Dolézám za ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9075
21.5.19 22:19
@Marakuja píše:
A není to nefér vůči tomu převozníkovi?
:think: ale prd, ten to rozchodí, chce to kratkouz a údernou akci. A nikdy neví, jestli ten úderník nebude osudový č. 2 :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4376
21.5.19 22:25

Ja Ti rozumim a vubec si nemyslim, ze bys byla nejak divna. Nejlepsim zpusobem jak s tim vyrovnat je bud se co nejrychleji zamilovat a nebo si najit novy konicek/sport, nebo cokoliv, co Te zamestna natolik, ze si na nej ani nebudes mit cas vzpomenout. A za kazdy den, kdy dokazes svoji pozornost smerovat jinam, se odmen necim, co Ti udela radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
21.5.19 22:29

Vyšťav se fyzickou aktivitou…běh, kolo. Večer padneš a nebudeš mít čas přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
21.5.19 22:36

To je jednoduché. Domluv se s kamarádkou a vždycky když tě popadne touha mu napsat, tak zavolej nebo napiš jí. Nebo napiš, ale neodesílej. S tím, že si to třeba za hodinu dvě přečteš a zvážíš si sama, jestli je to nutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.19 23:43

Tak píšu z opačné pozice. Rozešli jsme se s partnerem kvůli jeho nevyrovnanosti a depresím. Podle mého měl bipolární poruchu (ale nikdy u psychiatra nebyl). Byl to moc hodný člověk, ale život s ním byl na vahách. Jeden den byl naprosto úžasný, druhý den v depresích… Naučila jsem se s tím žít, ovšem postupně se to stupňovalo… Např. jsme měli jet na dovolenou a on se dvě hodiny před odletem sekl, že nikam neletí, že vlastně to se mnou nemá cenu (hodinu před tím mi vyznal lásku), a že mě vlastně ani nemiluje apod. Tohle už bylo poslední kapkou… Rozešel se on a ještě po esemesce… Vůbec mu nepřišlo divné, že letenky propadnou… Samozřejmě, že se za 4 hodiny potom, co už letadlo bylo v luftu, omlouval a chtěl vše vrátit zpět… Teď mi pořád píše a chce mě zpátky… Já jsem byla rozhodnutá do toho znovu nejít, ale každá zpráva (píšeme si přes viber) mě strašně rozhodí… Neodpovídám na žádnou z nich, někdy je záměrně nečtu třeba celý den, jenže je to jako přilévat olej do ohně… Píše jich o to víc… :oops: Tím chci jen říct, že zřejmě i tvé zprávy tvého bývalého musí rozhodit… Tím Ti nechci dávat nějakou naději, jen říkám, že si vždycky říkám, že jsem už odmilovaná a přijde pár takových hezkých :srdce: zpráv a člověku se ty city nějak zase začínají objevovat :nevim: Zatím nemám sílu ho blokovat, je to příliš čerstvé a má u mě ještě nějaké věci, které mu chci vrátit, až na to budu připravená… Teď ho vidět nemůžu… Uvažuji, že mu to vše pošlu poštou… I když bydlí kousek ode mě… Jinak na zprávy mu většinou neodpovídám, nebo napíšu jen něco strohého, aby si myslel, že emoce z mé strany jsou na bodu mrazu (bohužel nejsou)…

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
22.5.19 07:39

Psychiatr není na místě - nejsi duševně nemocná.

Psychoterapeut/ka by pomoci mohli - měla by si prostor a průvodce k tomu dočistit rozchod, ošetřit emoce a uzavřít to v sobě.

Podobně ale bude fungovat když třeba odjedeš někam daleko a na delší dobu než jen týden dovolené a nebo najdeš něco, čemu se budeš chtít věnovat - ideálně aby si přitom někomu pomáhala a celé to bylo smysluplné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
22.5.19 07:40
@Anonymní píše:
Potrebovala bych poradit, i kdyz je to asi spis uz na psychiatra…ztratila jsem uz vsechnu dustojnost. Miluji stale ex a porad ho vyhledavam, on mi obcas odepise, ale je videt, ze zajem uz nema. Hrozne se trapim, porad ho mazu a blokuju a pak to zase rusim. Pres den jsem dost vytizena v praci a pak nejake konicky, ale vecer to na me pada a vzdycky to neustojim a napisu mu. Strasne nechci, fakt mi to prijde detinsky, ale nemuzu to ustat a nemam to sebezapreni. Prijde mi to uz jako zavislost. Setkala jste se s tim nektera? Jako nejsem zadny stalker, neobtezuji ho, spis drasam svoje rany…dekuji za kazdou radu

tak tady opravdu nepomůže nic jiného, než se fyzicky zničit. Alespoň na tu nejhorší dobu (to bývají cca 2 měsíce). Prostě až přijde domů, vytáhni cvičební podložku a dej si hodinku do těla. Efekty to bude mít dva, nebudeš mít čas sondovat na facebooku, zabiješ totiž čas a výrazně se ti po dvou měsících takového tréninku zlepší postava :D Jinou radu nemám, protože je evidentní, že největší krizovky máš večer doma u telky, je potřeba se zabavit jinak. Až docvičíš, budeš ráda, že se doplazíš do sprchy a následně pak do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1777
22.5.19 09:00
@Anonymní píše:
Ano, presne jak pises, nesu si odmitani z detstvi :( nevim co s tim

Přijmout v sobě toho, kdo tě odmítal. Nebude to řešení hrk hrk. Jestli chceš, tak se pokusím víc poradit do zprávy, ať to tu neplevelím.
Najít si náplast, převozníka ti nepomůže, protože to začneš nejspíš projektovat i do něho, pokud ho tedy nevyužiješ jen jako zhojení zamilování-odzamilování od původního, ale to podle mě ty nepotřebuješ, resp. to není to, co řešíš. A jen si potom nejspíš v tvém případě budeš vyčítat, že jsi někomu zlomila srdce (ať už to tak bude nebo ne).
A řešit to koníčky či odjetím na dovolenou, to je jen takový „útěk“ od problému. Tohle si většinou člověk projektuje do mrtě blízkých vztahů, pokud ho dotyční začnou odmítat, přestanou se s ním bavit. Nemusí to být jen do partnerství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.5.19 11:32

Choď večer na bojový sporty a vymlať se do pytle nebo do sparinga :) ještě neznám nikoho, komu to nepomohlo, když se mu po večerech honí hlavou cypoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí