Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zrovna se koukám na pořad Nikdo není dokonalý. Co mě zarazilo byla hnedka první otázka. Je možné, že ty děti jsou tak hloupé? Základní otázku „kdo rozpoutal druhou svět. válku“ a oni mlácaj takové hlouposti. Nechápu,že vědšina středoškoláků po maturitě jde studovat VŠ ![]()
Proč jen děti? To plácají i dospělí. A když už chceš kritizovat znalosti, tak by neškodilo to napsat bez hrubek a spisovně.
a včera tam byla otázka: Jak často se člověk myje,když se myje obden? A ty lidi většinou nevěděli..prej,záleží na tom jakou práci vykonává
![]()
Jojo vcera jsem to zrovna taky videla - to jak casto se myje clovek, sranda no… ![]()
ale zas bych hned neodsuzovala treba „ty deti co nevi kdo rozpoutal valku“, treba by Te prekvapily a vedely by to co Ty ne
treba vcera jsem jeste postrehla otazku co je to kapoun a ja si za boha nemohla vzpomenout a az kdyz to rekli, tak jsem se placla do cela „no vzdyt jo, to je prece jasny“ ![]()
Já to taky nevím. Resp. myslím si, asi dobře, ale nesázela bych na to bez ověření ![]()
Mám přehled v jiných oblastech, dějepis mě vždycky nudil, nebavil, nešel mi.
Jsem si vědoma, že bych to vědět měla - ale …
někdo si pamatuje dějiny nikdo je zas na matiku,tohle bych taky neodsuzovala..
Já myslím, že některé otázky jsou pokláddány schválně tak záludně…Např. otázka: jak často se musí měnit voda v plovoucí podlaze? I přesto, že nejsem idiot, možná bych taky řekla nějakou kravinu.
Já koukala včera, dost mě pobavilo/zděsilo?, že hodně lidí na dotaz „kolikrát denně se koupou lidi, co se koupou obden“ odpovědělo denně))
Holma píše:
Já myslím, že některé otázky jsou pokláddány schválně tak záludně…Např. otázka: jak často se musí měnit voda v plovoucí podlaze? I přesto, že nejsem idiot, možná bych taky řekla nějakou kravinu.
to je fakt
chytáky jsou ale něco jiného než základní všeobecný rozhled (na němž si naše školství vždy zakládalo).
Dle mého nejsou od věci navrhované testy pro 5. a 9. třídy ZŠ, kdy se určí děti „studijní“ a „nestudijní“. Pak nebudou střední školy přeplněné přihlouplými studenty, kteří jsou na danou školu přijati jen kvůli dotacím, které za ně škola dostane..
hofka píše:
Já koukala včera, dost mě pobavilo/zděsilo?, že hodně lidí na dotaz „kolikrát denně se koupou lidi, co se koupou obden“ odpovědělo denně))
Taky někdy zírám a někdy se fakt bavím
ale myslím,že dost lidí je zaskočených Péťou s kamerou
pak se třeba plácaj do čela co to plácaly za kraviny
Já bych třeba taky měla trému před kamerou a co bych stopro věděla,bych si nevzpomněla.A myslím,že některý to dělaj schválně hlavně ty puboši ![]()
Ale minule jsem koukala,že brouček z Luneticů Martin kocián toho fakt moc neví
![]()
Já teda bych kolikrát taky byla zaskočená, i když jinak odpoved věděla, si představ, že na tebe někdo na ulici vybafne s otázkama
navíc některý jsou tak blbě položený. Mě třeba dostala: „Jak se vaří Marseillesa?“ já začla přemejšlet, co je to za jídlo a až po chvíli mi došlo, že je to francouzská hymna ![]()
Podle mě většina lidí je prostě jen zaskočených ![]()
Temaho píše:
Já teda bych kolikrát taky byla zaskočená, i když jinak odpoved věděla, si představ, že na tebe někdo na ulici vybafne s otázkamanavíc některý jsou tak blbě položený. Mě třeba dostala: „Jak se vaří Marseillesa?“ já začla přemejšlet, co je to za jídlo a až po chvíli mi došlo, že je to francouzská hymna
Podle mě většina lidí je prostě jen zaskočených
Souhlasím, na mě by stačilo vybafnout co je za den nebo rok a nevím ![]()
Ani svůj věk nikdy nevím jistě ![]()
Hanule píše:jo no, vědšinu taky nechápu
Proč jen děti? To plácají i dospělí. A když už chceš kritizovat znalosti, tak by neškodilo to napsat bez hrubek a spisovně.