Dokupujete hračky???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
4.10.10 13:55

Nějakou hračku sem tam koupíme. Malý měl také období, kdy hodně hračky ničil, mlátil s nimi o podlahu, šlapal na ně. Teď už si dá víc věcí vysvětlit, chápe, že se to nedělá, takže už je to pryč.

Taky jsem se naučila kupovat spíš hračky z kvalitního bytelného materiálu, koukat na to, aby mělo třeba auto co nejmíň detailů, které se dají ulomit a tak. Raději koupím značkovou hračku v bazaru než nový šunt, který za pár týdnů musíme vyhodit.

• Citovat
  • Upravit
12894
4.10.10 14:24

Nedá se říct, že jsme dokupovali. Občas se něco koupilo, občas něco donesla návštěva…
Myslím si, že ve dvou letech z toho ještě nemá moc rozum. Snažila bych se vybrat něco, co se nedá moc zničit, nebo z toho něco urvat. Některé děti jsou holt na hračky trošku víc hrubé, tak je potřeba jim pomoci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
4.10.10 21:03

Doporučuji zn.Bruder. Manžel ho koupil synovi ke 2.narozeninám a vyšilovala jsem když jsem zjistila, sada stála přes 1000,–Kč. Musím uznat, že do dnešního dne neupadl jediný patent, kolo a to syn bočnice auta a lžíci nakladače pravidelně sundáva. Na Vánoce dostal ještě bagr a traktor. Vše bez chyičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
4.10.10 21:07

ještě foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
4.10.10 21:12