Door Financial - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.9.13 13:21

Door je podle mě rozhodně mnohem lepší než provident, ten akorát oškube co může a spátky jsou obrovské což se Dooru nemůže říci. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3
3.9.13 13:33

A za jak dlouho Vás z Door kontaktovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.9.13 19:29

Dva dny od podání žádosti se nikdo neozval a myslím, že už ani neozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
4.9.13 09:34

@Kykyna06 to opravdu nevím. Jak jsem psala výše, obchodní zástupkyně je naše známá, takže jsem jí zavolala a domluvily jsme se na termínu (cca za 2 dny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.9.13 19:04

Mohu se prosím zeptat jestli to opravdu schválí? Dnes u nás byla obchodní zástupkyně, vše jsme sepsali, říkala že to tam pošle a zítra se ozve, volají do práce? Nejsem na to pyšná, ae jiné zbytí není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
5.9.13 20:48

To se ptáš mě, jestli to schválí vám?? Do práce nevolají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.9.13 23:00
@Kykyna06 píše:
Mohu se prosím zeptat jestli to opravdu schválí? Dnes u nás byla obchodní zástupkyně, vše jsme sepsali, říkala že to tam pošle a zítra se ozve, volají do práce? Nejsem na to pyšná, ae jiné zbytí není…

Doufám vám to schválili? Jsem na mateřské a mi to schválili ;). vám by měli taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IVÍSEK06
27.9.13 07:56
@dajla píše:
Doufám vám to schválili? Jsem na mateřské a mi to schválili ;). vám by měli taky…

Tak já na mateřské nejsem, mám dohodu o práci-brigádu, viděla výpis ya neschválili mi to. Prý musím být zamšstananá.

• Citovat
  • Upravit
zdena nemekova
1.10.13 11:23

Blbost

Chtějí doloži příjmy. výplatní pásky za 3 měsíce.!!

• Citovat
  • Upravit
jok
68
17.10.13 19:54

Žádná blbost to není, Zdeno. :arrow: Chtějí vědět jestli jim to pak vrátíš. Jestli máš stálou práci, stálý příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1janinka
2.11.13 21:42

Door jsou největší chudáci co znám. Jak tady někdo psal, také to znám ze zákulisí a ne jen pan Daněk :-) toho má víc. Vždyť si to vygooglujte, Provident zlevnil, Door teď zdražil. Jen líbivá reklama, než převzali klienty a obchoďáky z Providentu, teď už na tvrdo :-(

• Citovat
  • Upravit
51
12.11.13 21:39

Možná ty to znáš zevnitř, ale já jako člověk, který umí dobře počítat, tím se živím, tvrdím, že i v případě, kdyby Provident zlevnil a Door zdražil, Door financial stále zůstává jednou z nejlevnějších půjček. To bezpečně vím, před tím, než si půjčit, jsem pečlivě prošla nejrůznější úvěrové společnosti, takže vím, co říkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jok
68
14.11.13 22:27

Slečno, nebo paní -1janinka-, chtěla bych Vás upozornit, že tato konkrétní diskuse je pro klienty společnosti Door Financial, nikoliv pro jejich zaměstnance. Pokud máte problémy s vaším kolegou nebo nadřízeným, svěřujete se prosím v diskusích zaměřených na psychologii. A tady lidé probírají svou finanční situaci, nikoliv „v práci mě nemají rádi“. A ještě. Píšete, že tady někdo psal o zákulisí. Prošla jsem celou diskusi a nic podobného jsem nenašla. Takže lžete, slečno/paní! Máte nějaký psychický problém? Řešte to prosím s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
15.11.13 09:16

smutná doba

Opravdu smutná doba, kdy lidé musejí žadonit u lichvářů o půjčku s děsivým úrokem…

• Citovat
  • Upravit
jok
68
16.11.13 00:49

Proč žadonit? Nejste přece bezdomovec nebo opilec. Proč s děsivým úrokem? Když jsme s manželem hledali, kdo by nám půjčil peníze, tak jsme z desítek úvěrových společností vybrali door financial právě kvůli normálním úrokům. Takže Vaše zpráva právě tady nedává smysl. No a jestli nechcete do banky, můžete se obrátit_ případně žadonit) u příbuzných nebo přátel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel