Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Chtěla bych si večer pustit nějakej pořádnej horor u kterého bych se opravdu bála, nejlépe třeba o duchách nebo tak něco ale nic mě nenapadá
.U kterého hororu jste se opravdu báli?
Orphan,Pád do tmy,Pach krve,Hory mají oči,Nová dcera není to ale o duchách ![]()
Příspěvek upraven 20.12.11 v 15:42
Ahoj,ja se asi nejvic bala u Vymitace dabla,je pravda ze jsem ho poprve videla jako nactileta,ale i ted mi prijde strasidelnej…
já jsem se taky bála u kruhu, teda spíše jsem měla hodně špatný pocit aa už bych ho nikdy nechtěla vidět ![]()
Nejhorší co jsem viděla je Přichází satan 1. Jen jednou a nikdy více..... Nespala jsem pak celou noc.
Kruh,to je moje noční můra,po prvním dílu jsem měla trauma asi rok
,pak jsem se „musela“ podívat na dvojku a to jsem byla znova na prášky.Pád do tmy bych už taky vidět nechtěla
.
Kruh byl drsný … díky němu se bojím taky té reklamy na klíšťovku, protože ta holčička je dost podobná té z filmu. Jinak klasika Ptáci nebo Antikrist
cell píše:
Kruh byl drsný … díky němu se bojím taky té reklamy na klíšťovku, protože ta holčička je dost podobná té z filmu. Jinak klasika Ptáci nebo Antikrist
Přesně
když sem tu reklamu viděla poprvé tak se mi vybavila Samara.Mazec reklama ![]()
http://www.csfd.cz/…-prichazeji/
měla jsem pak strach jít i na záchod ![]()
Pád do tmy je děsivej, u toho jsem se taky bála. Mě napadl Ti druzí, Clona, Znamení, Záhada Blair Witch (nevím jek se to píše
) je prý taky strašidelný a je podle skutečnosti, já nenašla odvahu se na to kouknout.