Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:Black_Orchids píše:promiˇ, já tu nechci psát ty závažnější věci, není proč, předpokládám nějakou důvěru v o, že když říkám, že je to peklo tak to tak vezmete.. nejsou to jen prkotiny a tak vůbecAnonymní píše:mně to do hlavy jde. podle toho „problému“, který máš s tchýní, fakt řešíš (a zveličuješ) prkotiny… víš ty co je to fakt hrozná tchýně?Kallkapa píše:ano, přesně tak… jen mi nejde do hlavy proč no…
Tak z toho mála co si napsala to chápu jako oznámení tvému muži, HODNĚ ŠTĚSTÍ S TOUHLE PANÍ HO BUDEŠ FAKT POTŘEBOVAT…tak mi prosím věř a nechci prostě psát a vůbec vzpomínat na vše zlé co se za ta léta událo
já se s tebou nechci přít a zlehčovat tvou dramatickou situaci s tchýní, jen si myslím, že bys mohla být otevřenější, co se týče těchto problémů, a zvlášť, když píšeš anonymně. navíc „peklo“ pro každého může znamenat něco jiného…
Příspěvek upraven 21.12.11 v 23:53
Anonymní píše:Black_Orchids píše:promiˇ, já tu nechci psát ty závažnější věci, není proč, předpokládám nějakou důvěru v o, že když říkám, že je to peklo tak to tak vezmete.. nejsou to jen prkotiny a tak vůbecAnonymní píše:mně to do hlavy jde. podle toho „problému“, který máš s tchýní, fakt řešíš (a zveličuješ) prkotiny… víš ty co je to fakt hrozná tchýně?Kallkapa píše:ano, přesně tak… jen mi nejde do hlavy proč no…
Tak z toho mála co si napsala to chápu jako oznámení tvému muži, HODNĚ ŠTĚSTÍ S TOUHLE PANÍ HO BUDEŠ FAKT POTŘEBOVAT…tak mi prosím věř a nechci prostě psát a vůbec vzpomínat na vše zlé co se za ta léta událo
Hele, když Ty nechceš napsat, co se přesně mezi Vámi děje, tak my asi těžko můžem napsat, proč přesně napsala, že tvůj chlap bude potřebovat fakt štěstí když žije zrovna s Tebou. Ale mě by stačil i jen ten 4 stránkový dopis, myslím, že je to frajerka, že nedělá po dopise žádné scény a napsala tvému muži jen to co napsala ![]()
jenze o to právě šlo, aby jednou přišla a bavila se s náma.. aby se vyjádřila a mohlo se dojít ke kompromisu.. takto mě zase ignoruje a dělá, že to nevnímá… že vše co ji člověk vypsal je fuk…
Přijde mi, že prostě nemá argumenty, tak reagovala pouze takhle.
Taky mi přijde, že ač byl ten dopis o čemkoliv, k srdci s to nijak nevzala.
Asi si doufala, že jí tím dopisem tak trochu předěláš a uvědomí si pár věcí.Neuvědomila a neuvědomí.Takže bych jí vůbec neřešila, zvlást, když jste v tom s manželem za jedno.Vždyť jí k životu nepotřebujete. ![]()
EDIT: Koukám, že problém je, že k vám chodí neohlášeně.Mno, zvonek taky nepotřebujete, ne?
Vypojte ho.
Příspěvek upraven 22.12.11 v 00:00
Black_Orchids píše:Anonymní píše:Black_Orchids píše:promiˇ, já tu nechci psát ty závažnější věci, není proč, předpokládám nějakou důvěru v o, že když říkám, že je to peklo tak to tak vezmete.. nejsou to jen prkotiny a tak vůbecAnonymní píše:mně to do hlavy jde. podle toho „problému“, který máš s tchýní, fakt řešíš (a zveličuješ) prkotiny… víš ty co je to fakt hrozná tchýně?Kallkapa píše:ano, přesně tak… jen mi nejde do hlavy proč no…
já se s tebou nechci přít a zlehčovat tvou dramatickou situaci s tchýní, jen si myslím, že bys mohla být otevřenější, co se týče těchto problémů, a zvlášť, když píšeš anonymně. navíc „peklo“ pro každého může znamenat něco jiného…
Příspěvek upraven 21.12.11 v 23:53
také se nepřu.. ani si nemyslím, že to zlehčuješ.. jen mi prostě věř, jsme klidná, vyrovnaná osoba.. aby mě někdo rozčílil je prakticky nemožné.. kdyby to bylo na mě, kdyby mi jedinkrát vyšla vstříc tak jsou vztahy perfektní…
ona je pravý opak.. furt vyšiluje, hysterčí, plaší, dělá z komára velblouda … ale když přijde na věc a má se něco vyřešit pláče a mlčí… to o čem to je psát skutečně nechci.. nezlob se..
já bych ji přesto jak to bylo vážné vše co se nadělala odpustila a šlo by se dál, lidi jsou omyslní.. ale ona to prostě řeší, neřeší.. dětským způsobem řekněmě no.. a na to aby měla mozek v prd… je přece jen dost mladá…
promiˇ, já tu nechci psát ty závažnější věci, není proč, předpokládám nějakou důvěru v o, že když říkám, že je to peklo tak to tak vezmete.. nejsou to jen prkotiny a tak vůbec
tak mi prosím věř a nechci prostě psát a vůbec vzpomínat na vše zlé co se za ta léta událo