Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
byron píše:
Tak to je komedie
Any píše:
prokleti Salemu neznam,jen Carodejky ze Salemu,ale to je stary..
toz
to je drama
![]()
Holky tady je odkaz na stranky jednoho hororovyho maniaka,je tam hafo hororu i s recenzema ![]()
jinak jsem koukla na ohlasy na to Paranormal aktiviti..a teda nic moc,prej Blair Witch lepsi-ale me moc nedesilo ani to…nooo,tak zatim si to nedam,ted kouknu na nektere,z toho,co tu pisete..
Any píše:
jinak jsem koukla na ohlasy na to Paranormal aktiviti..a teda nic moc,prej Blair Witch lepsi-ale me moc nedesilo ani to…nooo,tak zatim si to nedam,ted kouknu na nektere,z toho,co tu pisete..
No me u Blair Witch nejvic prudila ta holka jak furt rvala a popotahovala,furt sem si rikala ze by se mohla vysmrkat
jinak mi to taky neprislo nejak desivy ![]()
bell píše:Any píše:No me u Blair Witch nejvic prudila ta holka jak furt rvala a popotahovala,furt sem si rikala ze by se mohla vysmrkat
jinak jsem koukla na ohlasy na to Paranormal aktiviti..a teda nic moc,prej Blair Witch lepsi-ale me moc nedesilo ani to…nooo,tak zatim si to nedam,ted kouknu na nektere,z toho,co tu pisete..jinak mi to taky neprislo nejak desivy
Já se tady řežu, jenom to čtu ![]()
Jinak já bych se chtěla podívat na Paranormal Activity, ale potřebovala bych k tomu asi tak 10 lidí, co se na to podívá semnou - abych se tolik nebála ![]()
Any píše:bell píše:Any píše:No me u Blair Witch nejvic prudila ta holka jak furt rvala a popotahovala,furt sem si rikala ze by se mohla vysmrkat
jinak jsem koukla na ohlasy na to Paranormal aktiviti..a teda nic moc,prej Blair Witch lepsi-ale me moc nedesilo ani to…nooo,tak zatim si to nedam,ted kouknu na nektere,z toho,co tu pisete..jinak mi to taky neprislo nejak desivy
![]()
no tak jak uz se zameris na neco takoveho,tak konec
Kdyz ona me tam fakt neskutecne lezla na nervy
![]()
MonnyDee píše:
Já čerpám horory tady http://www.horror.cz/hororove-filmy/
To je dobry ![]()
janicce píše:
Já se tady řežu, jenom to čtu
Jinak já bych se chtěla podívat na Paranormal Activity, ale potřebovala bych k tomu asi tak 10 lidí, co se na to podívá semnou - abych se tolik nebála
holky nevíte, jak se jmenuje horor o černochovi co ho zlynčují že se zamiloval do bílé dívky a on pak, když se jeho jméno třikrát vysloví, chodí ty dotyčné vraždit
byl tro takový hezký chlapík … jen měl blbou úlohu ![]()
a je to docela staré, tipuju víc jak 15 let, protože jsem byla ještě na základce ![]()
sterezie píše:janicce píše:
Jinak já bych se chtěla podívat na Paranormal Activity, ale potřebovala bych k tomu asi tak 10 lidí, co se na to podívá semnou - abych se tolik nebálaJani, tak děsivý to zas není
já jsem docela poseroutka (stačila mi Válka světů, abych byla na pokraji zhroucení
) a manžel mi stačil
sice jsme sse pak v noci museli doprovázet na záchod, ale šlo to
Já jsem taky poseroutka. Ale strašně mě ty horory lákají
. Jinak můj muž není moc dobrý společník k televizi - vždycky u ní usne
. A to se pak můžu u hororu p.srat strachy ![]()
sterezie píše:janicce píše:
Jinak já bych se chtěla podívat na Paranormal Activity, ale potřebovala bych k tomu asi tak 10 lidí, co se na to podívá semnou - abych se tolik nebálaJani, tak děsivý to zas není
já jsem docela poseroutka (stačila mi Válka světů, abych byla na pokraji zhroucení
) a manžel mi stačil
sice jsme sse pak v noci museli doprovázet na záchod, ale šlo to
ne Valka svetu nee
,fakt ses u toho hroutila?
mela bych se nad sebou zamyslet
Hojky holky,
tak se přidávám, jako milovnice hororů (i když teď už si raději s prckem dávám pauzu - abych nebyla vypsychovaná matka
), že KRUH byl hnusnej a tak jsem se pak dost podezíravě koukala po vypnutých TV a v noci když se zhaslo jsem Samaru viděla lézt po koberci - bléééé…
Jinak já mám raději ty psycho než ty krváky jako Texaský masakr, SAW apod…
Já raději ten Kruh, Znamení ta tady asi ještě nepadla co? Hrůza v Connecticutu, Pokoj 1408 (není to tak strašidelný, ale dobrý to bylo)… Horizont událostí byl taky děsivej (je to scifi asi), Vetřelci byl taky napínák odkud vyskočí…
Osvícení je taky nářez! Já teď od Kinga čtu první knihu s povídkama (Noční směna) a musela jsem ji odložit, protože je dost nechutná - spíš ten King hodně děsí s tím, jak vyrukuje s tou skytou lidskou „temnotou“, která se pak dostane na povrch - a ještě je to většinou v kombinaci s nějakým tim duchem, zmutovaným tvorem - všude popisuje plíseň, hnilobu, temnotu a divné zvuky… brrrr Nevhodná četba pro šestineděllí
![]()