já jsem o kauze „berdychův gang“ slyšela, ale nějak zvlášť neřešila. Prostě člověk vyslechne zprávy a jde dál. Až tímto seriálem se mi teda hodně otevřely oči. Fakt hrůza a nejhorší je, že si prostě člověk u telky nemůže říct, že je to jenom film.
jj, je to fakt hrůza, že se tohle dělo a možná ještě někde děje ? ![]()
Ale je to super seriál ![]()
Fuuuj, je mi z toho na
, že se tohle u nás dělo a děje.konkrétně tahle kauza od druhé poloviny 90. let do roku 2004, no hrozný.
Já sleduji od prvního dílu a je to velmi povedené… zkoukni na netu od začátku a budeš mít jasno ![]()
Holt je to realita
http://tn.nova.cz/…ela-zne.html
dle mého Berdych je Drobeček ![]()
a právě proto dík za tenhle seriál a víc takových. A taky obdiv autorům.
Já sleduju! Je to po dlouhé době seriál, na který se dá koukat. Pokud by to bylo podle pravdy i jen z poloviny, tak je to hnus, co se tu děje.
Kauzu Berdychova gangu jsem znala jen ze zpráv a nijak zvlášť ji neřešila…
Taky sleduju, začátek byl trochu rozvláčnej, ale pak se to rozjelo a hltám každej díl
O Berdychově gangu jsem taky slýchala jen ze zpráv a moc jsem tomu nevěnovala pozornost
A v seriálu Drobek opravdu představuje Berdycha. Už se klepu, jak to příští týden dopadne…
Mnoho postav ze seriálu má díky inspiraci skutečností své reálné předobrazy. Tereza Hodačová (Hana Vagnerová) představuje policistku ÚOOZ Helenu Kahnovou, Dan Chládek (Robert Jašków) policistu ÚOOZ Tomáše Gregora, Mráz (David Prachař) krále podsvětí Františka Mrázka zavražděného v roce 2006, Drobeček (Martin Sitta) šéfa Berdychova gangu Davida Berdycha odsouzeného v roce 2006, Vladimír Orava (Pavel Zedníček) policistu Josefa Opavu odsouzeného v roce 2007, Ota Kofčín (Jan Dolanský) zkorumpovaného policistu Petra Koňaříka odsouzeného v roce 2007 a Císař (Michal Dlouhý) šéfa gangu bratrů Zádamských Milana Zádamského, který byl osvobozen.
A jak to víš jistě že Drobek je Berdych? Takže ve skutečnosti Berdych to všehcno na všechny napráskal?
Machalka píše:
Taky sleduju, začátek byl trochu rozvláčnej, ale pak se to rozjelo a hltám každej dílO Berdychově gangu jsem taky slýchala jen ze zpráv a moc jsem tomu nevěnovala pozornost
A v seriálu Drobek opravdu představuje Berdycha. Už se klepu, jak to příští týden dopadne…
Dita01 píše:
http://tn.nova.cz/…ela-zne.htmldle mého Berdych je Drobeček
jj, máš pravdu.Už jsem to našla ![]()
Ahoj maminky
Hraje v tom seriálu přímo někdo Berdycha? A Drobeček (v seriálu) byl ve skutečném gangu kdo?
tak jsem dnes poprvé viděla seriál Expozitura a docela mě zaujal. Ale mám celkem honičky v tom, kdo je kdo
Děkuji