Doplatek na bydlení bez nájemní smlouvy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Korneix píše:
A nikdy nikdo nevyčerpá, problém je v počtu důchodců, posunuje se kvůli malé porodnosti důchodový věk a proto opravdu problem v 1,2% peněz na sociálně slabší nevidím. Na socce dobrovolně nikdo chtít nechce. Pokud by se zde dalo normálně vydělat, tak ani nikdo nebude, ale co z toho když je minimální mzda kolikrát menší, než to co můžete dostat na ÚP. Tohle se musí vyřešit, a mzdy musejí růst.Mladí lidé rodí po 30tce, chybí nová generace pro důchody, pak stát vydá více než přijme.
Na to aby byla motivace i pro ty nepracující musí být zajištěna úctyhodná mzda. Jakýkoliv člověk si vždy najde jednodušší cestu ke stejným penězům.
Píšete jen bludy obhajující ty, co nepracují. Je třeba si uvědomit, že tito lidé nejen, že by měli pracovat, ale taky odvádět. Tím pádem od ostatních čerpají ve dvojím provedení. Problém bych neviděla až tak v počtu důchodců, ale v počtu těch, co by měli pracovat a namísto toho pobírají dávky. Pokud Vám přijde normální, že je lepší natáhnout ruku směrem k ÚP než jít pracovat tak je to hodně špatně.
@Korneix píše:
A nikdy nikdo nevyčerpá, problém je v počtu důchodců, posunuje se kvůli malé porodnosti důchodový věk a proto opravdu problem v 1,2% peněz na sociálně slabší nevidím. Na socce dobrovolně nikdo chtít nechce. Pokud by se zde dalo normálně vydělat, tak ani nikdo nebude, ale co z toho když je minimální mzda kolikrát menší, než to co můžete dostat na ÚP. Tohle se musí vyřešit, a mzdy musejí růst.Mladí lidé rodí po 30tce, chybí nová generace pro důchody, pak stát vydá více než přijme.
Na to aby byla motivace i pro ty nepracující musí být zajištěna úctyhodná mzda. Jakýkoliv člověk si vždy najde jednodušší cestu ke stejným penězům.
Hele, když máš tak namakanou situaci kolem daní apod., tak proč se musíš ptát maminek na emiminu? Jak to tak ale tady čtu, tak vy musíte být vůbec celá vypečená rodinka.
Ty vol. e
. Za takové trollení je někdo placený? EM takové exoty podporuje?
@Korneix píše:
Otec stavař 40 let na ičo, bez nemocenského pojištění nad rámec, v měsících kdy práce není bere z kopky v měsících kde vydělal. A tak furt dokola každý rok do 0. Teď pro nej horší situace, že si nedokáže představit být ve firmě u pásu a poslouchat nějakého mistra. Ano já vím, když je taková situace měl by, ale ještě řešíme jinak.
Otci je 40? Kolik je vám?
@Anonymní píše:
@Korneix když budu mít lepší vzdělání, více peněz vydělám za kratší dobu, mohu více dopřát svým dětem. Vy máte, resp. Vaši rodiče mají holý zadek, žebrají o dávky a pro společnost nepřinesly prakticky nic a jen sosají stát, potažmo nás všechny co pracujeme. Bez nás pracujících by Vaši rodiče neměli ani tu hmotnou nouzi. Takže se do mě laskavě neobouvejte.
To si jen myslíte
praxe bude jiná, stejne viděláte o 30 % méně, protože vzdělání vám nenahradí praxi. Pracuji mezi vysokoškolsky vzdělanými lidmi, a mám díky zkušenostem o mnoho více a nikdy mě nedoženou
, takže zpětné ten čas nikdy nevynahradíte… No jo, ženy a karierismus, ma vydělat chlap a ženská se věnovat dětem.
Rodiče maji holý zadek protože si to tak zvolili, na soc. A sosají dávky 2 měsíce, od toho ten sociální systém je, nebo snad lepší asi zdechnout 😀 ať ty dávky pak díky zdravotnímu stavu pak nesosáte vy.
@Korneix píše:
To si jen myslítepraxe bude jiná, stejne viděláte o 30 % méně, protože vzdělání vám nenahradí praxi. Pracuji mezi vysokoškolsky vzdělanými lidmi, a mám díky zkušenostem o mnoho více a nikdy mě nedoženou
, takže zpětné ten čas nikdy nevynahradíte… No jo, ženy a karierismus, ma vydělat chlap a ženská se věnovat dětem.Rodiče maji holý zadek protože si to tak zvolili, na soc. A sosají dávky 2 měsíce, od toho ten sociální systém je, nebo snad lepší asi zdechnout 😀 ať ty dávky pak díky zdravotnímu stavu pak nesosáte vy.
Matka si tedy zdravotní platí sama?
@Havlova píše:
Otec nemá peníze z neschopenky nebo ID?
Matka nepracuje? Nemá ID
Proč bychom neměli řešit něco, co vlastně platíme my?
lachtaní rodina s mnoha výmluvami.
@Korneix píše:
To si jen myslítepraxe bude jiná, stejne viděláte o 30 % méně, protože vzdělání vám nenahradí praxi. Pracuji mezi vysokoškolsky vzdělanými lidmi, a mám díky zkušenostem o mnoho více a nikdy mě nedoženou
, takže zpětné ten čas nikdy nevynahradíte… No jo, ženy a karierismus, ma vydělat chlap a ženská se věnovat dětem.Rodiče maji holý zadek protože si to tak zvolili, na soc. A sosají dávky 2 měsíce, od toho ten sociální systém je, nebo snad lepší asi zdechnout 😀 ať ty dávky pak díky zdravotnímu stavu pak nesosáte vy.
Mohla bys od těch vysokoškoláků, co ti nesahají ani po kotníky, odkoukat aspoň pravopis.
@Korneix tak své rodiče dotujte vy a ne stát, respektive my. A když mají rodiče holý zadek, protože si to zvolili, tak ať nechodí natahovat ruku na sociálku. Chce se mi z celé vaší rodiny ![]()
- Upravit
@Korneix píše:
Tvá matka kariérista není a má holou zádel. To je sen každého.
Už bylo dost toho tvého trapného vymýšlení nesmyslů.
@topazio píše:
Zalez trolle. Jsi trapný.
trapné je, když někomu napíšeš že je trapný.
@Korneix píše:
Zdravím, rad bych se zeptal jelikož jsem nenašel přímou odpověď, tak žádám o zkušenosti.Rodiče bydlí v městském domku s babičkou, nájemní smlouva je na babičku, která dostává příspěvek na bydlení a má na sebe nájemní smlouvu. Rodiče jsou aktuálně pouze na hmotné nouzi, protože otec je po mozkovém aneurysma a mamka je žena v domácnosti dlouhodobě bez zaměstnání. Prostě živobytí bylo na otcovi. Z hmotné nouze přispívají babičce polovinu nájmu+ mají rodiče vlastní energie ve dvougeneračním domě. Jelikož nemají nájemní smlouvu a město nechce rozdělit najemni smlouvu, nebo rozdelit na dvě bytové jednotky, tak rodiče nemají nárok na noc a celou hmotku odevzdávají babičce. Jsou zapsaní v evidenčním listě domu. Má vůbec smysl žádát o doplatek na bydlení bez nájemní smlouvy alespoň na ty energie? Má někdo zkušenost? Díky
A proč by měli dostat rodiče příspěvek na bydlení, když žijí ve společné domácnosti s babičkou, která příspěvek bere? Nechápu?
@Korneix píše:
Vzhledem k Vašemu pravopisu si s těmi vzdělanými lidmi určitě rozumíte ve všech směrech. Pokud někdo pracuje a následně po letech sosá dávky díky tomu zdrav. stavu tak se to možná nechá pochopit. Na rozdíl od toho, který je zdravý a pracovat by měl.
@Kelsey píše:
Tvá matka kariérista není a má holou zádel. To je sen každého.
Už bylo dost toho tvého trapného vymýšlení nesmyslů.
Nikdo není zvědavý na tvé připomínky, prosím tě zmiz, když tě to nezajímá. Směju se ti, ani jeden tvůj koment tomuto fóru nic nepřinesl.
@Proto02 píše:
A proč by měli dostat rodiče příspěvek na bydlení, když žijí ve společné domácnosti s babičkou, která příspěvek bere? Nechápu?
Kdo neodrbává ostatní, odrbává sebe
. Všechny dávky zrušit. To mělo být dávno. Ať si žijí za své. Třeba by madam tulení i práce vonět začala.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat