Seriál Expozitura-hraje v tom seriálu přímo někdo Berdycha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
22.12.11 06:28
KPKristy píše:
MMartina1 píše:
seriál fakt super, ale jsem ráda, že už je konec. Fakt mi z toho bylo až zle :cert: , dokonce jsem dobrovolně odcházela umýt nádobí. Bordel v republice a nedělám si iluze, že se tohle znovu někde neděje, jenom se to prostě ještě neprofláklo.
Máš pravdu, je to bordel. A nemyslím, že by se to dělo znovu, nýbrž STÁLE :zed: . Prostě jich pár pozatýkali, ale dalších bůhví kolik si vesele jede dál…

přesně tak…jen se převlékl kabát, možná trochu lépe se to „ošetřilo“ a opět někde protékají miliony a někdo siiii hodně dobře mastí kapsu a týrá a vydírá ostatní !!!

ale jako včerejší díl super…taky jsme to hltali !!! fakt dobrý !!!
a vlastně tím že šéfko stihl ten Mrázkův archív skartovat a spálit tak se nikdy nepřišlo na ty všechny jména a lidi který v tom jeli - škoda !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
22.12.11 09:14

Tak to je i škoda že to skončilo :oops: .
Docela to byl zajímaví reiál na který se dal dívat.
A tohle se děje na dením pořádku každý den šílené.
Je dobře že je polapily Oravu a Kofčína oni si to zasloužily :dance: .
A ten jejich šéf to ty léjstra musel zničit aby na něho nikdo nic neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
22.12.11 12:27

Co si myslíte, že ničil?? To byl ten Mrázův seznam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
22.12.11 12:46

Určitě to byl ten Mrázův seznam…a vlastně ten seznam bez těch CD byl kničemu, protože to bylo nedílnou součástí…a i to CD bez toho seznamu byl k ničemu. Proto se i píše že nikdy nebyly dopadeni naprosto všichni, protože se ten seznam nedal dohromady a neobjevili se právě komplet ty lidi - škoda !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.11 13:23

Fakt škoda, že ten seznam zničil, parchant jeden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.12.11 13:47

Nerozcilujte se, to byl jenom tv serial :lol: , ve skutecnosti Mrazkuv archiv nekde urcite je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.11 14:10
nakukovatelka píše:
Nerozcilujte se, to byl jenom tv serial :lol: , ve skutecnosti Mrazkuv archiv nekde urcite je :lol:
A tomu bych se též nedivila :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
22.12.11 14:14

AHA ON SKARTOVAL TEN SEZNAM? ALE MĚL TO VŠE V DIÁŘI TO JE DIVNÉ, NE? MĚ SPÍŠ PŘIŠLO ŽE TO JSOU NĚJAKÁ TELEFONNÍ ČÍSLA…NO FAKT NEVÍM CO TO BYLO A AŽ VY TADY JSTE MĚ NAVEDLY, ŽE TO BYL TEN DRUHÝ DÍL K MRÁZKOVU SEZNAMU???…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.12.11 15:12

Me teda taky nenapadlo, ze by to byl onen Mrazkuv seznam, co tam nicil. To vidim az tady, jak to pisou holky. Mozna jsem neduvtipna :lol: ale taky jsem to tak nebrala. Brala jsem to jako jeho osobni poznamky, znicenim kterych se vyhnul jakemukoliv postihu a podezreni vuci svoji osobe - jak predtim rikal Zednickovi, ze on je ze hry, a at si to vyzerou sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
22.12.11 16:40

No protože Brousil říkal Zedníčkovi něco v tom smyslu, co na mě máš, když nemáš dekoder k archivu. „Hovno“. Takže ať si to vyžerou sami. SPíš se bál, aby ten seznam u něho nenašli, protože i kdyby k němu neměl dekodér, tak co by dělal u šéfa expozitury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
23.12.11 06:49

holky…tak jako na 100% to nevím jestli to byl ten Mrázkův seznam..ale přišlo mi že jo…že bylo jasný že ho mají a právě se bavil o tom že jim je bez toho CD k ničemu, ale bylo jasný že to CD někde je…takže proto ho zničil aby to už nebylo. A tuším že tam pak padlo, že se to komplet nenašlo…ale abych nemlžila …tak jako na 100% to nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minnie J. G.
23.12.11 13:43

A nevíte něco o tom, jestli Brousila, toho šéfa expozitury nakonec ve skutečnosti dopadli? V seriálu ne, ale mám pocit, že ve skutečnosti zavřeli 3 policisty… A pak mě zajímá váš názor na ta jména :) Orava i Kofčín měli v podstatě svá jména, stejně tak třeba Mráz. Z toho odvozují, že minst Malý (v seriálu) bude velký, tedy Gross… Ale nějak mi nedochází, jak souvisí jména Drobeček a Hemský s původními jmény, netušíte někdo? Díky :)
Jo a to jsem ještě chtěla, osobně jsem byla nadšená z toho, jak příšernýho grázla skvěle zahrál ten mladší ze 2 policistů, ne Zedníček, nemůžu si teď vybavit jméno… :)

• Citovat
  • Upravit
46669
23.12.11 16:02

Minnie, mladšího z policajtů hrál Jan Dolanský.
Drobeček by měl být Berdych, ale nevím, jak to odvodili. Na Hemského mrkni na jeden z odkazů, co dávali holky. Tam je fotka i pravé jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.12.11 16:04

Hemský = Zádamský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minnie J. G.
23.12.11 22:37

Děkuju, přesně toho jsem myslela. Tak jeho herecký výkone se mi moc líbil. Tedy v rámci mezí, znáte to ;)
K tomu Drobečkovi, kamarádka dneska vyslovila myšlenku, že by mohlo jít o přesmyčku ve smyslu DRoBeček (DRB) – BeRDych (BRD), tedy stejná tři písmenka v přesmyčce :)
Za Hemského taky děkuju. Nemohla jsem to nikde najít. Nicméně žádnou přesmyčku v tom nevidím, jak souvisí Hem a Záda ^^

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!