Seriál Expozitura-hraje v tom seriálu přímo někdo Berdycha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
14.12.11 22:42

Robert se mi taky strašně líbí, má úžasný charisma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.12.11 22:42
momi33 píše:
verenika píše:
Tak bacha, Vin je prostě můůůůj :pankac:A k Expozitůře, stejně museli prožívat takovou beznaděj, že nevěděli komu mají věřit :roll:
já prožívám beznaděj,když vidím miláška v posteli s jinou :,( :,(

Ale jdi ty :lol: :lol:

Jdu na kutě a budu se těšit na poslední díl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.12.11 22:43

Jo a manžel dostal vynadáno, že ze mě dělá debila na emiminu :lol: :lol: :lol: koukal jak vyvoraná myš, že Drobeček je Berdych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
14.12.11 22:44

Robert je kocour :*
1miss1 - starší díly jsou na nova.cz Tak na ně mrkni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
14.12.11 22:44
Tak aspon má na konci seriálu jasno :mrgreen: :lol: :mrgreen:
verenika píše:
Jo a manžel dostal vynadáno, že ze mě dělá debila na emiminu :lol: :lol: :lol: koukal jak vyvoraná myš, že Drobeček je Berdych :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11822
14.12.11 22:45
verenika píše:
Jo a manžel dostal vynadáno, že ze mě dělá debila na emiminu :lol: :lol: :lol: koukal jak vyvoraná myš, že Drobeček je Berdych :mrgreen:

pozdě ale přece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
14.12.11 22:49

výborně hraje ale v Expozituře i Zedníček. Já ho mám zapsanýho jako televizního šaška a tady fakt dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
14.12.11 23:25
MMartina1 píše:
výborně hraje ale v Expozituře i Zedníček. Já ho mám zapsanýho jako televizního šaška a tady fakt dobrej.

Taky jsem si to rikala :)
A na roli Drobecka snad nemohli vybrat lepsiho herce, doted jsem ho neznala, ale role mu sedi uplne paradne, jestli ho jeste v necem dalsim uvidim (snad jo), uz to pro me stejne vzdycky bude ten grazl ze serialu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
14.12.11 23:27
nakukovatelka píše:
MMartina1 píše:
Taky jsem si to rikala :)
A na roli Drobecka snad nemohli vybrat lepsiho herce, doted jsem ho neznala, ale role mu sedi uplne paradne, jestli ho jeste v necem dalsim uvidim (snad jo), uz to pro me stejne vzdycky bude ten grazl ze serialu :)

„Drobek“ hraje ve Vyprávěj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
14.12.11 23:36

já mám s Drobkem trošku problém, pořád ho vidím jako Jardu v Účastníci zájezdu :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
14.12.11 23:41
MMartina1 píše:
já mám s Drobkem trošku problém, pořád ho vidím jako Jardu v Účastníci zájezdu :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
14.12.11 23:55

Expozitura mi dnes přišla jako slabý odvar oproti tomu, co pak ukazovali ve 112 8o 8o 8o Paní ministryně spravedlnosti napíše 3 řádky na papír a zločinci jsou hned propuštěni a 70 miliónů se záhadně už nikdy nenajde (a státní zástupci - ta největší záchrana v Expozituře - můžou leda bezmocně přihlížet)
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.12.11 23:59
momi33 píše:
Dívám se,ale i když opožděně.
Hlavně kvůli Robertu Jaškówovi,ten je tak sexyyyyyyy :* :srdce: :* :srdce:

Souhlasím, úplně ho žeru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
15.12.11 06:55
MMartina1 píše:
já mám s Drobkem trošku problém, pořád ho vidím jako Jardu v Účastníci zájezdu :lol: :lol: :lol: :lol:

Já zas jako toho blba Jozífka v Bobulích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
15.12.11 07:24

HOlky mi seriál sledujeme s manželem od začátku - opravdu SUPER seriál…to se jim teda fakt povedlo !!!
A to že se takovýhle svi… dějí v naší zemi je teda fakt na blití. Ale žel je to tvrdá realita. Jako tohle byla megakauza, proto se taky o tom všude mluvilo a všem je to známé. Ale žel znám 3 lidi, který opravdu byli uklizení do vězení nebo do vazby, protože se někomu nehodili, nebo prostě chtěl ukrást jejich firmu…a ty lidi byly ve vazbě nebo ve vězení několik let, právník neměl šanci je z toho vysekat, i když vlastně nebyly důkazy, ale prostě státní zástupkyně řekla že jsou „společnosti nebezpeční“ a pak najednou po letech ze dne na den přišla obsílka - že jsou pro nedostatek důkazů propuštění - a myslíte že mají někde dovolání ? NE, sice podali stížnost do Štrasburku, jenže tam je z naší země tolik stížností…že na ně přijde řada až kdo ví kdy. Takže sama vím že to orpavdu takhleje, proto ted seriál sledujeme…a stejně tak jako film Kájínek. Prostě děs - mafiáni který na každýho něco mají nebo něco vědí a pak s tím manipulují !!
A platí že uplatný je skoro každý člověk - a kdo není uplatný - tak ten má rodinu - děti, vnoučata a tak. Což bylo vidět ve filmu Kájínek. Jak přišel za státní návladní (na kterou nic nenašel) a když chtěl aby případ nebyl otevřen a ona uplatky taky nebrala - tak jí naférovku řekl - máte dvě vnoučata že jo…taková krásná holčička…taková tvářička - to by bylo škoda kdyby se jí něco stalo… 8o a je to. Samožřejmě mu vyšla vstříc. Jako chápu, přeci nebude riskovat, že někdo ublíží její rodině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí