Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nám vyhovuje, že v létě dlažba chladí. Chceme v létě ochladit, když je venku sauna zdarma. Doma je velmi fajnově. Opačně v zimě je příjemná, že hřeje.
Kusové koberce máme v ložnici, u gauče, v dětském pokoji, stejně tak máme zaclony, obrazy, kytky, závěsy, polštářky. Asi potřebuju klasický celoplošny koberec.
Ale vaham, protože se mi nechce utrácet, kdyby to nepomohlo.
Nejsi jedinná, já dlažbu nesnáším a kdybych mohla, nedám ji ani v koupelně.
Ve spoustě místností mám celoplošné koberce a co si o tom myslí móda, je mi úplně fuk. Zkus to dát do jedné menší místnosti a jestli ti to pomůže, tak máš vyřešeno.
Po druhé rekonstrukci koupelny nemám ráda novou vanu. Je to asi 4 roky a trvá to.
Druhou rekonstrukci jsme museli dělat, jelikož při první před dvaceti lety nám nezaizolovali stěny či co a jednoho dne jsme vyplavili sousedy pod námi.
@Lucy75 píše: Více
Proč nemocničně, my máme dlažbu co vypadá jako dřevěná podlaha. Dneska je spousta možností.
@JancaS84 píše: Více
Máme nejspíš stejnou. Já si připadám jak v muzeu.
@Anonymní píše: Více
Fakt, mě se to líbí. Máme k tomu laděnou i kuchyň, obložky a nábytek.
Tak v tom případě to nemáte vůbec sladěné. Prvky jednotlivě nepasuji k sobě - dlažba ala dřevo, nábytek, vzor barva koberce a, barva stěn a dekorací, tohle všechno na tebe může dohromady působit negativně a vlastně samotná podlaha je v tom nevinně…
Vím, že mi vadí, že tam nejsou koberce. V muzeu si připadám, protože je vše studené.
Ty jo, dlažba všude – vždyť to musí i vypadat hrozně?
A dlažba v dekoru dřeva? Sorry, ale tim je vydlážděný peklo.
Češi prostě nenávidí estetiku
My máme v bytě koberce všude, celý život, jinak bych to nechtěla. Takže jediná rada asi je vrátit koberce když vám dlažba nevyhovuje
My máme v bytě koberce všude, celý život, jinak bych to nechtěla. Takže jediná rada asi je vrátit koberce když vám dlažba nevyhovuje
Mně dlažba taky nevyhovuje. Někde mám dřevěnou podlahu a někde vinyl.
Já jsem si dala vinyl dokonce i na záchod ![]()
Takže jedinou dlažbu máme v koupelně a v hale.
Zkusila bych ty koberce.
Všude máme vinyl. A na tom kusové koberce.. dcera v pokoji nový drahý huňatý koberec.. v koupelnách dlažbu a na ní předložky. V chodbě v horním patře dlažbu a ta mi tam vadí taky. Tvrdá a prostě studená. Barvou vzorem pěkná. Nesnáším chodit doma v pantoflích nebo nějakých papučích.
Takže tě chápu. Koupila bych kusové koberce.
@JancaS84 to musí byt hrozný mit v obýváku dlažbu, tak neutulný.