Doma na písečku

• Otevřená skupina

Pokec o všem :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

20
27.7.11 15:20

Doma na písečku

Ahoj na všechny dvorky a dvorečky, zahrádky a žundříky před domem, prostě všude tam, kde zůstavají toto celé léto maminky bez vejletů či dovolenkování u vody. To aby nebylo smutno, chvílemi tak jako mě, když koukám na oblohu z pískoviště a vidím letadla a představuju si, jak by bylo fajn si odpočnout třeba někde u slané vody, nebo prostě aspoň někde v lese za bukem. Máme letošní léto prožíváme opravováním bytu a chystáme se na stěhování, a tak je taťka stále pryč i s autem a já s dětmi (4) vymýšlím zábavu doma a v okolí, kam došlapem s kočárkama a po večerech se bavím zastrkáváním věcí do beden od banánů.
Ze začátku léta mě tato představa uzemnění doma dost brala u srdce, ale nakonec…ty stromy na zahradě mi přijdou nějak živější, ptáci více hovornější :-) a děti veselejší.
A jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1803
11.8.11 22:01

Ahojky, užívám si prázdnin, jelikož v těchto dvou měsících chodím jen do jedné práce a to znamená více času. Do toho se snažíme 8měsíc o mimi, takže jsem zavalená v ovu testech, měření bazální teploty, pojídání vitamínů a vstřebávání různých rad. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny