Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj najde se tu někdo kdo má zkušenosti s podpoou kojení pomocí Domperidonu(Motilium).Od začátku kojení mám problémy s nedostatkem mléka,zkoušela jsem úplně všechno,kojící čaje,celou řadu homeopatik,byliny,mám i el.odsávačku,ale přiznávám se,že na odsávání nemám dost času,tak jsem ted zkusila Motilium,ale nemám z toho moc dobrý pocit,protože v příbalovém letáku nedoporučují při kojení užívat a navíc 3 tablety za den ,když je v balení jen deset a stojí přes sto korun je dost nákladné.Tak užívám po jedné tabletě.Mohl by mi někdo poradit,mám strach,abych neublížila synovi jsou mu teprve tři měsíce.Za jakoukoliv radu děkuji.
Mno a není lepší umělé mlíko bez léků než kojení s lékama?
Všichni prostě nekojí ![]()
A kojit za cenu léků? Které navíc „nesnadno pronikají“, ale pronikají do MM?
Souhlasím s Pipet, já bych to asi přes koleno nelámala
Když to nejde, než se nervovat a stresovat, raději bych přešla na UM.
Dobrý den, určitě děláte dobře, že se snažíte situaci řešit bez podání umělé výživy. Mateřské mléko je nenahraditelné a domperidon je lék, který můžete užívat i při laktaci a je to lepší varianta než náhrada. Pokud se pozastavujete na cenou tak se stačí podívá na to kolik stojí náhrady, ty vyjdou mnohem dráž a kvalita je ve srovnání s mateřským mlékem nesrovnatelná. Navíc kojení není jen o mateřském mléku, ale je vtom mnohem více.
Pokud potřebujete zvýšit produkci mléka, tak doporučuji tento protokol: http://sites.google.com/…bo-pribera-1 (stránky: www.mamila.sk)
Jinak na stránkách www.kojeni.cz naleznete seznam laktačních poradců, kteří Vám mohou pomoci. Základem úspěšného kojení je vždy technika, domperidon je jen jedna z dalších možností, které Vám mohou pomoci.