Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
První obrázek je zajímavý, ale není to uplně můj styl. Druhý, barevný je za mě moc povedený. ![]()
@Yasmina21 první obrázek jsme před 20 a více lety vyráběli ve školce, už si nepamatuji, jak se to dělalo, ale asi kus látky se namočí v barvě a pak táhne po papíře - je to prostě nějaká technika, není to nakreslené ![]()
to druhé neznám, ale počítám, že to bude také něco podobného ![]()
takže anonymko - mně neoblafneš ![]()
Mne se vic libi ten druhy. Ale na me pusobi tak nejak „neuprimne“, tezkopadne a neprirozene. Oba, prvni vic.
@stinga Provázek, tuhle to vyráběla naše pětiletá ![]()
Nevím, jsou to takové mazaniny. od tvořilky doma
@stinga áno áno. Prvý je špagát vo farbe, druhý je štetec
každopádne otázka znela ci sa to paci alebo nie. Nevadí… ![]()
@pikola píše:
@stinga Provázek, tuhle to vyráběla naše pětiletá
Nevím, jsou to takové mazaniny
jo, jo, jo - dělali jsme to ve školce
@Anonymní píše:
@stinga áno áno. Prvý je špagát vo farbe, druhý je šteteckaždopádne otázka znela ci sa to paci alebo nie. Nevadí…
tak jak ti mám říct, jestli se mi to líbí nebo ne
prostě to není vlastní tvorba, dělají to pětileté děti - jo, je to pěkné na přáníčko maminkám k svátku matek, ale to je tak vše
@stinga Tak to je jasně vidět, že to není kresba malovaná štětcem. Stejně tak to nejsou nijaká extra umělecká díla. Ale otázka zněla, zda se líbí a ne jakou technikou jsou vyrobené.
@Yasmina21 tak ale zakladatelka psala, že v rámci psychohygieny vzala štětec, takže tím evokuje, že to namalovala sama
dělají to děti ve školce, má mamka to má furt schované
, takže jako jo, když mi to vyrobí ve školce má malá dcera, tak se mi to bude líbit
pokud to dospělý vydává za svou tvorbu, tak nee
Tak mě se první nelíbí vůbec, možná kdyby byl na bílým papíře
. Druhý je zajímavý, ale pokud by ho nenamaloval někdo mě hodně blízký, tak bych si ho nikde nepověsila.
Příspěvek upraven 24.05.19 v 20:06
A co by se mi na tom mělo líbit? Vyrábění pro děti ze školky?
V rámci psychohygieny som vzala do ruky štetec a hľadám úprimný názor. Ďakujem z každý.