Dodržení šestineděli

191
8.4.14 05:54

dodrzeni šestineděli

Ahojda chtěla jsem se optat. Dodržovali jste maminky poctivě šestinedělí doma s miminkem nebo jste začali chodit mezi lidi a na nákup dříve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21602
8.4.14 06:05

Ne. Ani náhodou. Na prochazku jsme šlí hned druhy den. S mladsim jsem byla v jeho 10 dnech v nákupním centru. Se starší jsme vv 5 týdnech jeli k babičce. Byt skoro 2 Měsíce doma je absolutní nesmysl. Už pří odchodu z porodnice doporučuji krátké procházky hned od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
8.4.14 06:23

Na procházky ven jsme chodili hned, do nákupáků a na návštěvy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
8.4.14 06:29

To mě ani nenapadlo, abych seděla doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
8.4.14 06:41

Na procházky hned, miminka čerstvý vzduch potřebují, do nákupáků vžádném případě, je to uzavřený prostor a lítá tam různých morybundusů, jinak návštěvy k nám ano, já na návštěvy až v druhé půlce šestinedělí

• Citovat
  • Upravit
35791
8.4.14 06:48

Dodrzela jsem ho v sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
8.4.14 06:54

My šli na procházku hned v ten den, co nás pustili z porodnice, protože bylo krásně. U obou děti. Do obchoďáků jsme nechodili, jinak jsme se neomezovali. Návštěvy k nám mohli normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.4.14 06:55

@pajaaja s miminem ani omylem. Už druhý den jsme byli venku - byly hrozné pařáky, doma se nedalo. Navíc jsem byla sama, takže úřady, nákupy atd.. vše třeba zvládnout. Neumim si představit, že budu s mimčem doma 6 týdnů. Jinak tedy edit, do obchoďáků a na místa, kde je hodně lidí jsem nechodila, když už, tak na úřady jsem zavolala předem, vzali mi přednostně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.4.14 06:58

Dodrzela jsem tez v sexu.
Navstevy k nam chodili. A v den kdy jsme se vraceli z porodnice jsme museli na nakup. Takze jsme sli jak do dmka tak do Tesca… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68975
8.4.14 07:01

Na prochazky jsem chodila hned, prevazne do prirody, do malych obchudku jsem taky jezdila brzo. Dost dlouho jsem vynechavala supermarkety, preci jen byl unor, litaly vsemozne choroby a nakupaky se vzduchotechnikou a davama lidi zrovna dobre nedelaji mne, natoz novorozenci. Takze jsem to brala trochu jako relax, kdyz dorazil muz navecer domu, na pul hodky jsem si sla vyvetrat hlavu do obchodu s jidlem, kde jsem v klidu nakoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
8.4.14 07:05

My šli na procházku hned druhý den co se malá narodila ( bylo to v srpnu), návštěvy k nám chodili taky normálně akorát na nákupy jsme jí sebou začali brát tuším o něco později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.4.14 07:23

Kdybych měla dodržet šestinedělí, tak by mě švihlo a asi bychom neměli co jíst. Neboj, u druhého tě tato otázka ani nenapadne, protože do školky (školy, na hřiště, na procházku, na nákup) se starším budeš muset jít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
8.4.14 07:26

My jsme hned cestou z porodnice zamířili do Kauflandu…prcek celou dobu hezky spinkal, z Kauflandu hned k jedněm rodičům na návštěvu…druhý den hned ven, návštěvy k nám, my na návštěvy a i na nákupy, ale u nás nejsou žádné veliké hypermarkety, jen malá Billa…prostě jsem se nijak neomezovala a prtouse brala všude sebou a nic se mu nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.4.14 07:28

Jsem si myslela, že šestinedělí je období, kdy se regeneruje tělo matky. To s kojencem nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.4.14 07:51

To by mě kleplo sedět doma 2 měsíce :) Byli jsme týden od porodu i v nákupáku, nedalo se jinak a přežili jsme to všichni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí