Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My chodíme k paní doktorce Vaňatové. Jsem naprosto spokojená, s jakýmkoli problémem vždy pomohla, popovídáme, přístup k dětem senzační, jak sestra tak doktorka. Doporučuju ![]()
@ha-ne-le píše:
My chodíme k paní doktorce Vaňatové. Jsem naprosto spokojená, s jakýmkoli problémem vždy pomohla, popovídáme, přístup k dětem senzační, jak sestra tak doktorka. Doporučuju
děkuji moc ![]()
taky chodime k Vanatove. nez jsem porodila, velmi jsem si zjistovala a vzhledem k tomu ze jsem z branze, info jsem mela ![]()
doporucuju ![]()
Jediný co mi vadí, a to je jak u Vaňatový, tak u Vavruškový, je strašná čekací doba ![]()
@ha-ne-le píše:
Jediný co mi vadí, a to je jak u Vaňatový, tak u Vavruškový, je strašná čekací doba
ja si myslim ze ta je u kazde lepsi pediatricky-pediatra ![]()
@SayaSt píše:
ja si myslim ze ta je u kazde lepsi pediatricky-pediatra
Asi joooo
![]()
Jak Vaňatová, tak Vavrušková jsou na Míru, ve zdravotním středisku. Ordinace mají na proti sobě.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo z rodičů zkušenost s pediatričkou MUDr. Ludmilou Fialovou ve Strakonicích? Naašla jsem na ní sice kladné recenze, ale jsou už více jak 2 roky staré.
Díky za vaše odpovědi.
zdravím vás maminky, chtěla jsem se zeptat jestli neznáte ve strakonicích odbrého pediatra.CHápavého.Moc mi na tom záleží