Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anonymní píše:
ahoj holky,mám jen takový dotaz,už skoro rok se snažim otěhotnět,ale teď poslední dva dny se mi stala divná věc - mám chvílema vlhko nebo mokro na kalhotkách.prostě,čas od času cítím pořádný vlhko a občas je to víc,mám i mokrá kalhoty a fleky.myslíte,že můžu mít tolik poševního sekretu nebo je to moč?ale zas jako moč to nepáchne.tak nevimkaždopádně je to velmi nepříjemný.myslíte,že mám vyrazit k doktoru nebo je to normální?stává se vám to taky a i když mám intimku,tak mám mokro.třeba třikrát za den.už se mi to stávalo loni v létě,trvalo to cca dva měsíce a pak to přestalo.tak nevim,co to je a jestli teda radši nevyrazit k doktoru
ovulační hlen…
ale ty samý stavy sem měla i loni a to sem určitě těhotná nebyla.mám strach,aby nešlo o únik moči,ale to by muselo strašně smrdět,že jo?
a je to vodový tak,že máš mokrý fleky na kalhotách a cítíš,jak to s tebe teče?
taky bych radši jiný téma… ale tohle mě fakt trápí
tohle je opravdu „voda“ a je toho fakt dost…
Anonymní píše:
ahoj holky,mám jen takový dotaz,už skoro rok se snažim otěhotnět,ale teď poslední dva dny se mi stala divná věc - mám chvílema vlhko nebo mokro na kalhotkách.prostě,čas od času cítím pořádný vlhko a občas je to víc,mám i mokrá kalhoty a fleky.myslíte,že můžu mít tolik poševního sekretu nebo je to moč?ale zas jako moč to nepáchne.tak nevimkaždopádně je to velmi nepříjemný.myslíte,že mám vyrazit k doktoru nebo je to normální?stává se vám to taky a i když mám intimku,tak mám mokro.třeba třikrát za den.už se mi to stávalo loni v létě,trvalo to cca dva měsíce a pak to přestalo.tak nevim,co to je a jestli teda radši nevyrazit k doktoru
No to je ten výtok ,kdy jsem byla těhotná je to začátek …
mám to za sebou 2× je to taková jako voda … gratuluju
![]()
ahojky ja to mam taky nikdy jsem si toho nevsimla a ted uz to mam asi dva mesice a vetsinou tak deset dni pred ms nijak to nezapacha a taky citim jak to ze mne tece a kdyz jdu na zachod tak mam mokre kalhotky takze si beru intimku,ale tehotna nejsem urcite! nevim co to je ale jinak je vse v poradku takze mne to nak neznepokojuje.ale kdybys sla na gyndu a zjistili jste co to je tak mi dej vedet
![]()
jo a zapomnela jsem dodat presne jak se tady pise je to voda ![]()
já to taky mám, ale jsem v 9.měsíci těhotenství.Můj Mudr. mi udělal stěr a u mě naštěstí o.k. Buď si zajdi k urologovi nebo na gyndu.nehledě na to, že intimka to může ještě zhoršovat, protože se tam ty bakterie množí, ale je mi jasné že bez ní to nejde. ![]()
já to mám taky od začátku těhu a musím říct že je to dost protivný, furt kontrolovat kalhoty a lítat s intimkama jsem teda nebyla zvyklá.. bála jsem se kvasinek ale dr dělal stěry a v pohodě
NatyJBC píše:
já to taky mám, ale jsem v 9.měsíci těhotenství.Můj Mudr. mi udělal stěr a u mě naštěstí o.k. Buď si zajdi k urologovi nebo na gyndu.nehledě na to, že intimka to může ještě zhoršovat, protože se tam ty bakterie množí, ale je mi jasné že bez ní to nejde.
tak to je zajimave jako cetla jsem ze je to v tehotenstvi tak jsem asi tehotna a zakladatelka taky a nevime o tom
to by bylo super
ale je to blbost ja nejsem delala sjem si ted test
ach jo
ahoj holky,mám jen takový dotaz,už skoro rok se snažim otěhotnět,ale teď poslední dva dny se mi stala divná věc - mám chvílema vlhko nebo mokro na kalhotkách.prostě,čas od času cítím pořádný vlhko a občas je to víc,mám i mokrá kalhoty a fleky.myslíte,že můžu mít tolik poševního sekretu nebo je to moč?ale zas jako moč to nepáchne.tak nevim
každopádně je to velmi nepříjemný.myslíte,že mám vyrazit k doktoru nebo je to normální?stává se vám to taky a i když mám intimku,tak mám mokro.třeba třikrát za den.už se mi to stávalo loni v létě,trvalo to cca dva měsíce a pak to přestalo.tak nevim,co to je a jestli teda radši nevyrazit k doktoru