Bezcitná tchýně

Anonymní
12.12.11 15:06

Bezcitná tchýně

Ahojky holky,
chci se zeptat,zda má taky někdo takovou tchýni?Bezcitnou,která nemá ráda ani vlastní děti,natož vnoučata,je lakomá jak skrblík,zvědavá jak nikdy předtím a divadélko,jak miluje děti hraje jen před ostatníma…
Vždycky jsem toužila mít super tchýni,se kterou si budu rozumět jelikož se svojí mamkou mám úplně úžasný vztah,ale tohle opravdu nejde,už tolikrát jsem se snažila,ale ona to pokaždý něčím zkazí!!Teď čekáme mimi,tak jsem zvědavá jak to bude vypadat až se ten malý narodí…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Izz
12.12.11 15:25

A co chceš slyšet? Já třeba mám budoucí tchýni, která miluje svoje děti, je moc hodná a na vnuky se těší…

• Citovat
  • Upravit
7584
12.12.11 15:33

Diskusí o tchýních je tu spousta. Já zrovna si na ní taky nemůžu stěžovat. :lol:
Píšeš nekonkrétně. Copak ti provádí?

Když mě ta moje zpočátku štvala, říkala jsem si, že nemůže být až tak děsná, kdtž vychovala mého manžela (který je samosebou nejlepší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 15:38

Tak to máte obě zrovna štěstí,ale kdybyste znaly tu moji…mluvily byste jinak..konkrétně psát nemůžu jelikož toho je tolik,že bych tady byla do zítra než bych to všechno vypsala,prostě už ji nemůžu ani vidět,tak jsem se chtěla jen vypsat.v životě jsem se nesetkala se ženskou,která je studená jak psí čumák(řekne to o ní dokonce i můj manžel),místo toho aby se zajímala o důležitý věci,tak řeší akorát kraviny.

• Citovat
  • Upravit
Izz
12.12.11 15:55

Tak pokud s ní nebydlíte, nevidim problém. Měl jsem jednu skorotchýni a ta byla šílená, viděla jsem jí ale málo, tak jsem se nehroutila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 16:00

Zakladatelko, víš co já bych dala za tvé místo! Buď ráda, že si to manžel taky uvědomuje..Jsou chlapi, kteří tohleto nevidí a maminka je pro ně svatá :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 16:10

Taky raději anonymně.....
Moje tchýně bude asi podobná jako ta tvoje.Už když jsem s manželem začínala před lety chodit,všimla jsem si,že když jsem jí třeba přála k svátku,podávala mi ruku jako leklou rybu.Tak nějak neupřímně :nevim: Ale prděla jsem na to.Vídávala jsem jí jen o víkendech,tak jsem ji neřešila.Pak jsme si s manželem postavili domek a byla u nás pořád.Umí si jen stěžovat,pomlouvat a málokdy řekne něco milého.Mele pořád dokola to samé.Nejvíc pomlouvá mou švagrovou,která s ní bydlí v jednom domě.Leze jim do věcí,prohrabuje jim odpadky,atd.Její druhý syn se s ní nebaví (bydlí naštěstí každý v jiném patře),vnoučata řeknou už ted,že babičku nenávidí.Tchýně je rozvedená,bydlí v bytě jen se psem.Nikdo kromě mého manžela se s ní z rodiny nebaví,ani kamarádky nemá.Každou sousedku už přestalo bavit pořád dokola poslouchat jak nadává na tu mou švagrovou.Dělá jim samé naschvály.Jsem moc ráda,že máme své bydlení a švagr už taky hledají pozemek,protože tchýně jim vyčítá i to,že se denně sprchují. Čekáme ted s manželem naše první miminko a už ted oba víme,že ona nám ho hlídat nikdy nebude.Mrzí nás to,ale k nám domů si jí nepustíme,protože by nám to tu hned prošmejdila a mimčo k ní nedám.Má tam hrozný bordel,smrad a nemocnýho psa a navíc jak je šetrná,tak se moc nemeje.A taky kupuje levné prošlé potraviny a ty by určitě cpala i malému.

Koukám,že jsem se rozepsala,jen jsem ti chtěla napsat,že nejsi jediná,kdo tohle zažívá a že tě úplně chápu.
Musíme to nějak vydržet :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
12.12.11 16:13

Já se poprvé vdávala v 19ti letech a s tchýní jsem byla neustále ve válce.
Dnes vidím všechno uplně jinak a i když už s manželem nejsme, jeho maminku, svojí první tchýni a babičku mých dětí, mám moc ráda a snažím se jí vídat alespoň několikrát do roka. Kdyby mi to někdo řekl tenkrát, nevěřila bych.
V životě se hodně věcí mění, mění se i lidi.

Na druhou stranu, pokud máš pocit, že je tak špatná a nemůžeš jí ani vidět, tak se s ní nestýkej. Jsi dospělá a nikdo tě k tomu nemůže nutit.
Na tohle není žádný recept. Lidi se buď oboustranně snaží a pak má smysl něco měnit, nebo se nesnaží a je to ztráta energie.

• Citovat
  • Upravit
1249
12.12.11 16:16

mám doma to samé,hééérečka nechutná!!dětem nekoupí ani prdlačku,už s ní nežiju :poblion: ale mám jí přez ulici,vždy když se baví se sousedy…bože,hnus nechutný,přetvářky,faleš…asi dál psát nemusím.jediný,co máráda jsou její kočky(má jich asi 10)těm koupí dobroty,ale na vnoučata prdí…vyhodit to na kompost,plevel!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 16:24

Jako by jsi psala o matce mého otce, čili mé babičce. Co se kvůli ní moje mamka natrápila, i přesto ji ctí a dokonce se jí i kolikrát zastává, protože mamka je dobrák. Já tchýni už nemám, ale za to tchán vydá asi za 2 takové tchýně, fakt hrůza :-( Stále jen pomlouvá, pochválit či poděkovat nedokáže, je zapšklej a protivnej, falešnej, o tom bych mohla vyprávět. Jen doufám, že takový nebude na stará kolena manžel :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 16:49

Tak já mám super tchýni ,ale za to tchán (jsou rozvedení už od manželových dvou let) To je holky nebojím se říct šmejd!!!!! Je hodně za vodou,ale když třeba kupuje dárek pro jediného vnuka (našeho synka) tak zásadně u vietnamců a né víc jak za 100,. to samé k narozeninám. Moje pro jistotu ignoruje a manželovi dá vodku tu nejlevnější ,kterou jak už mu říkal milionkrát nepije!Navíc se neumí rozhodnout sám na všechno se ptá své sestry a vše co si mezi sebou píšeme jí přeposílá!!! Teda ne vše ,ale většinu ,prostě co se mu hodí!!!!!Doma má zimu protože aby moc neprotopil ,tak jsem tam musela mít syna vždy v zimní kombinéze!!!! Navíc před svou nejnovější přítelkyní (žádná to sním dlouho nevydrží,jak pozná jaký je tak hned ho pošle ..víte kam?!) se přetvařuje jak je super děda a chtěl aby jsme si vybrali dárek k vánocům ,tak jsem schválně řekla,že by jsme chtěli jen jeden pro všechny i mě k narozeninám ,které mám ´25.12 to nejlevnější Dolce Gusto. A on že jo a tak jsme ho našli na netu ,nejlevněji za 1500,– i s dopravou tak řekl že se na to doma mrkne a objedná to. To samozřejmě řekl ,jen před ní protože pak mi napsal mail ,že na to nemá peníze ať si řeknu někomu jinému ! No čekala jsem to ,ale stejně mě nasral!
Taky se chtěl vytáhnout tak nám dal 10tis. když jsme se stěhovali do jiného bytu a ted přišel s tím že je potřebuje vrátit :pocitac: jak nám je prý půjčil!!!!!! :cert: Prostě magor!!! Já bych se s ním nejraději nevídala vůbec ,ale jelikož chalupa do které jsme vrazili dost peněz je stále na jeho jméno a jezdíme tam kvůli malému na celé léto ,tak by jsme měli smůlu a o všechno přišli kdyby jsme s ním nemluvili a on je schopný to nechat napsat jeho sestře,pokuď s ním nebudeme mluvit. :zed: :zed: a té to teda nenecháme ani náhodou!
Jo a taky bere ženskou jako že je dobrá jen na tři věci UKLIDIT, UVAŘIT a DÁT MU!!! To by jste viděli jak čuměl když jsme se domlouvali s manželem kam pojedeme na dovolenou a on jako proč do toho mluvím ,když jsem na mateřské a nevidělávám,tak do toho nemám co mluvit!!!!!!!!!!! Po tomhle ho manžel poslal do jistých končin a rok jsme s ním nemluvili. Ale já mu prostě nenechám tu chalupu ,kde jsme nechali tolik práce a peněz .Aby si jí užíval jen on. :nevim: Já vím jsme blbý neměli jsme vůbec do toho cpát peníze ,jenže teď s tím už nic neudělám! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
bamba
12.12.11 16:53
Dorothea píše:
Já se poprvé vdávala v 19ti letech a s tchýní jsem byla neustále ve válce.
Dnes vidím všechno uplně jinak a i když už s manželem nejsme, jeho maminku, svojí první tchýni a babičku mých dětí, mám moc ráda a snažím se jí vídat alespoň několikrát do roka. Kdyby mi to někdo řekl tenkrát, nevěřila bych.
V životě se hodně věcí mění, mění se i lidi.Na druhou stranu, pokud máš pocit, že je tak špatná a nemůžeš jí ani vidět, tak se s ní nestýkej. Jsi dospělá a nikdo tě k tomu nemůže nutit.
Na tohle není žádný recept. Lidi se buď oboustranně snaží a pak má smysl něco měnit, nebo se nesnaží a je to ztráta energie.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Nikoliv
12.12.11 18:45

Určitě cit má,zkuste ji večer štípnout do zadku a uvidíte jak vyjekne,myslím že málokterá tchýně nemá cit,ono je to většinou oboustranné zlá tchýně a hodná snacha nebo zlá snacha dobrá tchýně,je to tenký led a musíme opatrně nebo se proboříme a pod vodou moc plavati nelze… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 19:24

Holky dík za příspěvky,je to blbý takhle tady pomlouvat svý tchýně,co pomlouvat,když říkáme pravdu,ale nejlíp si člověk uleví,když se vypovídá.Já totiž vidím na druhou stranu vztah mojí mamky s její tchýní,mám tu nejlepší mámu na světě,má miliónovou povahu a to co babička předvádí svým chováním je prostě neskutečný,proto když jsem od mala tohle viděla,přála jsem si skvělou tchýní,jenže bohužel osud si člověk nevybírá.U mě je to ještě o něco komplikovanější jelikož ta moje tchýně doposud bydlela se svou tchýní,kterou deset let tyranizovala,týrala,sprostě jí nadávala a příšerným způsobem se k ní chovala.Takže může si ona zkusit mě někdy něco říct nebo nějak radit.Ä stejně si myslím,že manželova babička měla infarkt kvůli ní jelikož ji ta baba utýrala…Mimochodem manželova babička byla skvělá a já ji měla moc ráda,daleko víc než tchýni.Od tchýně naštěstí bydlím 20km daleko,vidíme se jen o víkendech a to někdy ani to ne,ale tím jak se chová a co provádí,tak jí mám před očima denně.Já právě taky nechci jí dávat svoje mimi až se narodí jelikož je to špindíra,která je odjakživa přírodní a na hygienu moc nedbá,navíc má hendykep,že moc nevidí a stále se na to vymlouvá,ale hlavně tak jak se jí to zrovna hodí do krámu,takže představa,že já jí budu půjčovat svoje vymydlený a voňavý mimi do toho hnusný bordelu,když si kolikrát ani neumeje ruce,ne ani náhodou,to ať se na mě nezlobí,ale tohle musí pochopit.

• Citovat
  • Upravit
Nikoliv
12.12.11 19:48

A co má babi celý den dělat kouká na telku a pak co?? Je ráda že může někomu poradit a vím že to nasere ale ona chce tomu našemu světu též něco sdělit,věřte že všude je to stejné a o toleranci,jsme světem mladých a mládí vpřed spíš by slušelo udělat dva kroky zpět a více vše promyslet než něco řeknu… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová