Dokument Nerodič

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2101
11.4.18 13:01

Mam to rozdivane. Nejvic smutny mi prijde pripad seskladane rodiny s hodne detma… deti mi neprijdou stastny, ze maji toliknevlastnich sourozencu a vi, ze je nevlastni rodic nema rad :roll: des. Kdyz vim, ze bych nemela rada deti od partnera, tak s nim prece nejsem :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.4.18 13:01

@Doe_Jane
Aha, ;) nebyla jsem si jistá zda to není ten co pomáhal se stříkačkou těm dvěma maminám. Až pak jsem mrkla na fotku. Stejně je zajímavé, že se někdo rozhodne nemít děti. Mám to tak v rodině. Příbuzný vždy rodinu chtěl a teď se oženil a tvrdí opak. Tak si říkám, zda opravdu tak moc přehodnotil pohled na život nebo děti mít nemůžou a tohle je cesta jak „odpálkovat okolí“. Každopádně to má ten efekt, že se jich na to ptá ještě více lidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.4.18 13:03
@Zorbas píše:
Mam to rozdivane. Nejvic smutny mi prijde pripad seskladane rodiny s hodne detma… deti mi neprijdou stastny, ze maji toliknevlastnich sourozencu a vi, ze je nevlastni rodic nema rad :roll: des. Kdyz vim, ze bych nemela rada deti od partnera, tak s nim prece nejsem :nevim: :zed:

je to strašné, ona si myslí jaká není borka že je hrozně upřímná a veřejně vykládá jak ty děti nemá ráda, ale chudáci teda… mi to přijde strašné všechno, kromě toho tatínka co má tu střídavku co se dá dělat, ale jít do televize s tím jak si aplikuju sperma stříkačkou to je moc teda… je mi líto těch všech dětí až ten dokument jednou uvidí

• Citovat
  • Upravit
5100
11.4.18 13:08
@Doe_Jane píše:
je to strašné, ona si myslí jaká není borka že je hrozně upřímná a veřejně vykládá jak ty děti nemá ráda, ale chudáci teda… mi to přijde strašné všechno, kromě toho tatínka co má tu střídavku co se dá dělat, ale jít do televize s tím jak si aplikuju sperma stříkačkou to je moc teda… je mi líto těch všech dětí až ten dokument jednou uvidí

souhlasím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.4.18 13:17

@Zorbas
Také mi přišla strašně „názorově tvrdá“a hlavně to prezentovala jako svou přednost. Chápu, že to řekla otevřeně na tom sezení ostaních třetích rodičů…, ale říkat to takto dětem je strašné. Člověk nemusí mít každého rád, ale pokud se jedná o dítě měla by na sobě sama pracovat. Jinak to nikdy nebude plnohodnotná rodina. Stačilo by alespoň zachovávat něco jako profesionální tvář (jako mnozí učitelé)a k dětem být vstřícná a spravedlivá. Nevím co si z toho celého děti odnesou do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
11.4.18 13:19

Koukala jsem, mám dokumenty tohohle typu ráda. Zajímavý pohled do života „nestandartních“ českých rodin. Nejsem z těch, kteří by lidi nějak soudili, každý ať si žije, jak jemu to vyhovuje. Nesympatická mi byla jen paní, co měli těch spoustu dětí, každé mělo jiného tatínka/maminku. Dětí mi bylo trochu líto, ale třeba je to v reálu pohodová rodina. A pak maminka co adoptovala dvojčata - bylo vidět, že si vzala velké sousto a měla toho plné brejle, ale věřím, že postupně se s dětmi sžijí. Dvojčata jsou velká radost a dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.4.18 13:23

No ta ženská co adoptovala dvojčata je strašná, vůbec to nedává… to nechápu kdo tohle dovolil, ale asi jsou to romské děcka co? o ty asi nebyl zájem

• Citovat
  • Upravit
5314
11.4.18 13:29

@Doe_Jane přišly mi tak napůl :nevim: Ono dvojčata v těch prvních dvou letech jsou frkot (vím o čem mluvím) a jestli na ně byla uplně sama a do toho barák, měla to holka sakra těžký. Navíc „nedomazlené“ děti, které první chvíle života byly v ústavu.. Myslím, že si to sama uvědomovala, že si naložila trochu víc než zvládá. Ale věřím, že to dá a dětem u ní bue líp než kdyby vyrůstali někde v děcáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.4.18 13:32
@Popokatepetla píše:
@Doe_Jane přišly mi tak napůl :nevim: Ono dvojčata v těch prvních dvou letech jsou frkot (vím o čem mluvím) a jestli na ně byla uplně sama a do toho barák, měla to holka sakra těžký. Navíc „nedomazlené“ děti, které první chvíle života byly v ústavu.. Myslím, že si to sama uvědomovala, že si naložila trochu víc než zvládá. Ale věřím, že to dá a dětem u ní bue líp než kdyby vyrůstali někde v děcáku.

jo to jo, musí to být těžké a určitě je lepší než aby byly v ústavu, jen se divím že je nedali do klasické fungující rodiny (máma táta)… nebo už není adopce tak žádaná a nestojí se fronty?

• Citovat
  • Upravit
5314
11.4.18 13:34

@Doe_Jane mě to taky překvapilo, že dají dvě děti do neuplné rodiny. Ale tak i kdyby táta byl, nikdo nezaručí, že po půl roce nevezme od dvou řvoucích mimin nohy na ramena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.4.18 13:37
@Popokatepetla píše:
@Doe_Jane mě to taky překvapilo, že dají dvě děti do neuplné rodiny. Ale tak i kdyby táta byl, nikdo nezaručí, že po půl roce nevezme od dvou řvoucích mimin nohy na ramena :lol:

jojo tomu rozumím ale fakt i jak píšeš ty, prostě mě překvapilo že je dali do neúplné rodiny, čekala jsem že paní je aspoň bohatá ale to taky ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2249
11.4.18 14:01

@Doe_Jane No mi jí bylo spíše líto. Jak jsem vyrozuměla, tak nefungovala ani její rodina, že by jí třeba pomohli. Na druhou stranu jsem z toho měla pocit, že sema po citové stránce strádala a tak si to chtěla vykompenzovat těmi dětmi. Jenomže jaksi nedomyslela, že děti lásku nejen dávají, ale i dost berou. Teď je to ještě dobrý, ale až budou větší a starostí bude přibývat, tak to bude ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.4.18 14:10

@Zorbas @Doe_Jane @Popokatepetla Ta paní, co měla tolik dětí v té slepované rodině, tak ta mi přišla úplně hrozná. Svoji sobeckost a bezohlednost vůči ostatním vydávala za upřímnost a ještě z toho dělala přednost. A ta scéna, jak šli z toho výletu a vykládala tam, že teď je to s tím chlapem super, ale až to nebude super, tak se sebere a půjde, tak to jsem se fakt divila, že se nesebral a neodešel ten chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
11.4.18 14:30

Tak jsem se dodivala. Opravdu nejvic nesympaticka mi byla ta s vice detma. Chudaci deti- prijde mi, ze nema snad rada ani ty svoje :roll: a rozdelena vychova… chlapovi se divim, ze po tech slovech na vylete neutekl 8o :roll:
Pani s dvojcatama mi bylo taky lito, ale vybrala si to :nevim: navic ty deti jsou a budou dost temperamentni- ta si jeste uzije 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
11.4.18 14:57

Výborný dokument. Ve výsledku tam jde vidět, že pro děti je prostě to nejlepší máma + táta. A pak jde jen vidět, jak si ti lidé pak jen lžou, hlavně sami sobě, aby si nemuseli přiznat chybu. Paní s mnoha dětmi, krásně sobecká. Totéž ten pseudobezdětný pár, myslí jen sami na sebe, své pohodlí a zábavu (kdo bude makat na jejich důchod?). A všechny problémy, které ti lidé řeší, na to se dá odpovědět jen moje oblíbené:„a co sakra čekali, krevety?“ :zed: Manželství a rodičovství je jen pro silné jedince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí