Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dva dny od podání žádosti se nikdo neozval a myslím, že už ani neozve.
@Kykyna06 to opravdu nevím. Jak jsem psala výše, obchodní zástupkyně je naše známá, takže jsem jí zavolala a domluvily jsme se na termínu (cca za 2 dny).
Mohu se prosím zeptat jestli to opravdu schválí? Dnes u nás byla obchodní zástupkyně, vše jsme sepsali, říkala že to tam pošle a zítra se ozve, volají do práce? Nejsem na to pyšná, ae jiné zbytí není…
@Kykyna06 píše:
Mohu se prosím zeptat jestli to opravdu schválí? Dnes u nás byla obchodní zástupkyně, vše jsme sepsali, říkala že to tam pošle a zítra se ozve, volají do práce? Nejsem na to pyšná, ae jiné zbytí není…
Doufám vám to schválili? Jsem na mateřské a mi to schválili
. vám by měli taky…
@dajla píše:
Doufám vám to schválili? Jsem na mateřské a mi to schválili. vám by měli taky…
Tak já na mateřské nejsem, mám dohodu o práci-brigádu, viděla výpis ya neschválili mi to. Prý musím být zamšstananá.
Žádná blbost to není, Zdeno.
Chtějí vědět jestli jim to pak vrátíš. Jestli máš stálou práci, stálý příjem.
Door jsou největší chudáci co znám. Jak tady někdo psal, také to znám ze zákulisí a ne jen pan Daněk
toho má víc. Vždyť si to vygooglujte, Provident zlevnil, Door teď zdražil. Jen líbivá reklama, než převzali klienty a obchoďáky z Providentu, teď už na tvrdo ![]()
Možná ty to znáš zevnitř, ale já jako člověk, který umí dobře počítat, tím se živím, tvrdím, že i v případě, kdyby Provident zlevnil a Door zdražil, Door financial stále zůstává jednou z nejlevnějších půjček. To bezpečně vím, před tím, než si půjčit, jsem pečlivě prošla nejrůznější úvěrové společnosti, takže vím, co říkám.
Slečno, nebo paní -1janinka-, chtěla bych Vás upozornit, že tato konkrétní diskuse je pro klienty společnosti Door Financial, nikoliv pro jejich zaměstnance. Pokud máte problémy s vaším kolegou nebo nadřízeným, svěřujete se prosím v diskusích zaměřených na psychologii. A tady lidé probírají svou finanční situaci, nikoliv „v práci mě nemají rádi“. A ještě. Píšete, že tady někdo psal o zákulisí. Prošla jsem celou diskusi a nic podobného jsem nenašla. Takže lžete, slečno/paní! Máte nějaký psychický problém? Řešte to prosím s lékařem.
Opravdu smutná doba, kdy lidé musejí žadonit u lichvářů o půjčku s děsivým úrokem…
Proč žadonit? Nejste přece bezdomovec nebo opilec. Proč s děsivým úrokem? Když jsme s manželem hledali, kdo by nám půjčil peníze, tak jsme z desítek úvěrových společností vybrali door financial právě kvůli normálním úrokům. Takže Vaše zpráva právě tady nedává smysl. No a jestli nechcete do banky, můžete se obrátit_ případně žadonit) u příbuzných nebo přátel.
Door je podle mě rozhodně mnohem lepší než provident, ten akorát oškube co může a spátky jsou obrovské což se Dooru nemůže říci.