Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Njn
My už bohužel všechny ostatní možnosti vyčerpali.
My tam adresu mít nemusíme, ale zase by tam asi nemusela být úplně jiná… stačí prý jen účtenky bez adresy.
@Sheelle tak těžko si můžete vzít úvěr na rekonstrukci, kterou platíte neofiko. Holt za blbost se platí
můžete zkusit dodatečný úvěr u banky, která to nebude požadovat, ale moc jich nebude.
@Sheelle Nekdy se cernoty nevyplaci ![]()
Zkuste se s temi „kamosi“ domluvit, aby vam na to vystavili doklady.
@Sheelle já mám jen faktury na moje jméno a adresu…nam neuznali doklad bez iča
zbývá nám asi 30 tis doložit. Máme čas do října buď něco koupíme nebo pokuta 10% z nepodložených faktur
@Včelička992 spořitelna. Ne nam účtenku bez jména nevzali to není důkaz ze jsi to platila ty účet můžeš najít i v koši když to blbě řeknu. Nevzali nám ani pokladní doklad bez iča. Napsali nám ze doklad není úplný. Takže v každém krámě jak blazen uděláte mi na to fakturu? Ve scontu hrozná neochota ale napsala jinak jsem řekla že si to nekoupím.
Každopádně bych tedy účtenky za závěsy zrovna moc nesháněl. Ale třeba v Obi, Hornbachu se na podlaze nebo po parkovišti občas účtenky povalují. V dnešní době kontrolních hlášení k DPH a podobných provázaností vám nikdo moc nebude chtít fiktivní faktury vystavovat, protože se klidně může stát, že „někdo“ bude „někde“ provádět kontrolu a pokusí se ty faktury spárovat.
Nicméně- při podpisu úvěru jste si jistě zjišťovali, co za výdaje banka akceptuje. A jestli jste sázeli, že to banka kontrolovat nebude, tak to byla vaše volba.
No my tam na smlouvě máme prostě jen že máme odevzdat daňové doklady, můžou být i kopie a o jménu nepadlo ani slovo…
A jo, teď už vím, že to byla naše blbost… ![]()
@zuzanka003 píše:
@Nicol2 a musíte. it originál nebo stačí kopie? Bych ti poslala kopii za okna a dveře cca 50 000kc [/citac
Kopie uznaji…stejne to v bance musi kopirovat
@Včelička992 píše:
@Jj.Mm no prave my mame taky sporitelnu jako burinka z ceske sporitelny a bankovni poradce, ktery nam to zprostredkoval, tak rikal, ze mizou byt i uctenky bez jmena atd.
Moje zkušenost s CS je ze to nevzali
@Sheelle píše:
NjnMy už bohužel všechny ostatní možnosti vyčerpali.My tam adresu mít nemusíme, ale zase by tam asi nemusela být úplně jiná… stačí prý jen účtenky bez adresy.
Asi mě tady ženy sežerou, ale zkus si najít fcb skupinku matek z vašeho města, třeba by byly některé ochotné za nějakou drobnou úplatu pro děti nějaké účtenky vyhrabat
Však se teď na jaře začíná budovat ve velkém… Fakt neznáš někoho z rodiny, známých, co třeba jen v posledních pár letech maloval byt nebo cokoliv dalšího? Účtenky za záclony ti asi k ničemu nebudou ![]()
.
Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:05