Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj. Ano, my ji máme. Nejsem na to pyšná, ale nešlo to jinak ![]()
Rozumím.. A dáváte týdenní splátky? Obchoďák přišel domů ne? Stejně jako provident.
Dáváme splátky měsíčně, oni si to u sebe interně odčítají každý týden. Obchoďačka je naše známá, takže ano, chodí k nám domů a byla u nás i při sepsání smlouvy. Jak to chodí u providentu netuším.
@joker.l píše:
Dáváme splátky měsíčně, oni si to u sebe interně odčítají každý týden. Obchoďačka je naše známá, takže ano, chodí k nám domů a byla u nás i při sepsání smlouvy. Jak to chodí u providentu netuším.
Děkuju mockrát za svěření ![]()
Dobrý den, mohu se zeptat jak to probíhalo? peníze vypaltí ihned při podpisu?
Ještě jsem s nima nemluvila, nikdo se zatím neozval, včera jsem tam psaal, prý se mi ozve obchodní zástupce, zatím nic
Pomerne dlouho jsem pro JUDr. Danka a Mgr. Janouska pracovala - maji techto „fajn“ spolecnosti vic, vcetne Dooru a popravde…
Ale ja to videla z ty vnitrni stranky, chudaci lidi… = mozna zlatej Provident ![]()
Anonymitu jiste pochopite…
Mohla ybch poprosit, za jakdlouho se Vám z DOOR ozvali? Psala jsem email a nic se neděje.
Ahoj holky, prosím o zachování anonymity, poprosím vás, máte někdo zkušenosti s touto firmou/společností??

Rovnou říkám, že si nechci brát žádnou půjčku, jen mě zajímá, jestli ji od nich třeba někdo měl, apod.
Moc děkuji.