Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
O tom dopise tu byla diskuze ne? Já bych to pochopila tak, že to myslí ironicky na tebe, že to štěstí bude potřebovat když je s tebou
![]()
verenika píše:
O tom dopise tu byla diskuze ne? Já bych to pochopila tak, že to myslí ironicky na tebe, že to štěstí bude potřebovat když je s tebou![]()
no to je jasné… to mi samozřejmě došlo ale proč to píše.. kdyby čekala, že jejímu dítěti od někoho hrozí skutečný nebezpečí tak ho bude chránit jinak..takhle to je takovej … blábol.. nebo ne?…
jinak o jiné diskuzi nevím… píšu prvně..
No… myslím, že zareagovala docela dobře. Nevím co mezi vámi, co jste si udělaly, ale kdybych dostala 4stránkový dopis,na téma Já, tak bych asi zareagovala huř ![]()
a není to myšleno proti tobě zakladatelko,jako že se do tebe ještě víc pustí???
Chápala bych to jao přeju ti mnoho štěsetí, budeš ho potřebovat s touhle histerkou…
nebo něco v tom smyslu- tím tě zakladatelko nechci urazot, jen jak mi to vyznívá.
Myslím si, že ona do tvého chlapa hodněkrát vandrovala, jak jsi špatná a nedobrá pro něj a on si nedal říct. Pak ty napíšeš tenhle dopis a ona reagovala tak, jak reagovala. Přeložila bych to v tom případě „já ti to říkala a ty sis postavil hlavu, tak teď si to vyžer“ ![]()
Anonymní píše:verenika píše:
O tom dopise tu byla diskuze ne? Já bych to pochopila tak, že to myslí ironicky na tebe, že to štěstí bude potřebovat když je s tebou![]()
no to je jasné… to mi samozřejmě došlo ale proč to píše.. kdyby čekala, že jejímu dítěti od někoho hrozí skutečný nebezpečí tak ho bude chránit jinak..takhle to je takovej … blábol.. nebo ne?…
jinak o jiné diskuzi nevím… píšu prvně..
Přijde mi to jako slovní obrat ![]()
Přijde mi že to přečetla, zhodnotila a odpověděla tvému muži. Ty jí nestojíš za to aby odpověděla přímo tobě
Myslí si, že jsi hysterka a manžel to s tebou nemá lehký…Nevím co jsi jí napsala, jen tak bych to pochopila jako nezaujatá 3 strana ![]()
TAK JEN NAPÍŠU, ŽE JDE PRÁVĚ O TO, ŽE HISTERICKY SE CHOVÁ ONA.. JÁ JSEM ZARITEJ KLIĎAS A FLEGMATIK, ZVYŠUJU HLAS JEN KDYŽ FANDÍM NA FOTBALE..
TAKŽE TOTO TO BÝT NEMŮŽE…
DO MÉHO CHLAPA POKUD VÍM NIKDY NEVANDROVALA, OBČAS PŘEDE MNOU MĚLA POZNÁMKY TYPU, ŽE BYCH JI UDĚLALA VELKOU RADOST SVÝM ODCHODEM ALE JINAK O NIČEM NEVÍM …
PROBLÉM JE HLAVNĚ V JEJÍ HLAVĚ A V JEJÍM NEVYCHOVÁNÍ.. ZA DALŠÍ PŮLKA DOPISU BYLA PRÁVĚ OD MÉHO MUŽE… PRÁVĚ, ŽE MI TA ODPOVĚĎ S NÍČÍM NEKORESPONDUJE, SPÍŠ JAKOBY VŮBEC NEPOCHOPILA JÁDRO PUDLA..
těžko můžeme konkrétně poradit, když nic moc konkrétního nevíme
Jestli se chová hystericky a i chlap to vidí, tak omezte styky (pokud nebydlíte ve stejném domě). Jen nechápu ten dopis…to opravdu část dopisu psal on?
Kakika píše:
těžko můžeme konkrétně poradit, když nic moc konkrétního nevímeJestli se chová hystericky a i chlap to vidí, tak omezte styky (pokud nebydlíte ve stejném domě). Jen nechápu ten dopis…to opravdu část dopisu psal on?
Jsem na tom podobně, nějak nechápu smysl toho dopisu.
Mysleli jste že předěláte dospělou ženskou
Hele , jestli s ní máte problém oba tak omezte styky ![]()
ANO PSAL.. X KRÁT JSME SE SNAŽILI TO ŘEŠIT SLOVNĚ ALE ONA FURT NĚKAM ODBÍHÁ, NEBO ZAČNE MLUVIT O NĚČEM UPLNĚ JINÉM, MUŽE TO TAKY ZAČALO ROZČILOVAT, JEJÍ CHOVÁNÍ NÁM ZASAHOVALO DO ŽIVOTA NAD MÍRU.. HLAVNĚ TO CHOVÁNÍ K DĚTEM.. NEBYDLÍME V JEDNOM DOMĚ ALE DOST BLÍZKO SEBE ABY TO NEDĚLALO DOBROTU… NERAĎTE MI SE STĚHOVAT.. ![]()
Já bych to mimo jiné pochopila i jako omezení styků z její strany.
Jestli se chová švihle i k manželovi a dětem tak bych tam nějaký čas nechodila, třeba pochopí. Jestli má problém jen s tebou tak ať tam manžel chodí s dětmi sám
před cca měsícem jsem napsala dopis tchýni, po dlouhých letech jejích naschválů, jsem se vypsala a 1% mne doufalo v zázrak, že se jí rozsvítí… bohužel, její odpověď na můj 4 stránkový dopis byla psaná jakoby mému muži a to v tomto znění „přeji ti mnoho štěstí, bude ho potřebovat“ … mám na to svůj názor ale co by jste si o tom mysleli vy.. jak by jste to vzali?…
Předem děkuji za jakékoli reakce…