Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě také ne. První je jak kdyby to dělal někdo ve školce, druhy depres ![]()
Ale určitě doma pro svoji potřebu nebo radost to vytvarej dal ![]()
Jako neni to uplne spatny. Kdejakej MgA. by obdobny veci prodaval v galerii za tisice. ![]()
To bylo z Venuše, teď Mars. Bez ohledu na obsah, forma prezentace je hrozná. Když vím, že něco chci ukazovat lidem, tak bych to fotil trochu méně „umělečtěji“. A k obsahu- pokud nevím, kolik let je zakladatelce, tak snad. Nicméně- při použití slov psychohygiena a štětec je to ![]()
@stinga píše:
@Yasmina21 první obrázek jsme před 20 a více lety vyráběli ve školce, už si nepamatuji, jak se to dělalo, ale asi kus látky se namočí v barvě a pak táhne po papíře - je to prostě nějaká technika, není to nakreslené
to druhé neznám, ale počítám, že to bude také něco podobného
takže anonymko - mně neoblafneš
Taky mi to prvni neco pripomina
druhy mi prijde jak malovaný houbickou na nadobi
za me mazanici ![]()
Nelíbí, syn mi to napatla stejně a nenapadlo by mi to někde vystavovat
ale jako pro odreagování to může bejt dobrý, když si budeš ve volném čase malovat ![]()
Nelíbí, tomuto umění nerozumím..patlanice které se někdy prodají za tisice
![]()
Prvni se mi docela libi, druhy ne. Do bytu bych si je nedala, neni to muj styl, ale spatne to rozhodne neni.
Je-li to dělané v rámci psychohygieny, potom je umělecká hodnota takových věcí úplně irelevantní. A líbí se mi/nelíbí se mi o ní stejně vůbec nic nevypovídá. Nehodnotila bych to. Důležité je, zda to posloužilo svému účelu?
Ale pokud přece jen chcete ten názor, tak za mě ne. Dobrovolně bych si to nikam nepověsila.