Páči sa alebo vôbec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
24.5.19 20:07

Vůbec. Ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
24.5.19 20:10

Mě také ne. První je jak kdyby to dělal někdo ve školce, druhy depres ;)

Ale určitě doma pro svoji potřebu nebo radost to vytvarej dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
24.5.19 20:28

Jako neni to uplne spatny. Kdejakej MgA. by obdobny veci prodaval v galerii za tisice. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
24.5.19 20:34

To bylo z Venuše, teď Mars. Bez ohledu na obsah, forma prezentace je hrozná. Když vím, že něco chci ukazovat lidem, tak bych to fotil trochu méně „umělečtěji“. A k obsahu- pokud nevím, kolik let je zakladatelce, tak snad. Nicméně- při použití slov psychohygiena a štětec je to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
24.5.19 20:50
@stinga píše:
@Yasmina21 první obrázek jsme před 20 a více lety vyráběli ve školce, už si nepamatuji, jak se to dělalo, ale asi kus látky se namočí v barvě a pak táhne po papíře - je to prostě nějaká technika, není to nakreslené :mrgreen:
to druhé neznám, ale počítám, že to bude také něco podobného :jazyk:
takže anonymko - mně neoblafneš :mavam:

Taky mi to prvni neco pripomina :mrgreen: druhy mi prijde jak malovaný houbickou na nadobi :mrgreen: za me mazanici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
24.5.19 20:52

Nelíbí, syn mi to napatla stejně a nenapadlo by mi to někde vystavovat :mrgreen: ale jako pro odreagování to může bejt dobrý, když si budeš ve volném čase malovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.5.19 20:59

Nelíbí, tomuto umění nerozumím..patlanice které se někdy prodají za tisice :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
742
24.5.19 21:09

První líbí, kdyby byl na bílém papíře. Druhý nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
25.5.19 07:37

Prvni se mi docela libi, druhy ne. Do bytu bych si je nedala, neni to muj styl, ale spatne to rozhodne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
25.5.19 23:21

Je-li to dělané v rámci psychohygieny, potom je umělecká hodnota takových věcí úplně irelevantní. A líbí se mi/nelíbí se mi o ní stejně vůbec nic nevypovídá. Nehodnotila bych to. Důležité je, zda to posloužilo svému účelu?

Ale pokud přece jen chcete ten názor, tak za mě ne. Dobrovolně bych si to nikam nepověsila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová