Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
By se tatínek asi divil kdybys u porodu umřela a děti by putovaly do náhradní péče..
na příspěvek na bydlení (pokud nebude mít v tom bytě TP) a rodičák to vliv nemá, na přídavky jo…
Děkuji za info…
…
Byly časy kdy k tomu nebyl…proto jsem ho tam ani neuváděla…:) @Kaileee
Hustý, co jsou někteří lidé schopní udělat pro tisícovku na přídavcích ![]()
@SlečnaDahlia píše:
Hustý, co jsou někteří lidé schopní udělat pro tisícovku na přídavcích
asi jí vyšlo i dvakrát porodné ![]()
Dříve jsem měla 800kc na každého a pak mi to stáhli na 500kc. Ono i ta pitomá 1000kc pomůže, kdyz bereš to co bereš… @SlečnaDahlia
@Smaragdovazena11 píše:
Ahoj holky potřebuji poradit. Když chci zapsat otce do RL, jaký to má vliv na příspěvky od Sociálky? Zatim pobírám příspěvek na bydlení, obě 2 děti 500kc přídavky, rodičák na malýho 7600kc. Ale otec momentálně v rodným listě uvedený není. S přítelem (otce dětí) chceme jit do společného bydlení, ale zas nechci přijít o ty příspěvky. Děkuji za odpovědi těm co mají s tímto zkušenost.
Budou posuzovat příjmy osob v bytě, takže je možné, že o některé příspěvky přijdeš.
Ale zase to dostanou jiní potřební, no…
@Smaragdovazena11 píše:
Dříve jsem měla 800kc na každého a pak mi to stáhli na 500kc. Ono i ta pitomá 1000kc pomůže, kdyz bereš to co bereš… @SlečnaDahlia
Jo, takové vychcánky fakt miluju, že jim to platím já ze svých daní…
@Kaileee píše:
asi jí vyšlo i dvakrát porodné
Jo, to by jí mohli ještě sebrat…
Jen ty??? Bože. Představ si, že před nástupem na MD jsem taky pracovala…to je co??tak si ty narážky nech jinde. V dnešní době je třeba být mazaná. Když to dokážou dělat i ty jiný…víš jak. @j.a.n.i1
@j.a.n.i1 píše:
to máš pravdu, nevím jestli je tam nějaká promlčecí lhůta… ale asi jsou na takové případy bohužel zvyklí
@Smaragdovazena11 píše:
Jen ty??? Bože. Představ si, že před nástupem na MD jsem taky pracovala…to je co??tak si ty narážky nech jinde. V dnešní době je třeba být mazaná. Když to dokážou dělat i ty jiný…víš jak. @j.a.n.i1
Přesně tak. My, co si prostě hledáme lepší/druhou práci, když nám aktuální příjmy nestačí, jsme zkrátka blbí a nic nechápeme.
Až tě chlap pošle do háje a ty budeš s dvěma dětmi courat po azylácích, protože jako jejich ne-otec na ně nebude muset platit ani korunu, tak si vzpomeneš.
@Smaragdovazena11 píše:
Aha, od kdy se podvodům říká mazanost
a že jsi pracovala, co jako, to je snad normální, ne? A jinak nejen já, ale my všichni, kdo nepodvádíme doplácíme na takové jako jsi ty a tobě podobní, protože ty se od těch, na jiných ale vůbec v ničem nelišíš.
@j.a.n.i1 píše:
Co sebrat. Až se zjistí, že otce do RL neuvádí záměrně, aby vycucala ze státu co nejvíce, bude pěkně vracet.
Ahoj holky potřebuji poradit. Když chci zapsat otce do RL, jaký to má vliv na příspěvky od Sociálky? Zatim pobírám příspěvek na bydlení, obě 2 děti 500kc přídavky, rodičák na malýho 7600kc. Ale otec momentálně v rodným listě uvedený není. S přítelem (otce dětí) chceme jit do společného bydlení, ale zas nechci přijít o ty příspěvky. Děkuji za odpovědi těm co mají s tímto zkušenost.