Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj, Kajinka 25. Jsme taky z Brna. Tady máš kontakt na obchodní zástupkyni od Door, s kterou manžel podepsal smlouvu. 777467355,jmenuje se Hana. Hodně štěstí
Holky chci se en zeptat je možné mít u Door více půjček najednou?
Ahoj,
poprosím anonymně.
Nevím vůbec co mám dělat. Již v říjnu jsem si od firmy Door Financial půjčila částku 15.000,– - splatím 24.500,–, první měsíc jsem zaplatila, takže o 2000,– méně, ale…?
Od té doby se mi NIKDO neozval!!! Tu mou obch. zástupkyni vykopli prý a já jsem již psala dva doporučené dopisy na jejich cestrálu a žádná odpověď…
Pěkně mě nas*ali!!!
Dnes odpoledne jsem měla ve schránce Výzvu k vyzvednutí zásilky/POTVRZENÍ o převzetí zásilky. A u toho připnutý nějaký poučení které se řídí zákonem č.500/2004 Sb., správní řád.
Netuším co to má znamenat!! Po tel na jejich infolince nikdo nemluví!!
Co mám dělat prosím?
@geilens píše:
Vyzvednout dopis?
To určitě, ihned ráno.
Nevíte co to může být? Předvolání k soudu? Exekuce?
Nikdy jsem nedostala nic takhle s poučením.
Akorát mám z toho nervy v kýblu!!
A víte, že je to od nich?
Může to být cokoliv, být Váma tak se nestresuju - zítra uvidíte
a tu věc s půjčkou se poradila s právníkem(určitě to bude levnější jak pozdější exe) ![]()
Někdy bývá na výzvě napsaný odesílatel i na tom přicvaklém papírku, není to tam?
@geilens píše:
Na výzvě, ne na poučení
Ani tam ne, je tam jen číslo zásilky, a hledala jsem na sledování zásilky a to píše že to nemůže www informovat.
@Anonymní píše:
Ani tam ne, je tam jen číslo zásilky, a hledala jsem na sledování zásilky a to píše že to nemůže www informovat.
Tak počkat do zítra… dneska už stejně nic nevymyslíte ![]()
Jinak popsaná situace vypadá dost absurdně… no, doufám jste si to nevymyslela? Už když tady dávám profesionální rády )),tak asi bych měla varovat, že za očerňování značky… no, nechci tady nikoho vylekat, ale, podle zákonu je to na pokutu
Dá se u téhle společnosti půjčit na rodičáku? a zkoumají registr?
Ahoj. Včera jsem podávala zadost přes internet na Door a zatím nic. Nemáte někdo kontakt na někoho od nich jsem z Brna. Je mi to trapné, ale potrebuju to. Díky.