Do kdy dětská postýlka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
1.11.11 14:40

do 1,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.11.11 14:44

U nás bude nutnost malou vystěhovat, kvůli miminku. Plánujeme to co nejdřív, pokud půjde vše dobře, tak do Vánoc bude hotový její pokojík, takže cca v 16m jí přestěhujeme a budeme doufat že se to povede.

• Citovat
  • Upravit
9044
1.11.11 14:53

Tak nas spal v postylce do cca 1 roku,pak pul roku spal s nama v posteli(v postylce rval,nechtel tam byt)ale jelikoz jsme se moc nevyspali,tak v 1,5 roce dostal vlastni velkou postel :)
Ja sama si pamatuju a i mamka me rikala,ze jsem spala v postylce do 4 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
1.11.11 15:41

Do 2 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
1.11.11 15:55

Zhruba do dvou, dvou a kousínek… vždycky to další sourozenec na cestě vyřešil :D A maximální spokojenost na obou stranách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.11.11 15:58

Malému jsme nachystali pokojíček s velkou postelí ve 2 letech, ale čekali jsme kdy tam bude chtít jít sám. Za půl roku z ničeho nic řekl, že chce jít spát do pokojíčků a od té doby tam bez problémů spí. Takže v postýlce spal do 2,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.11.11 16:27

Vojta šel do větší postele (160 cm na délku z IKEA - měl malinkatý pokojíček) ve 2,5 letech. Šárka má teď 2 a 1/4 roku, zatím je v malé postýlce (máme ale oddělávací 3 šprušle, takže už do ní chodí a vylízá sama), ale od víkendu už je v garáži nachystaná stejná postel, jakou má Vojta, donese jí ji Ježíšek (a Šárka už se na ni moc těší :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
2.11.11 11:53

Do 16ti měsíců.
Pak z ní dokázal vyskakova vrchem, tak jsem se už bála ho tam nechávat.
Navíc se mu tam šíleně nelíbilo - už od mimina. A jak byl starší a větší, tak se tam hrozně mlátil (vrtí se) a budil - nevyspal se tam tak dobře jako ve velký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.4.12 21:16

Maminky, oživuji diskuzi. Včera manžel snížil dětskou postýlku na nejnižší polohu, aby dcera (9m) nepřepadla, když se v ní postaví. Jenže já mám pocit, že je to tak nízko, že bude spát skoro na zemi :think: To už tam vůbec nebude chtít být…Vím, že tak jsou asi všechny dětské postýlky. Tak mě napadlo - co kdyby jsem koupili už normální větší postel a z jedné strany by byla zeď a na druhé straně by byla přiražená k naší posteli? Bude to bezpečné? Není na to ještě brzy? Co myslíte, maminky? Díky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.4.12 11:58

@renule2 Momentálně řeším něco podobného - malé je sice teprve půl roku, ale pořád vystrkuje nožičky skrz šprušle a různě se v postýlce otáčí.. no prostě mi připadá, že by jí ve velké bylo líp. Tak asi o víkendu přestěhujeme z ložnice jednu velkou postel do obýváku, kde je zvyklá spávat a zkusíme, jestli usne nebo jí to bude vadit. Kdyby ne, asi bych dala šprušle po celé délce, jednu stranu přirazila ke zdi a spala by tak. Tak snad tě to aspoň povzbudilo.. ;)
Jinak podle mě vaše řešení bezpečné je - teda pokud ve vaší posteli bude někdo spát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
19.4.12 12:37
@rejžička píše:
@renule2 Momentálně řeším něco podobného - malé je sice teprve půl roku, ale pořád vystrkuje nožičky skrz šprušle a různě se v postýlce otáčí.. no prostě mi připadá, že by jí ve velké bylo líp. Tak asi o víkendu přestěhujeme z ložnice jednu velkou postel do obýváku, kde je zvyklá spávat a zkusíme, jestli usne nebo jí to bude vadit. Kdyby ne, asi bych dala šprušle po celé délce, jednu stranu přirazila ke zdi a spala by tak. Tak snad tě to aspoň povzbudilo.. ;)
Jinak podle mě vaše řešení bezpečné je - teda pokud ve vaší posteli bude někdo spát. :mrgreen:

založila jsem na toto téma novou diskuzi, mrkni na ni https://www.emimino.cz/…ylce-106912/ zatím hledám na netu dětské postýlky, už mám nějé vyhlídlé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.4.12 12:47

@renule2 Kouknu, děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie