Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To uz se lidi opravdu musi ptat, co mohou nosit doma??nos si co chces proboha
@Niemeyer píše:
Zdravím![]()
měla bych dotaz… co pohodlného nosíte za domácí oblečení?
Moc ráda doma nosím pyžamové komplety, převlékám se do nich klidně třeba už v šest, a pak v nich jdu spát.. jenže občas mi je trapné, když třeba zazvoní pošťák nebo sousedka…
Nebo je to běžné?
myslím tohle oblečení - tričko (to asi nosíme doma každý) + takové nějaké kalhoty:
https://nocni-pradlo-a-kosilky.heureka.cz/…ty-malinova/#…
nebo to není zcela vhodné a měla bych nosit místo nich třeba černé legíny??
tepláky mi nevyhovují, nelíbí se mi…
díky a pěkný den…
V pyžamu fakt doma přes den nechodím. Mám sukni a triko nebo tříčtvrťáky. V zimě nevytahané tepláky.
Já nosím bud to dlouhá trička sahající tak po kolena, nebo pak šaty - mám ruzné barvy a střihy. Napr od Tima jsou skvělé (i teď v těhu moc ráda nosím tyhle), mam je ve všech barvách a i břísko před porodem se do nich krásne zmesti: https://www.timo.cz/…-387370.html
Nohavice ráda nemám, nenosím je skoro nikdy. Já jsem šatová a sukňová žena ![]()
Tyhle pyzamove kalhoty nosim fakt jen na spani, i kdyz vypadaji pekne a jsou pohodlene. Samo, ze nekdy se taky v nich uz podvecer pohybuji po byte. Kdyz jsem po sprse, uz se neoblilam do domaciho. Jinak na doma vkusne teplaky, leginy, snazim se nemit zakypane tricko. V lete volnocasove saty, Po byte nechodim ani v kalhotkach a tricku.
@katintheBOx63 píše:
Já nosím bud to dlouhá trička sahající tak po kolena, nebo pak šaty - mám ruzné barvy a střihy. Napr od Tima jsou skvělé (i teď v těhu moc ráda nosím tyhle), mam je ve všech barvách a i břísko před porodem se do nich krásne zmesti: https://www.timo.cz/…-387370.htmlNohavice ráda nemám, nenosím je skoro nikdy. Já jsem šatová a sukňová žena
Ty šaty teda vypadají jak noční košile ![]()
Jinak nosím doma šaty, nejraději maxi šaty.
Nos, co je ti pohodlné, každopádně bylt furt v pyžamu, tak bych si přišla divně.
Já nosím doma pořád kraťasy a triko popř. tílko. Moje teta naopak celý den je třeba v tom kompletu co popisuješ ty. Doma si snad můžeš nosit co chceš
nevim proč by mělo být trapné před sousedkou že máš na sobě kalhoty co vypadají jak pyžamo když je ti to pohodlné.. Nevíš v čem chodí doma ona ![]()
Leginy a tilko vetsinou, nebo teplaky ale takovy ty hezci
sukne a saty mam na ven. Doma by me v tom byla zima i kdyz tu mame teplo, zalezi co jsi za typ…jestli je ti porad teplo-sukne, nebo potrebujes od noh mit teplo-nejake kalhoty jako ja… jinak to co tady fotis je fakt jen tak na spani
Leginy, triko nebo teplaky. Kratase, triko nejcasteji. To se vzdycky v zime divi, kdyz otviram navsteve, ze i v zime nosim doma kratase. Dneska konecne i venku
.
Nebo nosivam plavky a delsi natelnik (pod zadek, ze domaci saty). Ale my jsme na vetsi vesnici, tady to neni nastesti skrobene mesto. Takze bezne lidi chodi v monterkach, teplaky.
Postak ma smulu, nemam sanci, abych ho potkaka, kdyz chodi jsem v praci.
Dost casto karovany „pyzamovy“ kalhoty a tilko, nebo saty, nebo triko a leginy. A nekdy jen triko a kalhotky. Nemyslim si, ze by do toho nekomu neco bylo. Za mesic ale zacinam pracovat skoro vyhradne z domu, a to si rikam ze uz by to nejakou stabni kulturu chtelo, at neskoncim u pyzama celej den ![]()
Triko a kalhotky, pripadne kratasy kdyz ma nekdo prijit. Oblikam se jen kdyz jdu se psem na prochazku, pak bud taky kratasy, nebo leginy kdyz je zima. A mikinu. Pyzamovy kalhoty mi neprijdou blby, ale ja bych se v tom uvarila. Nejsem moc zvykla se doma oblikat, ale nikoho to nepohorsuje, maximalne tak psa.
Doma většinou nosím tílko a kraťasy. Ale klidně bych si vzala i tyhle pyžamové kalhoty, jestli jsou ti pohodlné a pošťáka nebo sousedku bych neřešila.
Bude lepší, když budeš celej den v upnutých džínách, protože by tě nečekaná návštěva sousedky nebo listonoše, mohla dostat do prekérní situace, kdyby tě načapali v pyžamu.