Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bude lepší, když budeš celej den v upnutých džínách, protože by tě nečekaná návštěva sousedky nebo listonoše, mohla dostat do prekérní situace, kdyby tě načapali v pyžamu.
Nevidim na pyžamovych kalhotech nic tak frapantního, abys v nich nemohla otevřít pošťákovi. A pokud v nich nechodiš nakupovat, nic se neděje.
Mě treba vadilo, když jsem jako puberťačka chodila prp kamarádky, aby šly ven a otviral jejich otec, který v zimě v létě chodil doma jen a pouze v trenkách, těch klasických dědkovských, pruhovaných nebo červených s lampasem, mám to dosud před očima ![]()
Doma chodim normálně, teď mám na sobě harémky z Lidlu a triko bez rukávu.
Ja teda doma pyzamo celodenne nenosim, ale lide nosi doma opravdu kdeco. Zazila jsem kdysi jako brigadnik na poste i to, ze mi clovek otevrel nahej. Jako uplne ![]()
Takze dokud neotviras lidem naha, je to v pohode.
Chod si v cem chces, tvuj dum, tvoje kralovstvi. ![]()
Příspěvek upraven 25.05.19 v 18:41
A listonoš chodí v šest večer? divné. Protože píšeš, že se do toho převlékáš v šest večer:)
No o listonoše ani sousedku by mi fakt nešlo, ale přišlo by mi divné nosit pyžamové kalhoty celej večer, normálně v nich fungovat, a pak s nima do postele. To učím holku „odmalička“, že spací kalhoty jsou jen na spaní. Občas v pyžamu posnídáme, to ano, ale normálně v tom nefungujeme.
@Rive No překvapivo jsou to fakt domaci saty a nazivo tedy vubec nevypadaji jako nocni kosile. A i v popise je jasne uvedeno, ze se jedná o domáci saty. Ale to je asi individualni, co si kdo pod pojmem nocni kosile predstavuje. Ja napriklad pouze košile s rukávem, nesnesu nocni kosily bez rukavu případně čipkované - to maximálně na svedení manžela a pak rychle z toho ven ![]()
Tyhle kalhoty na spaní mám taky, z Lidlu
opravdu v nich jen spím, maaaaalo kdy se stane, že si je nechám do dopoledne, to většinou když s dětma polehavame ![]()
Já takové kalhoty nosím na doma taky, většinou s tilkem. U pošťáka hlídám jen to, abych nevybehla polonahá, jinak je mi to úplně fuk ![]()
Ahoj, já nosím tepláky na cvičení s širší nohavicí, myslím, že je každého věc co doma nosí, ale jestli se cejtíš blbě, sháněj jednobarevný pyžamový kalhoty a bude vyřešeno