Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jak byl ten díl co zabili Mráze..tak jsem na netu našla moc pěkný článek jak Mrázek fungoval…ted ho nemůžu najít…budu hledat…tady jsou o něm nějaký info
http://www.novinky.cz/…-puskou.html
ještě toto
http://www.parat.webzdarma.cz/index.php?…
ale tamten jsem nenašla…škoda…prostě naférovku vydírali podnikatele..s tím že na ně policajti něco mají - policajti co v tom jeli podnikatele opravdu zavovali k výslechu… a pak jim Mrázek nabídl že s policajtama je jedna ruka a že ten „problém“ zařídí - třeba za 500tisíc nebo za milion…no a takhle se vydělává !! Něco pro Mrázka něco pro ty policajty.
Holky, já tenhle seriál miluju. Občas je mi teda z něj úzko
- Ale je fakt hodně vydařenej. A Robert Jašków: no ten je tam prostě k sežrání ![]()
Každopádně můj chlap Miluje celou kauzu Ohledně Mrázka a tak, ví každou drobnůstku, takže se v tomhle seriálu vyžívá ![]()
Jo jo, taky Drobka vidím jako pablba z Účastníků zájezdu nebo vtipálka z Vyprávěj. Trochu se mi to tříská, ale jako Drobek fakt nemá konkurenci, mafiána hraje bravurně!
já bych řekla že fakt všichni to dobře zahráli…opravdu tohle je moooc povedený seriál !!!
consi píše:ale role mu sedi uplne paradne, jestli ho jeste v necem dalsim uvidim (snad jo), uz to pro me stejne vzdycky bude ten grazl ze serialunakukovatelka píše:„Drobek“ hraje ve VyprávějMMartina1 píše:Taky jsem si to rikala
výborně hraje ale v Expozituře i Zedníček. Já ho mám zapsanýho jako televizního šaška a tady fakt dobrej.
A na roli Drobecka snad nemohli vybrat lepsiho herce, doted jsem ho neznala, ale role mu sedi uplne paradne, jestli ho jeste v necem dalsim uvidim (snad jo), uz to pro me stejne vzdycky bude ten grazl ze serialu
Taky hrál v Účastníci zájezdu. Manžela takové té buranské rodinky, co si vařili na plynáči v hotelu:-)
melanka píše:„Drobek“ hraje ve Vyprávějconsi píše:ale role mu sedi uplne paradne, jestli ho jeste v necem dalsim uvidim (snad jo), uz to pro me stejne vzdycky bude ten grazl ze serialunakukovatelka píše:„Drobek“ hraje ve VyprávějMMartina1 píše:Taky jsem si to rikala
výborně hraje ale v Expozituře i Zedníček. Já ho mám zapsanýho jako televizního šaška a tady fakt dobrej.
A na roli Drobecka snad nemohli vybrat lepsiho herce, doted jsem ho neznala, ale role mu sedi uplne paradne, jestli ho jeste v necem dalsim uvidim (snad jo), uz to pro me stejne vzdycky bude ten grazl ze serialu
A v Bobulích toho co jel s dědou na dovolenou a vůbec tam nemluvil ![]()
Jo mate pravdu, v Ucastnicich hral (Drobecek), ale ja si to s tim tedy vubec nespojila. Myslim, ze v tom tkvi umeni herce, ze hraje pokazdy tak verohodne, ze to cloveku ani neprijde (napr. kdyz vidim „Seznamte se, Joe Black“ s Hopkinsem, rozhodne si nevzpomenu na Mlceni jehnatek apod
).
Vypravej se mi nelibi (jako jednomu z mala lidi), tak to neznam.
K tomu Jaskowovi - tak neni spatnej, myslim typove, ale nežerete ho tolik hlavne kvuli ty roli, kterou hraje ?
Nevim no, ze bych z nej byla takhle odvarena …
hraje treba i v Ulici, tam Vam taky prijde k sezrani, kdyz stoji v pekarskym munduru s capkou na hlave u Niklovy v pekarne ?
![]()
nakukovatelka píše:
Jo mate pravdu, v Ucastnicich hral (Drobecek), ale ja si to s tim tedy vubec nespojila. Myslim, ze v tom tkvi umeni herce, ze hraje pokazdy tak verohodne, ze to cloveku ani neprijde (napr. kdyz vidim „Seznamte se, Joe Black“ s Hopkinsem, rozhodne si nevzpomenu na Mlceni jehnatek apod).
K tomu Jaskowovi - tak neni spatnej, myslim typove, ale nežerete ho tolik hlavne kvuli ty roli, kterou hraje ?Nevim no, ze bych z nej byla takhle odvarena …
hraje treba i v Ulici, tam Vam taky prijde k sezrani, kdyz stoji v pekarskym munduru s capkou na hlave u Niklovy v pekarne ?
![]()
Mě se taky Vyprávěj nelíbí
![]()
Mě se teda z expozitury nejvíc líbí Dolanský i když tam hraje zmetka je to prostě slaďouš ![]()
verenika píše:nakukovatelka píše:Mě se taky Vyprávěj nelíbí
Jo mate pravdu, v Ucastnicich hral (Drobecek), ale ja si to s tim tedy vubec nespojila. Myslim, ze v tom tkvi umeni herce, ze hraje pokazdy tak verohodne, ze to cloveku ani neprijde (napr. kdyz vidim „Seznamte se, Joe Black“ s Hopkinsem, rozhodne si nevzpomenu na Mlceni jehnatek apod).
K tomu Jaskowovi - tak neni spatnej, myslim typove, ale nežerete ho tolik hlavne kvuli ty roli, kterou hraje ?Nevim no, ze bych z nej byla takhle odvarena …
![]()
![]()
To jsi druha, po mym manzelovi. Tak uz jsme tri, co znam ![]()
Mne se nelibi hrani si na retro. To proste nesnasim, staci mi videt Vojtka s kotletama, a vypinam televizi. Tu Kerestesovou taky nemuzu
, dokonce ani vyborna Nina Diviskova mi tam vtipna neprijde (videla jsem obcas kousek a pak nejaky sumar v lete).
Ja vyrustala v totaci do 18ti. Takze dal ani nekomentuju ![]()
nodysek píše:
Mě se teda z expozitury nejvíc líbí Dolanský i když tam hraje zmetka je to prostě slaďouš
Jj, ten byl sladous i kdyz cpal lidi do sudu v Sametovych vrazich ![]()
Michala Dlouhyho jsem snad nevidela v kladny roli taky, ten hraje takovy zmetky porad (ale jde mu to
)
nakukovatelka- můj manžel to žere
Tuhle se mi dokonce ptal kdy na teveňáky začali dávat ty rozbalovací červený proužky
že tam jsou 80tý léta a Vojtek si tam rozbalil Maratonce s těma proužkama
![]()
verenika píše:
nakukovatelka- můj manžel to žereTuhle se mi dokonce ptal kdy na teveňáky začali dávat ty rozbalovací červený proužky
![]()
![]()
![]()
Ale to ma docela postreh
, driv byl s tavenaky opravdu boj ![]()
nakukovatelka píše:verenika píše:Ale to ma docela postreh
nakukovatelka- můj manžel to žereTuhle se mi dokonce ptal kdy na teveňáky začali dávat ty rozbalovací červený proužky
![]()
![]()
![]()
, driv byl s tavenaky opravdu boj
On je na tohle hroznej, s nim se na filmy ani koukat nedá. Pidi chyba a mám o tom hodinovou přednášku jaká to byla chyba atd.
![]()