Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky moc děkuji za odpovědi,dr mi řekl že ho mám vyzvednout ale neví zda mi ho na stopro píchne,tak jsem se bála abych ho nekoupila úplně zbytečně třeba za 4-5stovek
![]()
Ono se to furt střídá, někdy je plně hrazenej, někdy částečně, momentálně je ten doplatek kolem těch 140 Kč za ampulku. A trvanlivost to má dlouhou, tak když nevyužiješ teď, tak jindy nebo to někde udáš…
Zdravím, zrovna tento týden jsem si v lékárně vyzvedla Pregnyl 5000 - 3 injekce, chtěli po mě doplatek 409,– Kč. Můj gynekolog mi tvrdil, že doplácet nic nebudu, neboť to pojišťovna hradí. Když jsem se v lékárně ohradila tvrzením lékaře, že žádný doplatek se hradit nemá, vysvětlila mi paní lékárnice, že pokud máte 1 balení Pregnylu a v něm jsou 3 injekce, hradí to celé pojišťovna, ale jelikož toto balení v lékárně neměli, museli mi dát 3 balení po jedné injekci, což už pojišťovna nehradí a měla jsem si to uhradit celé sama. Zdálo se mi to neuvěřitelné!! ![]()
mikynečka : tak přesně tohle se mi stalo taky, řekla jsem jim, že nemůžu za to, že nemají to co mám napsané na receptu a že si ho teda vyzvednu jinde, nakonec mi daly ty 3 injekce bez doplatku:-)
Ahojky holky,moc by mě zajímalo kolik jste vy dopláceli za pregnyl 3×5000 inj.? Moc děkuji za odpověd a omlouvám se za anonym nechci aby příbuzní věděli…