Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KPKristy píše:MMartina1 píše:Máš pravdu, je to bordel. A nemyslím, že by se to dělo znovu, nýbrž STÁLE
seriál fakt super, ale jsem ráda, že už je konec. Fakt mi z toho bylo až zle, dokonce jsem dobrovolně odcházela umýt nádobí. Bordel v republice a nedělám si iluze, že se tohle znovu někde neděje, jenom se to prostě ještě neprofláklo.
. Prostě jich pár pozatýkali, ale dalších bůhví kolik si vesele jede dál…
přesně tak…jen se převlékl kabát, možná trochu lépe se to „ošetřilo“ a opět někde protékají miliony a někdo siiii hodně dobře mastí kapsu a týrá a vydírá ostatní !!!
ale jako včerejší díl super…taky jsme to hltali !!! fakt dobrý !!!
a vlastně tím že šéfko stihl ten Mrázkův archív skartovat a spálit tak se nikdy nepřišlo na ty všechny jména a lidi který v tom jeli - škoda !!!
Tak to je i škoda že to skončilo
.
Docela to byl zajímaví reiál na který se dal dívat.
A tohle se děje na dením pořádku každý den šílené.
Je dobře že je polapily Oravu a Kofčína oni si to zasloužily
.
A ten jejich šéf to ty léjstra musel zničit aby na něho nikdo nic neměl.
Určitě to byl ten Mrázův seznam…a vlastně ten seznam bez těch CD byl kničemu, protože to bylo nedílnou součástí…a i to CD bez toho seznamu byl k ničemu. Proto se i píše že nikdy nebyly dopadeni naprosto všichni, protože se ten seznam nedal dohromady a neobjevili se právě komplet ty lidi - škoda !!!
Nerozcilujte se, to byl jenom tv serial
, ve skutecnosti Mrazkuv archiv nekde urcite je ![]()
nakukovatelka píše:A tomu bych se též nedivila
Nerozcilujte se, to byl jenom tv serial, ve skutecnosti Mrazkuv archiv nekde urcite je
AHA ON SKARTOVAL TEN SEZNAM? ALE MĚL TO VŠE V DIÁŘI TO JE DIVNÉ, NE? MĚ SPÍŠ PŘIŠLO ŽE TO JSOU NĚJAKÁ TELEFONNÍ ČÍSLA…NO FAKT NEVÍM CO TO BYLO A AŽ VY TADY JSTE MĚ NAVEDLY, ŽE TO BYL TEN DRUHÝ DÍL K MRÁZKOVU SEZNAMU???…
Me teda taky nenapadlo, ze by to byl onen Mrazkuv seznam, co tam nicil. To vidim az tady, jak to pisou holky. Mozna jsem neduvtipna
ale taky jsem to tak nebrala. Brala jsem to jako jeho osobni poznamky, znicenim kterych se vyhnul jakemukoliv postihu a podezreni vuci svoji osobe - jak predtim rikal Zednickovi, ze on je ze hry, a at si to vyzerou sami.
No protože Brousil říkal Zedníčkovi něco v tom smyslu, co na mě máš, když nemáš dekoder k archivu. „Hovno“. Takže ať si to vyžerou sami. SPíš se bál, aby ten seznam u něho nenašli, protože i kdyby k němu neměl dekodér, tak co by dělal u šéfa expozitury.
holky…tak jako na 100% to nevím jestli to byl ten Mrázkův seznam..ale přišlo mi že jo…že bylo jasný že ho mají a právě se bavil o tom že jim je bez toho CD k ničemu, ale bylo jasný že to CD někde je…takže proto ho zničil aby to už nebylo. A tuším že tam pak padlo, že se to komplet nenašlo…ale abych nemlžila …tak jako na 100% to nevím ![]()
A nevíte něco o tom, jestli Brousila, toho šéfa expozitury nakonec ve skutečnosti dopadli? V seriálu ne, ale mám pocit, že ve skutečnosti zavřeli 3 policisty… A pak mě zajímá váš názor na ta jména
Orava i Kofčín měli v podstatě svá jména, stejně tak třeba Mráz. Z toho odvozují, že minst Malý (v seriálu) bude velký, tedy Gross… Ale nějak mi nedochází, jak souvisí jména Drobeček a Hemský s původními jmény, netušíte někdo? Díky ![]()
Jo a to jsem ještě chtěla, osobně jsem byla nadšená z toho, jak příšernýho grázla skvěle zahrál ten mladší ze 2 policistů, ne Zedníček, nemůžu si teď vybavit jméno… ![]()
Minnie, mladšího z policajtů hrál Jan Dolanský.
Drobeček by měl být Berdych, ale nevím, jak to odvodili. Na Hemského mrkni na jeden z odkazů, co dávali holky. Tam je fotka i pravé jméno…
Děkuju, přesně toho jsem myslela. Tak jeho herecký výkone se mi moc líbil. Tedy v rámci mezí, znáte to ![]()
K tomu Drobečkovi, kamarádka dneska vyslovila myšlenku, že by mohlo jít o přesmyčku ve smyslu DRoBeček (DRB) – BeRDych (BRD), tedy stejná tři písmenka v přesmyčce ![]()
Za Hemského taky děkuju. Nemohla jsem to nikde najít. Nicméně žádnou přesmyčku v tom nevidím, jak souvisí Hem a Záda ^^