Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj myslím si že když spolu nebydlíte pokud to chápu dobře - tak by ti to mohlo být ukradený - ať si suší kde se jí za chce
myslím že hledáš problémy kde nejsou tak buď klidná
![]()
Tak předně si myslím, že hledáš problémy tam, kde ti do toho nic není a ani ti to snad nepřináší žádnou újmu, ne? ![]()
Co je ti potom, kde suší ručníky?
Jako zdá se ti to divné může, to jo, ale jsou divnější věci ![]()
U nás ručníky na záchodě nesušíme, nemáme tam topení. Ale umí si představit, že kdybych to potřebovala, tak bych je tam dala, tenhle typ topení suší nejlépe. A na záchodě nám stejně ručník u umyvadla visí.
No jako promin, ale pokud s ni nebydlim, tak by mi to nestalo ani za to, abych nad tim premyslela, natiz abych to resila…
Kdyby jste bydlely spolu a ona tak vesela i vase pradlo, tak nereknu, ae takto… ![]()
Sice mám sušičku, ale normální mi to přijde… když přeperu v ruce 1-2 kousky, tak je taky dávám na žebřík, no a jelikož máme záchod s koupelnou dohromady, tak vlastně taky suším na záchodě.
Záchod s koupelkou máme pohromadě, žebřík je přímo vedle záchoda, ručníky vlhké na něj dáváme. Řešíš blbiny.
kdyby je věšela na lustr nebo na digestoř nechápu co ti na tom tak strašně vadí když s ní nebydlíš
??
Navíc sušení na žebříku na záchodě je běžná věc,proto tam ty žebříci jsou.Máme krásnou novostavbu a hádej kde sušim ručníky?Na žebříku v koupelně kde máme i wc.Pokud nemá místo wc suchej záchod tak nechápu co by na tom bylo třeba nehygienického(pokud to myslíš takto)
At tak nebo tak,je mi líto tchýně ś kterou válčíš
jo hele to moje tchyne zase aktivne vypere, v pracce to pak ale necha hnit i az 24 hodin a kdyz uz to po tech 24 hodinach vypere tak to hnije x dalsich hodin vedle ve skopku nez to povesi
by mi to bylo fuk ale do rucniku se pak utirat je nechut a kdyz sem pak v ty pracce prala pradlo malymu (dva tejdny sme tam tehdy museli bejt z technickejch duvodu tady doma) tak to teda se mi taky dvakrat nelibilo…
ono kazdej ma neco, o zlozvycich mejch rodicu nekdy jindy ![]()
tak já se za sebe teda taky přidam k těm nenormálním a přidám k nim i mou maminku
když potřebujeme, aby něco rychle uschlo, tak to automaticky šoupeme po všech topeních v domě, takže ano i na záchod a nevim co je na tom nechutnýho
zadky si tim neutíráme, tak nechápu oč jde.....každopádně pokud to vadí tobě, řekni si prostě „je to její domácnost, její ručníky“ a tim by to pro mě teda haslo.....přijde mi, že moje tchýně je teda v mnoha ohledech nenormálnější ![]()
Nevadí ti tchýně jako taková víc než celý její systém sušení prádla?
Nám vedou přes WC vertikálně trubky ústředního topení, takže je to nejteplejší místnost v bytě, a v případě nutnosti něco rychle usušit tam dávám i oblekové košile na ramínkách, hodobožo dresy dětí… Ještě jsem neviděla, že by se z WC vydrápal zelený šavlozubý bacil a do něčeho se zahryzl. Ehm, dcera se kdysi naučila pít z kelímku právě z WC mísy…
maxik píše:
Nevadí ti tchýně jako taková víc než celý její systém sušení prádla?Nám vedou přes WC vertikálně trubky ústředního topení, takže je to nejteplejší místnost v bytě, a v případě nutnosti něco rychle usušit tam dávám i oblekové košile na ramínkách, hodobožo dresy dětí… Ještě jsem neviděla, že by se z WC vydrápal zelený šavlozubý bacil a do něčeho se zahryzl. Ehm, dcera se kdysi naučila pít z kelímku právě z WC mísy…
zelený šavlozubý bacil
![]()
Možná zakladatelka měla na mysli to, že bakterie z moče apod se rozstřikují až dva metry od záchodu, to jsem četla, že třeba spojený záchod s koupelnou není z hygienického hlediska zrovna ok. Nicméně souhlasím s tím, že co si dělá tchýně doma, by mě nepálilo.
Tvoje problémy bych chtěla mít
Je to její dům, ty tam nebydlíš, tak co ti je do toho, kde co suší? A taky mi to přijde normální.
malamamca píše:maxik píše:zelený šavlozubý bacil
Nevadí ti tchýně jako taková víc než celý její systém sušení prádla?Nám vedou přes WC vertikálně trubky ústředního topení, takže je to nejteplejší místnost v bytě, a v případě nutnosti něco rychle usušit tam dávám i oblekové košile na ramínkách, hodobožo dresy dětí… Ještě jsem neviděla, že by se z WC vydrápal zelený šavlozubý bacil a do něčeho se zahryzl. Ehm, dcera se kdysi naučila pít z kelímku právě z WC mísy…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maxik píše:
Nevadí ti tchýně jako taková víc než celý její systém sušení prádla?Nám vedou přes WC vertikálně trubky ústředního topení, takže je to nejteplejší místnost v bytě, a v případě nutnosti něco rychle usušit tam dávám i oblekové košile na ramínkách, hodobožo dresy dětí… Ještě jsem neviděla, že by se z WC vydrápal zelený šavlozubý bacil a do něčeho se zahryzl. Ehm, dcera se kdysi naučila pít z kelímku právě z WC mísy…
Nerozumím, jakože si nabírala vodu ze záchoda na pití?
Mě nepřijde normální, že to řešíš…Každý máme své automatické zvyky, která někomu venku můžou přijít možná zvláštní, ale to nic nemění na tom, že mu můžou být ukradený…To je jak kdybych tu napsala já: Moje tchýně má v celém bytě samé poličky na kterých má pomněnkový porcelán, že tam není kam flusnout - pro mě je to třeba nezvyk, nemám ani poličky, ani porcelán s pomněnkama.Přesto by mě nenapadlo to řešit.
Ahoj holky. Poslední dobou jako spousta dalších tady docela válčím s tchýní. Většinu věcí se snažím tolerovat a neprudit v rámci klidu v rodině. Ale jedna věc mě naprosto vytáčí a to její věšení prádla. Bydlí v chaloupce, která je dost malá, tak věší prádlo, kde se dá. Na ověnčené radiátory už jsem si docela zvykla. Nedávno jsme k nim ale přijeli, a ona sušila ručníky na žebříku na záchodě
. Mně to přijde naprosto nechutný, ale jsem jediná. Jí ani chlapovi to přijde naprosto normální.
A co vy? Sušíte přijde vám to normální nebo jenom já hledám problémy, kde nejsou? Díky za odpovědi.
Omlouvám se za inko, ale jistota je jistota
S.