Poraďte prosím film, horor :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
20.12.11 16:16

Ted jsem si vzpomněla,šílený masakr byl SAW,fuujjj,uplně mi to vypadlo z hlavy,viděla jsem všechny díly,no děs.Jako nebylo to takové psycho jak třeba Kruh,ale spíš vydržet se dívat na ty hnusy,co museli lidé dělat,aby se zachránili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.12.11 16:17
bell píše:
Holky tak me ten Kruh tak desivej nepripadl,jediny co tam bylo hnusny,jak leze z ty studny…to byl fakt hukot…

mně to tedy děsivé přišlo. nějakou dobu se mi pak vůbec nechtělo zvedat telefon :-). ale víc už neprozradím, třeba to zakladatelka neviděla :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
20.12.11 16:18
Katka86 píše:
Ted jsem si vzpomněla,šílený masakr byl SAW,fuujjj,uplně mi to vypadlo z hlavy,viděla jsem všechny díly,no děs.Jako nebylo to takové psycho jak třeba Kruh,ale spíš vydržet se dívat na ty hnusy,co museli lidé dělat,aby se zachránili.

Na ten jsem si taky vzpomněla, brrrr :mrgreen: ale to není duchařina, je to fakt spíš typ sado maso hororu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4425
20.12.11 16:18

Už na horory nekoukám, moc se bojím :oops: :) Ale Kruh mě vyděsil, Blair Witch moc ne, 6. smysl je hezký, ale nepřijde mi jako horor. Kříženec scifi a hororu Horizont událostí - z něj jsem taky nějakou dobu nespala :) Brr…nikdy víc :lol:
To je fakt…poslední, co jsem viděla, byl asi Kruh :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
20.12.11 16:19

Tyjo já byla na horory tak do 23let…mám je ráda, ale teď (27) bych do toho už nešla. Dobrovolně se dostávat do hroznýho stavu. Ble. Měla jsem ráda Halloween nebo Vřískot. Ale to jsou americký slátaniny…mě to ovšem k připosrání stačilo.
Ale užijte si to.

• Citovat
  • Upravit
784
20.12.11 16:20
Katka86 píše:

jo, to jsem taky (radši) zapomněla. ale tam jsem se ani moc nebála, spíš mi bylo nevolno :lol:. já jsem teda pořádně viděla jen ten první díl, to celkem šlo, ale ty další už byly nad moje síly :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
20.12.11 16:21

A ve 14 letech jsem videla Nocni muru v Elm Street a 14 dni jsem spala s mamkou v loznici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
20.12.11 16:21

Hrůza v Connecticutu :palec: :palec: Já jsem se opravdu bála a to snesu hodně. Navíc je podle skutečné události. Je drsné až neuvěřitelné, co se fakt děje. Doporučji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
20.12.11 16:23

mě nejvíce vyděsilo paranormal activity!!!byla jsem na tom kině a do té doby jsem se žádného hororu nebála!bála jsem se jen vlézt do postele :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.12.11 16:24

jednoznačně nejděsivější film všech dob je Osvícení od Kubricka s Nicholsonem v hl. roli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
20.12.11 16:24
corthyl píše:
jednoznačně nejděsivější film všech dob je Osvícení od Kubricka s Nicholsonem v hl. roli

Neni to podle knizky od Stephana Kinga?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
20.12.11 16:25

Jezis kam sem to vlezla, ja jdu poradit a misto toho vy o samare…fuuuj a ja sama doma s detmi a za zady mam TV…jezis mne je zle :lol: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
20.12.11 16:25
Chevalinka píše:
mě nejvíce vyděsilo paranormal activity!!!byla jsem na tom kině a do té doby jsem se žádného hororu nebála!bála jsem se jen vlézt do postele :poblion: :poblion: :poblion:

Tak na to nemám. Viděla jsem to asi do půlky a vypla jsem to. Kdybych se v noci zbudila a viděla otevřený dveře, tak se asi pos..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
20.12.11 16:26

Já za sebe doporučuju Paranormal activity.Snesu hodně,miluju horory,ale tohle je fakt hrůza,strašně jsem se bála.A to je o duchovi,ale je to fakt hrozně strašidelný.Viděl to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.12.11 16:27
bell píše:
corthyl píše:
jednoznačně nejděsivější film všech dob je Osvícení od Kubricka s Nicholsonem v hl. roli
Neni to podle knizky od Stephana Kinga?

ano, je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí