Seriál Expozitura-hraje v tom seriálu přímo někdo Berdycha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
15.12.11 07:35

jak byl ten díl co zabili Mráze..tak jsem na netu našla moc pěkný článek jak Mrázek fungoval…ted ho nemůžu najít…budu hledat…tady jsou o něm nějaký info
 http://www.novinky.cz/…-puskou.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
15.12.11 07:43

ještě toto

http://www.parat.webzdarma.cz/index.php?…

ale tamten jsem nenašla…škoda…prostě naférovku vydírali podnikatele..s tím že na ně policajti něco mají - policajti co v tom jeli podnikatele opravdu zavovali k výslechu… a pak jim Mrázek nabídl že s policajtama je jedna ruka a že ten „problém“ zařídí - třeba za 500tisíc nebo za milion…no a takhle se vydělává !! Něco pro Mrázka něco pro ty policajty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.12.11 07:47

Holky, já tenhle seriál miluju. Občas je mi teda z něj úzko :( - Ale je fakt hodně vydařenej. A Robert Jašków: no ten je tam prostě k sežrání :*
Každopádně můj chlap Miluje celou kauzu Ohledně Mrázka a tak, ví každou drobnůstku, takže se v tomhle seriálu vyžívá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.12.11 08:30

Jo jo, taky Drobka vidím jako pablba z Účastníků zájezdu nebo vtipálka z Vyprávěj. Trochu se mi to tříská, ale jako Drobek fakt nemá konkurenci, mafiána hraje bravurně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
15.12.11 08:33

já bych řekla že fakt všichni to dobře zahráli…opravdu tohle je moooc povedený seriál !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.12.11 14:08
consi píše:
nakukovatelka píše:
MMartina1 píše:
výborně hraje ale v Expozituře i Zedníček. Já ho mám zapsanýho jako televizního šaška a tady fakt dobrej.
Taky jsem si to rikala :)
A na roli Drobecka snad nemohli vybrat lepsiho herce, doted jsem ho neznala, ale role mu sedi uplne paradne, jestli ho jeste v necem dalsim uvidim (snad jo), uz to pro me stejne vzdycky bude ten grazl ze serialu :)
„Drobek“ hraje ve Vyprávěj :D
ale role mu sedi uplne paradne, jestli ho jeste v necem dalsim uvidim (snad jo), uz to pro me stejne vzdycky bude ten grazl ze serialu :) „Drobek“ hraje ve Vyprávěj :D

Taky hrál v Účastníci zájezdu. Manžela takové té buranské rodinky, co si vařili na plynáči v hotelu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
15.12.11 14:13
melanka píše:
consi píše:
nakukovatelka píše:
MMartina1 píše:
výborně hraje ale v Expozituře i Zedníček. Já ho mám zapsanýho jako televizního šaška a tady fakt dobrej.
Taky jsem si to rikala :)
A na roli Drobecka snad nemohli vybrat lepsiho herce, doted jsem ho neznala, ale role mu sedi uplne paradne, jestli ho jeste v necem dalsim uvidim (snad jo), uz to pro me stejne vzdycky bude ten grazl ze serialu :)
„Drobek“ hraje ve Vyprávěj :D
ale role mu sedi uplne paradne, jestli ho jeste v necem dalsim uvidim (snad jo), uz to pro me stejne vzdycky bude ten grazl ze serialu :)
„Drobek“ hraje ve Vyprávěj :D Taky hrál v Účastníci zájezdu. Manžela takové té buranské rodinky, co si vařili na plynáči v hotelu:-)

A v Bobulích toho co jel s dědou na dovolenou a vůbec tam nemluvil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
15.12.11 14:33

Jo mate pravdu, v Ucastnicich hral (Drobecek), ale ja si to s tim tedy vubec nespojila. Myslim, ze v tom tkvi umeni herce, ze hraje pokazdy tak verohodne, ze to cloveku ani neprijde (napr. kdyz vidim „Seznamte se, Joe Black“ s Hopkinsem, rozhodne si nevzpomenu na Mlceni jehnatek apod :mrgreen: ).

Vypravej se mi nelibi (jako jednomu z mala lidi), tak to neznam.

K tomu Jaskowovi - tak neni spatnej, myslim typove, ale nežerete ho tolik hlavne kvuli ty roli, kterou hraje ? :lol: Nevim no, ze bych z nej byla takhle odvarena … :think: hraje treba i v Ulici, tam Vam taky prijde k sezrani, kdyz stoji v pekarskym munduru s capkou na hlave u Niklovy v pekarne ? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.12.11 14:35
nakukovatelka píše:
Jo mate pravdu, v Ucastnicich hral (Drobecek), ale ja si to s tim tedy vubec nespojila. Myslim, ze v tom tkvi umeni herce, ze hraje pokazdy tak verohodne, ze to cloveku ani neprijde (napr. kdyz vidim „Seznamte se, Joe Black“ s Hopkinsem, rozhodne si nevzpomenu na Mlceni jehnatek apod :mrgreen: ).

K tomu Jaskowovi - tak neni spatnej, myslim typove, ale nežerete ho tolik hlavne kvuli ty roli, kterou hraje ? :lol: Nevim no, ze bych z nej byla takhle odvarena … :think: hraje treba i v Ulici, tam Vam taky prijde k sezrani, kdyz stoji v pekarskym munduru s capkou na hlave u Niklovy v pekarne ? :lol: :lol:

Mě se taky Vyprávěj nelíbí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
15.12.11 14:39

Mě se teda z expozitury nejvíc líbí Dolanský i když tam hraje zmetka je to prostě slaďouš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
15.12.11 14:47
verenika píše:
nakukovatelka píše:

K tomu Jaskowovi - tak neni spatnej, myslim typove, ale nežerete ho tolik hlavne kvuli ty roli, kterou hraje ? :lol: Nevim no, ze bych z nej byla takhle odvarena … :think: hraje treba i v Ulici, tam Vam taky prijde k sezrani, kdyz stoji v pekarskym munduru s capkou na hlave u Niklovy v pekarne ? :lol: :lol:
Mě se taky Vyprávěj nelíbí :mrgreen: :mrgreen:

To jsi druha, po mym manzelovi. Tak uz jsme tri, co znam :lol:
Mne se nelibi hrani si na retro. To proste nesnasim, staci mi videt Vojtka s kotletama, a vypinam televizi. Tu Kerestesovou taky nemuzu :lol: , dokonce ani vyborna Nina Diviskova mi tam vtipna neprijde (videla jsem obcas kousek a pak nejaky sumar v lete).
Ja vyrustala v totaci do 18ti. Takze dal ani nekomentuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
15.12.11 14:49
nodysek píše:
Mě se teda z expozitury nejvíc líbí Dolanský i když tam hraje zmetka je to prostě slaďouš :pankac:

Jj, ten byl sladous i kdyz cpal lidi do sudu v Sametovych vrazich :oops:

Michala Dlouhyho jsem snad nevidela v kladny roli taky, ten hraje takovy zmetky porad (ale jde mu to :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.12.11 15:01

nakukovatelka- můj manžel to žere :roll: Tuhle se mi dokonce ptal kdy na teveňáky začali dávat ty rozbalovací červený proužky :zed: :zed: že tam jsou 80tý léta a Vojtek si tam rozbalil Maratonce s těma proužkama :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
15.12.11 15:07
verenika píše:
nakukovatelka- můj manžel to žere :roll: Tuhle se mi dokonce ptal kdy na teveňáky začali dávat ty rozbalovací červený proužky :zed: :zed: že tam jsou 80tý léta a Vojtek si tam rozbalil Maratonce s těma proužkama :lol: :lol: :lol:

Ale to ma docela postreh :lol: , driv byl s tavenaky opravdu boj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.12.11 15:20
nakukovatelka píše:
verenika píše:
nakukovatelka- můj manžel to žere :roll: Tuhle se mi dokonce ptal kdy na teveňáky začali dávat ty rozbalovací červený proužky :zed: :zed: že tam jsou 80tý léta a Vojtek si tam rozbalil Maratonce s těma proužkama :lol: :lol: :lol:
Ale to ma docela postreh :lol: , driv byl s tavenaky opravdu boj :lol:

On je na tohle hroznej, s nim se na filmy ani koukat nedá. Pidi chyba a mám o tom hodinovou přednášku jaká to byla chyba atd. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí