Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj,
poprosím anonymně.
Nevím vůbec co mám dělat. Již v říjnu jsem si od firmy Door Financial půjčila částku 15.000,– – splatím 24.500,–, první měsíc jsem zaplatila, takže o 2000,– méně, ale…?
Od té doby se mi NIKDO neozval!!! Tu mou obch. zástupkyni vykopli prý a já jsem již psala dva doporučené dopisy na jejich cestrálu a žádná odpověď…
Pěkně mě nas*ali!!!
Dnes odpoledne jsem měla ve schránce Výzvu k vyzvednutí zásilky/POTVRZENÍ o převzetí zásilky. A u toho připnutý nějaký poučení které se řídí zákonem č.500/2004 Sb., správní řád.
Netuším co to má znamenat!! Po tel na jejich infolince nikdo nemluví!!
Co mám dělat prosím?
poprosím anonymně.
Nevím vůbec co mám dělat. Již v říjnu jsem si od firmy Door Financial půjčila částku 15.000,– - splatím 24.500,–, první měsíc jsem zaplatila, takže o 2000,– méně, ale…?
Od té doby se mi NIKDO neozval!!! Tu mou obch. zástupkyni vykopli prý a já jsem již psala dva doporučené dopisy na jejich cestrálu a žádná odpověď…
Pěkně mě nas*ali!!!
Dnes odpoledne jsem měla ve schránce Výzvu k vyzvednutí zásilky/POTVRZENÍ o převzetí zásilky. A u toho připnutý nějaký poučení které se řídí zákonem č.500/2004 Sb., správní řád.Netuším co to má znamenat!! Po tel na jejich infolince nikdo nemluví!!
Co mám dělat prosím?
Můj první příspěvek smazal admin, uvedla jsem tam číslo hlavní kanceláře, kde by Vám určitě pomohli. Pokud máte zájem napište mi prosím soukromou zprávu, abych Vám mohla sdělit telefonní číslo a e-mail.
@Anonymní píše:
Dá se u téhle společnosti půjčit na rodičáku? a zkoumají registr?
Na první otázku odpověď - ano, na druhou otázku - ne.
@Anonymní píše:
Ahoj,
poprosím anonymně.
Nevím vůbec co mám dělat. Již v říjnu jsem si od firmy Door Financial půjčila částku 15.000,– - splatím 24.500,–, první měsíc jsem zaplatila, takže o 2000,– méně, ale…?
Pěkně mě nas*ali!!!
Dnes odpoledne jsem měla ve schránce Výzvu k vyzvednutí zásilky/POTVRZENÍ o převzetí zásilky. A u toho připnutý nějaký poučení které se řídí zákonem č.500/2004 Sb., správní řád.Netuším co to má znamenat!! Po tel na jejich infolince nikdo nemluví!!
Co mám dělat prosím?
Doporučovala bych zavolat do sídla společnosti a tam poprosit, aby Vás spojili s právnickým oddělením. Jsem si jistá, Vám odpoví na všechny dotazy a pomůžou: +420 272 657 147. Přeju šťastné rozřešení Vaše situace ![]()
Dobry vecer chcem sa opitat ci volaju do prace ci si overuju ci tam robym a podobne? dakujem za odpoved. ![]()
@Janobona240
sice požadovali název firmy a telefon, ale nikdo tam nevolal
Nič vám nepožičajú akurát od vás vytiahnu všetky osobné udaje nezzakone a potom snimi bohvie čo robia svine užernicke nikam sa na ich čísla nedovolate ![]()
Robia pre ine nebankovky a to čo od vás vyberú vyplácajú im ak vam vobec požičaju hlavne ked vám majú čo zhabat
@die píše:
Doporučovala bych zavolat do sídla společnosti a tam poprosit, aby Vás spojili s právnickým oddělením. Jsem si jistá, Vám odpoví na všechny dotazy a pomůžou: +420 272 657 147. Přeju šťastné rozřešení Vaše situace
neojebavajte vy ste užera
@pavuga píše:
neojebavajte vy ste užera
Sice tato věta není určená mně, ale chtěla bych Vás upozornit na to, že emimino je seriózní fórum a Door Financial je seriózní společnosti, a proto bych Vás poprosila chovat se slušně a důstojně. Pokud jste s něčím nespokojená prosím piště fakta.
@pavuga píše:
Nič vám nepožičajú akurát od vás vytiahnu všetky osobné udaje nezzakone a potom snimi bohvie čo robia svine užernicke nikam sa na ich čísla nedovolate
Tady bych nesouhlasila. Z osobní zkušenosti vím, že door financial chce osobní údaje od svého potenciálního klienta stejně jako ostatní nebankovní a bankovní (bankovní představte si taky!!!) úvěrové společnosti chtějí osobní údaje od svých potenciálních klientů. Jak vás napadlo, že bůh ví co s nimi pak dělají? A taky by mě zajímalo, co mohou dělat třeba s adresou zaměstnání? To „bůhvíco“ mi prosím rozveďte, to by mě zajímalo, o čem bůh ví, ale já ne. Právě, že nic s tím nedělají, nám ani nevolali do práce. A taky proč se nedovoláte na jejich číslo? My se dovolali, a vy se nedovolali??? Dále, pokud budeme uvažovat logicky, jestli se vám do nich dovolat nepodařilo, jak můžete vědět, že jsou tací-nějací???
Ahoj. zajimala by me vyse splatky pokud bychom si chtely od Door financial pujcit 35000kc. nevite nrkdo prosim? diky ![]()
@beruska4891 píše:
Ahoj. zajimala by me vyse splatky pokud bychom si chtely od Door financial pujcit 35000kc. nevite nrkdo prosim? diky
Tak se jich zeptej, přímo u zdroje.
Ahoj, nemáte někdo kontakt na nějakého OZ door financial pro středočeský kraj konkrétně město Beroun? Díky za odpověď ![]()