Dopisy od maminky - svatba bez ní? :-(

Anonymní
3.7.11 12:32

Dopisy od maminky :-(

už nevím, jak dál s mojí mámou, tak píšu sem. Od včerejška mě bombarduje maily, které já bych svojí dceři v životě nenapsala…

Znovu napíšu jen to, že pokud si tě konečně vezme, přeju hodně štěstí, pozvánku mi neposílej - je jedno, jestli tam bude táta se (svou nynější ženou), já tam nebudu jako nějaký strpěný houmlesák - přesně tak se mnou jednáš. Můžeš mi zas odpovědět něco hezkého, já už ti odpovídat nebudu.

..toto je úryvek toho slušnějšího a posledního, z dneška. Nikdy jsme neměli super vztahy, ale ona to vážně přehání, všechno si překrucuje, jak se jí to hodí, na mě ve svém okolí hází jen špínu, ještě, že kamarádky žádné nemá, takže to rozmazává jen na srazech…vím to od dětí jejích spolužáků..Když na svatbu nepůjde, bude si hrát na chudinku a jak jsem jí zase strašně ublížila, jenže já jsem podle ní jen nula a v životě jsem nic nedokázala, kromě chlastu a kamarádů. Musím zdůraznit, že nejsem alkoholička, za mlada jsem pařila asi tak jako každý.Kvůli ní mám velké psych. problémy a ročně mě to pár tisíc stojí, chodím na terapie. Už mě vážně nebaví to její usurpování, ale na druhou stránku si říkám, přeci jen je to moje matka…ach jo, mám se vdávat bez ní? Nebo to přetrpět a mít tak zkaženou svatbu? Pozvat ji, nepřijde táta, protože on je pro ni i po třiceti letech kretén a jeho žena špína, která odloudila tátu od rodiny… měl to někdo podobně? Jak jste to řešili? Děkuji raději anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
419
3.7.11 12:46

prď na ní, mě naši nešli ani na ples, táta proto aby tam šla máma a ona protože by tam byl tata s přítelkyní, na svatbu taky nešli, byla malá, jen svědci a večer prase a sudy pivka, prostě paráda, nelituju toho, že tam nebyli…je to můj život a nebudu si ho kazit kvůli problémům jiných…sama jich mám dost…žiješ jen jednou hoď to vše za hlavu, aspoň trochu, mamce pošli potom oznámení, že jsi se vdala a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
3.7.11 12:50

Já bych jí to oznamení určitě dala a už bych to s ní víc nerozebírala.Ať se s tím poperem sama. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.11 12:55

no jo, jenže přítel nechce svatbu bez rodičů, kdyby to bylo po mém, je to jen grilovačka s přáteli, ale bílé šaty chci :-)
nejhorší je, že když se urazí, nechá mě pár měsíců být, pak všude po příbuzných začně roztrubovat, jak je na tom šoatně, rakovina apod. byla schopná si vyběhat i operaci a tvrdit nám, že má nádor, měla flek na plicích z kouření, ale dr. na JIPce, když spala říkal, že to nebyl nádor,natož zhoubný.Že už tady dlouho nebude tvrdí už pět let, za všechno můžu já, její nejoblíbenější je,že jednou budu litovat, až ona umře a já se s ní ani nerozloučím. Myslím, že se na ní hodně odráží sledování všech možných seriálů…
Také občas vyhrožuje sebevraždou, ale až splatí dluhy, co si kvůli nám nadělala…mám ještě bratra :roll:

• Citovat
  • Upravit
TessAg
3.7.11 13:05

Já teda tohle nemám s mamkou, ale s její mamkou… My jsme svatbu vyřešili tak, že jsme odjeli na Mauricius :-) (samozřejmě ne JEN kvůli ní, bylo tam i několik dalších důvodů)…
Ale mamce bych oznámení poslala a je na ní jestli přijde nebo ne…a jestli jo, tak bych si jí moc nevšímala a hlavně si nenechala zkazit svatební den!!! Dala bych ji prostě najevo, že ona ti TVŮJ den prostě nezkazí…

Držím palce

• Citovat
  • Upravit
21905
3.7.11 13:28

Vyprdni se na ni..boli to,umim si to predstavit :cry: ..ale citove te vydira a chces mit klid a hezkou svadbu,ne? :wink: .Na maily bych uz neodpovidala,pozvanku poslala a je to uz na ni.

Co ti jako matka dala?Stoji za to,byt s ni v kontaktu?To,co o to be tvrdi,bych hodila za hlavu,ty a tvy blizci,vedi,jak to doopravdy je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.11 13:43

Anonymní, vyprdni se na ni, je to tvoje svatba, „Tvůj den“ mě máma dělala to samé, taky rakovina já kvůly ní odešla z dobře placené práce, abych se o ni mohla starat :roll: prd rakovina, alkoholička prolhaná, jednou přede mnou spáchala i sebevraždu bylo mi asi 14, běhala jsem po vesnici a sháněla tel, abych mohla zavola sanitku :roll:
Na svatbu jsem ji ani nezvala, tátu jo, ten v tý době celkem sekal latinu, ale co mi udělal? ve středu ještě tvrdil že jo, že přijede, a v pátek já běhala před radnicí a vyhlížela, vysral se na mě :cert: odvedl mě tchán, a milý tatínek přijel v pondělí jako by nic a že mu do toho něco vlezlo 8-o
Skončila jsem s oběma, a mám svatý klid, vdaná jsem už skoro 18 let a celkem šťastně :wink: Neznají ani vnoučata, jejich chyba.
Přeju ti hodně štěstí :hug: a nenech se nikým deptat. :hug: :hug: :hug:

K

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.11 13:55

Pokud je to takhle, tak bych za sebe na svou svatbu matku nezvala.

Já si myslím, že by se to stejně tak i tak neobešlo bez nějaké trapné scény, takže bych byla spíš víc v klidu, kdybych věděla, že matka nepřijde.

Vím, že to přijde líto. Já takhle řešila to, že mě matka vydírala s tím, že pokud pozvu biolog. otce, na svatbu mi se sestrou a s otčímem nepůjdou.
Vybrala jsem pro mě menší zlo, protože jsem se s biologickým otce tehdy ještě nestýkala.

Přeju ať to vyřešíš hlavně ke své a vaší spokojenosti. Maminku asi nezměníš a zbytečně by jsi se nechala od ní dál trápit :wink:
Hodně štěstí!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.11 14:19

:lol: jé,že se na ni nevykašleš! Je to citová vyděračka a nejspíš to dělá vědomě. Já se taky vdávala bez máti,protože na mé první svatbě se ožrala a dělala mi vskutku pěknou ostudu,na druhou ,po letech jsem ji už z preventivních důvodů nezvala. S budoucím manželem jsme šli k oltáři společně a bylo. :wink:
Držím pěsti a hodˇji za hlavu. Vím,že je to tvá máma,ale někdy je hezčí na ně jen myslet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.11 14:39

Ahoj, já řešila obdobný problém - nakonec jsme měli svatbu ve čtyřech - jen se svědky, i když manžel chtěl velkou svatbu… ale pochopil, že by to pro mě bylo zbytečné trauma a vyšel mi vstříc. A den nato jsme to našim rodinám osobně oznámili a oslavili to, tátovi jsem poslala oznámení… a nelituji.

• Citovat
  • Upravit
24603
3.7.11 14:40
Anonymní píše:
už nevím, jak dál s mojí mámou, tak píšu sem. Od včerejška mě bombarduje maily, které já bych svojí dceři v životě nenapsala…

Znovu napíšu jen to, že pokud si tě konečně vezme, přeju hodně štěstí, pozvánku mi neposílej - je jedno, jestli tam bude táta se (svou nynější ženou), já tam nebudu jako nějaký strpěný houmlesák - přesně tak se mnou jednáš. Můžeš mi zas odpovědět něco hezkého, já už ti odpovídat nebudu.

..toto je úryvek toho slušnějšího a posledního, z dneška. Nikdy jsme neměli super vztahy, ale ona to vážně přehání, všechno si překrucuje, jak se jí to hodí, na mě ve svém okolí hází jen špínu, ještě, že kamarádky žádné nemá, takže to rozmazává jen na srazech…vím to od dětí jejích spolužáků..Když na svatbu nepůjde, bude si hrát na chudinku a jak jsem jí zase strašně ublížila, jenže já jsem podle ní jen nula a v životě jsem nic nedokázala, kromě chlastu a kamarádů. Musím zdůraznit, že nejsem alkoholička, za mlada jsem pařila asi tak jako každý.Kvůli ní mám velké psych. problémy a ročně mě to pár tisíc stojí, chodím na terapie. Už mě vážně nebaví to její usurpování, ale na druhou stránku si říkám, přeci jen je to moje matka…ach jo, mám se vdávat bez ní? Nebo to přetrpět a mít tak zkaženou svatbu? Pozvat ji, nepřijde táta, protože on je pro ni i po třiceti letech kretén a jeho žena špína, která odloudila tátu od rodiny… měl to někdo podobně? Jak jste to řešili? Děkuji raději anonym

to me rzi ale asi bych se nani vykasla i kdyz to boli.. prece jen je tpo matka ale mas si nicit sny a zkazit svatbu.. rekla bych za tatu mas o moc raadeji a kdyz neprijde kuli ni tak by te to asi vic mrzelo nez kdyby tam nebyla matka…
takto je to za tezko musis ale edet sama co chces.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.7.11 14:47

Taky mám se svou matkou „super vztah“, :cert: takže to nebývá jen čistě ženská záležitost… No odkážu žít bez ní.
Ten moment, kdy jsem si řekl „a dost“, vygradoval asi během půl roku. Napřed se začaly rozpadat domovní instalace v bytě, který jí patřil, ale bydlel jsem v něm já. Ona odmítala cokoli investovat. No tak jsem se pustil do oprav (za jejího neustálého remcání, jak je všechno špatně), no a pak se mně nabídla možnost koupit si „nějakou“ nemovitost, tak jsem si vzal úvěr. To mně na veřejnosti ztropila scénu, že jenom dělám dluhy a že ona je platit nebude. No a vrcholem bylo, když mě obvinila z domácího násilí vůči ní. (Přitom byla vdaná 200 kilometrů daleko.) A bže prý se musím vystěhovat. Tak jsem se vystěhoval, od té doby jsem ji něviděl a mám klid. (A mimochodem, ten úvěr jsem letos doplatil… :wink: 8-) )

Přeju ti, ať se tvé trable s maminkou taky vyřeší. Máš svůj život, tak si ho nenech kazit druhýma lidma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.11 15:01
Jura007 píše:
Taky mám se svou matkou „super vztah“, :cert: takže to nebývá jen čistě ženská záležitost… No odkážu žít bez ní.
Ten moment, kdy jsem si řekl „a dost“, vygradoval asi během půl roku. Napřed se začaly rozpadat domovní instalace v bytě, který jí patřil, ale bydlel jsem v něm já. Ona odmítala cokoli investovat. No tak jsem se pustil do oprav (za jejího neustálého remcání, jak je všechno špatně), no a pak se mně nabídla možnost koupit si „nějakou“ nemovitost, tak jsem si vzal úvěr. To mně na veřejnosti ztropila scénu, že jenom dělám dluhy a že ona je platit nebude. No a vrcholem bylo, když mě obvinila z domácího násilí vůči ní. (Přitom byla vdaná 200 kilometrů daleko.) A bže prý se musím vystěhovat. Tak jsem se vystěhoval, od té doby jsem ji něviděl a mám klid. (A mimochodem, ten úvěr jsem letos doplatil… :wink: 8-) )Přeju ti, ať se tvé trable s maminkou taky vyřeší. Máš svůj život, tak si ho nenech kazit druhýma lidma.

Juro a před tím jsi s ní komunikoval na, no nevím jaký termín přesně použít, tak řekněme lepší úrovni? Ona ta moje matka je chvilku v klidu, ale pak jí švihne a začne být paranoidní, no přesněji teď vše vzniklo kvůli pětistovce za popelnice, mám u ní bohužel ještě trv.pobyt, prý jsem se minulou návštěvu zatvářila, chápete jen zatvářila, že jí ty peníze nechci dát. O ničem nevím, ale ona to řeší už týden, dokonce mi ani nepopřála k narozeninám, jen mi poslala mailem recept na dort :nevim: bojím se, že když udělám radikální řez, zbytek rodiny, kterou mám moc ráda, mi to neodpustí. Jen brácha ví,co je to zač,jinak se umí dokonale maskovat za trpitelku, no fakt :-(

• Citovat
  • Upravit
24603
3.7.11 15:19
Jura007 píše:
Ten moment, kdy jsem si řekl „a dost“, vygradoval asi během půl roku. Napřed se začaly rozpadat domovní instalace v bytě, který jí patřil, ale bydlel jsem v něm já. Ona odmítala cokoli investovat. No tak jsem se pustil do oprav (za jejího neustálého remcání, jak je všechno špatně), no a pak se mně nabídla možnost koupit si „nějakou“ nemovitost, tak jsem si vzal úvěr. To mně na veřejnosti ztropila scénu, že jenom dělám dluhy a že ona je platit nebude. No a vrcholem bylo, když mě obvinila z domácího násilí vůči ní. (Přitom byla vdaná 200 kilometrů daleko.) A bže prý se musím vystěhovat. Tak jsem se vystěhoval, od té doby jsem ji něviděl a mám klid. (A mimochodem, ten úvěr jsem letos doplatil… :wink: 8-) )Přeju ti, ať se tvé trable s maminkou taky vyřeší. Máš svůj život, tak si ho nenech kazit druhýma lidma.

no coment :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.7.11 15:29

Ahoj,
mámu neřeš a zkus se s tím netrápit. Normálně tě citově vydírá a svatbu by ti pokazila, toho bych se asi bála nejvíc. Rodiče umí být někdy šíleně hnusní a o to víc to bolí, že ví, kam zasáhnout a že mi je máme přes to všechno rádi.
Pošli ji oznámení s pozvánkou a víc to neřeš, přijde nepřijde, její volba. A ty si nenech zkazit tak krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová