Door Financial - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
16.4.14 12:12

Ahojky lidičky, nemáte někdo kontakt na nějakého obchodního zástupce Door financial v Praze? Moc děkuji za odpověď :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
die
36
18.4.14 21:17

@fotoxxx
Dobrý večer,
chtěla jste kontakt na oz door financial v Berouně. Zavolejte na 605216453. Paní Mužíková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
die
36
18.4.14 21:26
@mallory6 píše:
Ahojky lidičky, nemáte někdo kontakt na nějakého obchodního zástupce Door financial v Praze? Moc děkuji za odpověď :oops:

Praha je velká… :roll: zavolejte na číslo 777 467 458. Paní Manina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.4.14 22:04

děkuji moc za kontakt,

Jen jsem se chtěla ujistit,„Paní Manina“ to je správně nebo překlep :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
die
36
21.4.14 21:58

@mallory6
hm, určitě to není překlep :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.7.14 08:40

Dobry den, prosimma nekdo door pujcku a chtel ji navysit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.8.14 23:05
@verr88 píše:
Dobry den, prosimma nekdo door pujcku a chtel ji navysit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.8.14 21:01
@verr88 píše:

Toto lze. Je lepší se obrátit na svou OZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.8.14 21:02

Nebo mi napište do zpráv. Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
die
36
25.9.14 16:02

práce

Ahoj, jen tak pro zprávu. Door Financial nabírá nové obchodní zástupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
29.10.14 20:00

Máte prosím někdo zkušenost s prací u této společnosti? (Obchodní zástupce)
Maminka dostala nabídku, tak se pokoušíme zjistit zkušenosti jiných lidí..klidně anonymně :)
Díky všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 15:40

Info

Dobry den mate někdo kontakt na obchodaka z Brna nebo Brno-venkov… Diky
:zed: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.16 11:21

Já u nich mám půjčku. Nesplácím vůbec už 3 měsíce. Paní sem pouze nahlásila, že přítel přišel o práci a že nemáma v pohodě. Dala mi 3 týdny a pak mi začala tak 1× týdně psát zda alepson něco jí dám. Já kolikrát nereagovala ani an sms a až ted skoro po 3 měsících mi napsala, že musím už to dát do kupy, že to již řeší manažer a že už na ní tlačí. Jelikož jsem jí neodepsala, tak ěm volala nějaký manažer či co, že musím do 14 dní uhradit jinak holt to dají na vymáhání už. Pán byl tedy dost nepříjemný po tel ale nekřičel nic. Paní sem napsala že tedy do těch 14 dní alepson půlku co dlužím uhradíma oan že ok, ale at se snažím našetřit i zbytek at nemám problémy zbytečně.

Žádné vylepování plakátů po vchodových dveřích, nebo telefonáty a návštěvy jak tu někteří píší. Nesmysl. Možná je to tím, že na mě jsou ok a žádné penále mi nedávají, že jsem téměř 60% půjčky před tím uhradila řádně a začala mít problémy až ted v lednu, ale stejně nevěřím tomu co tady píšete. Nikdo Vám nepolepí schránku kvůli neodevzdaným 3 splátkám atd…Naopak za mě můžu doporučit. Urok teda šílenej to jo, ale rozhodně je pravda, že když nemáte a snažíte se to řešit, že vyjdou vstříc.

Ale jestli neplatíte vůbec a ještě nezvedáte telefony atd tak se nedivte, že někomu po půl roce dojde trpělivost!

• Citovat
  • Upravit
35792
3.6.16 11:37
@Anonymní píše:
Já u nich mám půjčku. Nesplácím vůbec už 3 měsíce. Paní sem pouze nahlásila, že přítel přišel o práci a že nemáma v pohodě. Dala mi 3 týdny a pak mi začala tak 1× týdně psát zda alepson něco jí dám. Já kolikrát nereagovala ani an sms a až ted skoro po 3 měsících mi napsala, že musím už to dát do kupy, že to již řeší manažer a že už na ní tlačí. Jelikož jsem jí neodepsala, tak ěm volala nějaký manažer či co, že musím do 14 dní uhradit jinak holt to dají na vymáhání už. Pán byl tedy dost nepříjemný po tel ale nekřičel nic. Paní sem napsala že tedy do těch 14 dní alepson půlku co dlužím uhradíma oan že ok, ale at se snažím našetřit i zbytek at nemám problémy zbytečně.

Žádné vylepování plakátů po vchodových dveřích, nebo telefonáty a návštěvy jak tu někteří píší. Nesmysl. Možná je to tím, že na mě jsou ok a žádné penále mi nedávají, že jsem téměř 60% půjčky před tím uhradila řádně a začala mít problémy až ted v lednu, ale stejně nevěřím tomu co tady píšete. Nikdo Vám nepolepí schránku kvůli neodevzdaným 3 splátkám atd…Naopak za mě můžu doporučit. Urok teda šílenej to jo, ale rozhodně je pravda, že když nemáte a snažíte se to řešit, že vyjdou vstříc.

Ale jestli neplatíte vůbec a ještě nezvedáte telefony atd tak se nedivte, že někomu po půl roce dojde trpělivost!

Ale vy taky neplatite :roll: jak dlouho jako myslíte, že budou milý? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel