Domácí kočka ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
3.3.23 06:27

@Mountfield189 myslíš, že kvůli kocourovi budou nonstop otevřený venkovní dveře od domu? Boha jeho.. :roll:
Venkovního kocoura chceš nastěhovat do bytu v prvním patře a pouštět ho ven….?
Buď tak hodná, nech toho kocoura u rodičů, kde má dům a zahradu, protože vymýšlíš bejkárny. Ten kocour byt celkem rychle zdemoluje a stejně poletíte.

• Citovat
  • Upravit
116305
3.3.23 08:30
@Mountfield189 píše:
@aiwwa můj kocourek je zvykli být venku pak k přijde se pomazlit nevidim důvod proč by si nezvykl být někde jinde jen proste nevím jak se ozve proto potrebuji radu

A nemůžeš ho nechat u rodičů? Pokud bys ho chtela vzít do bytu, stejně ho musíš minimálně měsíc nechat zavřeneho a postupně ho brát ven. Ale taky se ti může star6, že jakmile ho vypustíš, bude se chtít vrátit na původní místo a ztratí se, přejede ho auto…
Kočka je fixovana na místo a jestli je v domku spokojená, nestehovala bych ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 09:46

@aiwwa mužů ale bude mi strasne moc chybět a kdybych přijela na nastevu tak ani tam nemusi být on se vrací kdy chce takže bych kocourka už nikdy nevadila jestli me chapes. Ja chci jen aby byl semnou a myslela jsem jestli bude nějaký řešení ale samozřejmě pokud nebude tak ho budu muset nechat tam kde je a nějak se stim vyrovnat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116305
3.3.23 09:48
@Mountfield189 píše:
@aiwwa mužů ale bude mi strasne moc chybět a kdybych přijela na nastevu tak ani tam nemusi být on se vrací kdy chce takže bych kocourka už nikdy nevadila jestli me chapes. Ja chci jen aby byl semnou a myslela jsem jestli bude nějaký řešení ale samozřejmě pokud nebude tak ho budu muset nechat tam kde je a nějak se stim vyrovnat :,(

Já bych se bála že jakmile ho pustíš, tak se bude chtít vrátit zpět a ztratí se. Na prvním by měla být jeho bezpečnost. A z napůl venkovního, domácího neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 09:54

@aiwwa to si taky myslím ze s něho určitě neudělám domácí kocku. Jen je to pro me strasne těžký vymyslet jak to udělat protože jinaci možnosti ohledně jinyho bydleni není. Me třeba napadlo kdybych mu nechala u dveří misku s jídlem a tak ho to naučila ale bojím de se třeba nějaký venkovní kocky mu to sní. Jako premyslela jsem ze by skákal s balkonu ale pro něho je to strasne velká výška takže tohle není dobrý nápad, pak v tom bytě je sklep ze bych mu tam dala všechno co potřebuje ale zase Ok tam nevydrží celou noc tak nevím co stim. Určitě to řeším ale fakt kdyby nebyla možnost tak zůstane tam kde je zvykli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 09:56

@aiwwa a můj kocourek není určitě blby aby hi něco prejelo on je až moc chytrý tak jsem ho tak naučila aby mi přicházel domu zdravý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
3.3.23 09:59
@Mountfield189 píše:
@aiwwa to si taky myslím ze s něho určitě neudělám domácí kocku. Jen je to pro me strasne těžký vymyslet jak to udělat protože jinaci možnosti ohledně jinyho bydleni není. Me třeba napadlo kdybych mu nechala u dveří misku s jídlem a tak ho to naučila ale bojím de se třeba nějaký venkovní kocky mu to sní. Jako premyslela jsem ze by skákal s balkonu ale pro něho je to strasne velká výška takže tohle není dobrý nápad, pak v tom bytě je sklep ze bych mu tam dala všechno co potřebuje ale zase Ok tam nevydrží celou noc tak nevím co stim. Určitě to řeším ale fakt kdyby nebyla možnost tak zůstane tam kde je zvykli :(

panebože, co to vymýšlíš za nesmysly, aby skákal z balkonu, ty jsi snad… zbláznila ses? ty chceš toho kocoura zmrzačit nebo zabít? nechej ho na domě u rodičů a nevymýšlel nesmysly,
už ti to psalo několik uživatelek, kočka je fixovaná na místo, v novém bytě bys ho musela mít 1 měsíc pouze doma a potom ho opatrně pouštět ven, a žádné skákání z balkonu proboha, ty teda přemýšlíš tak divně, to je neskutečné,
jak přestěhovat kocoura i za cenu jeho smrti :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
3.3.23 10:00
@Mountfield189 píše:
@aiwwa a můj kocourek není určitě blby aby hi něco prejelo on je až moc chytrý tak jsem ho tak naučila aby mi přicházel domu zdravý :,(

prosím tě, takovou blbost by neřekla ani má 6letá dcera :nevim:
kolik ti je let, a máš aspoň základku ukončenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116305
3.3.23 10:01
@Mountfield189 píše:
@aiwwa a můj kocourek není určitě blby aby hi něco prejelo on je až moc chytrý tak jsem ho tak naučila aby mi přicházel domu zdravý :,(

Prosim tě, nestehuj ho. Mysli na kocoura a ne na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
3.3.23 10:05

Máme v ulici kočku, co chodí po venku a pak vždycky čeká před vchodem - je to taky bytovka -, až ji pustí domů. Osobně z toho ale dobrý pocit nemám. Jednak jezdí auta, i když pomalu, a jednak mi je jí líto, že si nemůže zalézt, kdy potřebuje. Čistě teoreticky mi přijde, že kdyby byla nějakou dobu s vámi v bytě, aby si zvykla, že to je její domov, a pak jste ji začli brát ven, že by to možné bylo. Ale pořád by to byla spíš domácí kočka. Nebo záleží, jak to tam vypadá - jestli by se mohla pak procházet sama a pak aspoň šála zalézt do toho sklepa třeba.
Jako první a nejlepší možnost ale jednoznačně vidím, stejně jako ostatní tady, aby zůstala v domku u rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 10:06

@stinga pane bože já určitě nechci aby se mu něco stalo případně kdyby ten balkon byl v malé výšce tak on si klidně skočí dolu to jsou proste kocky a na rozdíl od tebe mam vystudovanou základní i střední školu tak nechápu takový divny komentář já nechci proste něco stalo jen přemýšlím jak by to všechno bylo určitě nejsem padla na hlavu vim co dělám a řekla jsem milionkrát ze kdyby nebylo řešení tak ho nechám tam kde je jenom ze mi je to líto ho tam nechat je to moje zodpovědnost ale jinaci možnosti moc nemam takže blby komentáře si nechej pro sebe já jsem chtěla jenom radu nic víc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116305
3.3.23 10:07
@Mountfield189 píše:
@stinga pane bože já určitě nechci aby se mu něco stalo případně kdyby ten balkon byl v malé výšce tak on si klidně skočí dolu to jsou proste kocky a na rozdíl od tebe mam vystudovanou základní i střední školu tak nechápu takový divny komentář já nechci proste něco stalo jen přemýšlím jak by to všechno bylo určitě nejsem padla na hlavu vim co dělám a řekla jsem milionkrát ze kdyby nebylo řešení tak ho nechám tam kde je jenom ze mi je to líto ho tam nechat je to moje zodpovědnost ale jinaci možnosti moc nemam takže blby komentáře si nechej pro sebe já jsem chtěla jenom radu nic víc :cert:

Vždyť to tu vsichni píši rady - ať ji nestehujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
3.3.23 10:08
@Mountfield189 píše:
@stinga pane bože já určitě nechci aby se mu něco stalo případně kdyby ten balkon byl v malé výšce tak on si klidně skočí dolu to jsou proste kocky a na rozdíl od tebe mam vystudovanou základní i střední školu tak nechápu takový divny komentář já nechci proste něco stalo jen přemýšlím jak by to všechno bylo určitě nejsem padla na hlavu vim co dělám a řekla jsem milionkrát ze kdyby nebylo řešení tak ho nechám tam kde je jenom ze mi je to líto ho tam nechat je to moje zodpovědnost ale jinaci možnosti moc nemam takže blby komentáře si nechej pro sebe já jsem chtěla jenom radu nic víc :cert:

to je rada, nechej kocoura u rodičů na domě a nevymýšlej nesmyslné postupy, jak kocoura dostat do bytu, kde nesmí být,
a napsat, že jsi kocoura naučila chodit po silnici, aby ho nepřejelo auto a pak, že bude skákat z 1. patra - nezlob se, ale to je na úrovni demence
já mám kočky 3, vždycky jsme doma měli kočky a spolupracuju s kočičím útulkem, takže na rozdíl od tebe o kočkách i něco vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.23 10:10

@Sedmnactnulajedna Dekuju moc za krásný komentář. Určitě než by si zvykl tak chvílku by byl v bytě a mužů se zeptat když ceka u vchodu jak to poznáš ze tam je prave o to mi jde jak kocourek se ozve :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
3.3.23 10:13
@Mountfield189 píše:
@Sedmnactnulajedna Dekuju moc za krásný komentář. Určitě než by si zvykl tak chvílku by byl v bytě a mužů se zeptat když ceka u vchodu jak to poznáš ze tam je prave o to mi jde jak kocourek se ozve :andel:

napíše ti sms asi :zed: a ty budeš celý den doma a hlídat, kdy se ti kocourek ozve? nechodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný