Pořad Nikdo není dokonalý

187
20.12.11 09:26

nikdo není dokonalý

zrovna se koukám na pořad Nikdo není dokonalý. Co mě zarazilo byla hnedka první otázka. Je možné, že ty děti jsou tak hloupé? Základní otázku „kdo rozpoutal druhou svět. válku“ a oni mlácaj takové hlouposti. Nechápu,že vědšina středoškoláků po maturitě jde studovat VŠ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
20.12.11 09:29

Proč jen děti? To plácají i dospělí. A když už chceš kritizovat znalosti, tak by neškodilo to napsat bez hrubek a spisovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
20.12.11 09:31

a včera tam byla otázka: Jak často se člověk myje,když se myje obden? A ty lidi většinou nevěděli..prej,záleží na tom jakou práci vykonává :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.12.11 09:36

Jojo vcera jsem to zrovna taky videla - to jak casto se myje clovek, sranda no… :))
ale zas bych hned neodsuzovala treba „ty deti co nevi kdo rozpoutal valku“, treba by Te prekvapily a vedely by to co Ty ne :) treba vcera jsem jeste postrehla otazku co je to kapoun a ja si za boha nemohla vzpomenout a az kdyz to rekli, tak jsem se placla do cela „no vzdyt jo, to je prece jasny“ :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.12.11 09:41

Já to taky nevím. Resp. myslím si, asi dobře, ale nesázela bych na to bez ověření :lol:
Mám přehled v jiných oblastech, dějepis mě vždycky nudil, nebavil, nešel mi.
Jsem si vědoma, že bych to vědět měla - ale …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
20.12.11 09:42

někdo si pamatuje dějiny nikdo je zas na matiku,tohle bych taky neodsuzovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
20.12.11 09:47

Já myslím, že některé otázky jsou pokláddány schválně tak záludně…Např. otázka: jak často se musí měnit voda v plovoucí podlaze? I přesto, že nejsem idiot, možná bych taky řekla nějakou kravinu.

• Citovat
  • Upravit
15074
20.12.11 09:49

Já koukala včera, dost mě pobavilo/zděsilo?, že hodně lidí na dotaz „kolikrát denně se koupou lidi, co se koupou obden“ odpovědělo denně))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.12.11 09:51

Koukám, už to tu padlo. Bych měla lépe číst:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.12.11 09:51
Holma píše:
Já myslím, že některé otázky jsou pokláddány schválně tak záludně…Např. otázka: jak často se musí měnit voda v plovoucí podlaze? I přesto, že nejsem idiot, možná bych taky řekla nějakou kravinu.

to je fakt :-) chytáky jsou ale něco jiného než základní všeobecný rozhled (na němž si naše školství vždy zakládalo).
Dle mého nejsou od věci navrhované testy pro 5. a 9. třídy ZŠ, kdy se určí děti „studijní“ a „nestudijní“. Pak nebudou střední školy přeplněné přihlouplými studenty, kteří jsou na danou školu přijati jen kvůli dotacím, které za ně škola dostane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
20.12.11 09:53
hofka píše:
Já koukala včera, dost mě pobavilo/zděsilo?, že hodně lidí na dotaz „kolikrát denně se koupou lidi, co se koupou obden“ odpovědělo denně))
:palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen:
to bylo fakt vtipné..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
20.12.11 09:55

Taky někdy zírám a někdy se fakt bavím :D ale myslím,že dost lidí je zaskočených Péťou s kamerou :lol: pak se třeba plácaj do čela co to plácaly za kraviny :lol: Já bych třeba taky měla trému před kamerou a co bych stopro věděla,bych si nevzpomněla.A myslím,že některý to dělaj schválně hlavně ty puboši :)
Ale minule jsem koukala,že brouček z Luneticů Martin kocián toho fakt moc neví 8o :mrgreen: :think:

• Citovat
  • Upravit
5230
20.12.11 09:59

Já teda bych kolikrát taky byla zaskočená, i když jinak odpoved věděla, si představ, že na tebe někdo na ulici vybafne s otázkama :roll: navíc některý jsou tak blbě položený. Mě třeba dostala: „Jak se vaří Marseillesa?“ já začla přemejšlet, co je to za jídlo a až po chvíli mi došlo, že je to francouzská hymna :roll:
Podle mě většina lidí je prostě jen zaskočených :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.12.11 10:01
Temaho píše:
Já teda bych kolikrát taky byla zaskočená, i když jinak odpoved věděla, si představ, že na tebe někdo na ulici vybafne s otázkama :roll: navíc některý jsou tak blbě položený. Mě třeba dostala: „Jak se vaří Marseillesa?“ já začla přemejšlet, co je to za jídlo a až po chvíli mi došlo, že je to francouzská hymna :roll:
Podle mě většina lidí je prostě jen zaskočených :nevim:

Souhlasím, na mě by stačilo vybafnout co je za den nebo rok a nevím :mrgreen:
Ani svůj věk nikdy nevím jistě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.12.11 10:01
Hanule píše:
Proč jen děti? To plácají i dospělí. A když už chceš kritizovat znalosti, tak by neškodilo to napsat bez hrubek a spisovně.
jo no, vědšinu taky nechápu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky