Dobrání Utrogestanu a ms nepřišla

Anonymní
5.3.13 08:36

Dobrání utrogestanu a ms nepřišla

Zdravím :mavam: Nechápu jednu věc, pokud vím tak utroš je dobrý na urovnání cyklu, vhodný k otěhotnění a v době těhotenství. Utrogestan mám na tři měsíce z důvodu pomoci k otěhotnění. Všude kde jsem četla příspěvky tak ženám ms přišla. Já jsem ho brala teprve první cyklus od 16DC do 26DC a ms nikde, takže to nějak nechápu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.3.13 08:57

A těhotná nejsi? zkoušela jsi test?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.13 11:17

To by se musel stát nějaký zázrak abych byla těhotná :) jinak je možné že to má nasvědomý opět cysta ale je pravda že TT jsem si nedělala.

• Citovat
  • Upravit
2941
5.3.13 11:19

Ja jsem hoo brala taky a prvni cyklus brani jsem to dostala az po 6dnech doktor rikal ze je to pry normalni :-)pri druhem cyklu uz mi prisla po 28dnech na den presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.3.13 11:24

Po vysazení mi menstruace vždy za 3 dny přišla, nepřišla jen v době těhu :). Ale cystou to taky může být-je hormonálně aktivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.13 11:29

Zatím mi to mešká den ale klidně se rozjet může co si budem vykládat :) Už jednou se mi to stalo ale to sem nebrala utroš a musela jsem jít na laparku.

• Citovat
  • Upravit
18.10.14 20:02

Jdu si pro radu. Dostala jsem utrogestan na srovnání cyklu. Brala jsem ho od 16 do 26 DC. Ale vysadila jsem ho už před 14 dny a MS nikde a TT negativní. Volala jsem dr a řekla mi, že když nepříjde do 21 dnů po vysazení, že mám přijít. Stalo se vám některé, že jste těhotné nebyli a MS stejně nedorazila? Co může být příčinou? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.10.14 07:06

@Hanička653 Nestalo, ale v tvém případě bych si došla na vyvolávačku. Mně mudra říkala, že nejdéle do 14 dní musí MS přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí