Poševní sekret nebo něco jiného?

Anonymní
16.6.11 22:13

poševní sekret nebo něco jiného?

ahoj holky,mám jen takový dotaz,už skoro rok se snažim otěhotnět,ale teď poslední dva dny se mi stala divná věc - mám chvílema vlhko nebo mokro na kalhotkách.prostě,čas od času cítím pořádný vlhko a občas je to víc,mám i mokrá kalhoty a fleky.myslíte,že můžu mít tolik poševního sekretu nebo je to moč?ale zas jako moč to nepáchne.tak nevim :nevim: každopádně je to velmi nepříjemný.myslíte,že mám vyrazit k doktoru nebo je to normální?stává se vám to taky a i když mám intimku,tak mám mokro.třeba třikrát za den.už se mi to stávalo loni v létě,trvalo to cca dva měsíce a pak to přestalo.tak nevim,co to je a jestli teda radši nevyrazit k doktoru

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
16.6.11 22:14
Anonymní píše:
ahoj holky,mám jen takový dotaz,už skoro rok se snažim otěhotnět,ale teď poslední dva dny se mi stala divná věc - mám chvílema vlhko nebo mokro na kalhotkách.prostě,čas od času cítím pořádný vlhko a občas je to víc,mám i mokrá kalhoty a fleky.myslíte,že můžu mít tolik poševního sekretu nebo je to moč?ale zas jako moč to nepáchne.tak nevim :nevim: každopádně je to velmi nepříjemný.myslíte,že mám vyrazit k doktoru nebo je to normální?stává se vám to taky a i když mám intimku,tak mám mokro.třeba třikrát za den.už se mi to stávalo loni v létě,trvalo to cca dva měsíce a pak to přestalo.tak nevim,co to je a jestli teda radši nevyrazit k doktoru

ovulační hlen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.11 22:22

ovulační hlen je gelovej a nevodovej ne???

• Citovat
  • Upravit
10052
16.6.11 22:32

já poznala že jsem těhotná podle jakéhosi výtoku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.11 22:37

ale ty samý stavy sem měla i loni a to sem určitě těhotná nebyla.mám strach,aby nešlo o únik moči,ale to by muselo strašně smrdět,že jo?

• Citovat
  • Upravit
10052
16.6.11 22:43

proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.11 22:46

a je to vodový tak,že máš mokrý fleky na kalhotách a cítíš,jak to s tebe teče?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.11 22:49

prostě si připadám,jak počuraná…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.11 22:59

taky bych radši jiný téma… ale tohle mě fakt trápí :cry: tohle je opravdu „voda“ a je toho fakt dost…

• Citovat
  • Upravit
730
17.6.11 00:09
Anonymní píše:

No to je ten výtok ,kdy jsem byla těhotná je to začátek …
mám to za sebou 2× je to taková jako voda … gratuluju :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
17.6.11 01:05

ahojky ja to mam taky nikdy jsem si toho nevsimla a ted uz to mam asi dva mesice a vetsinou tak deset dni pred ms nijak to nezapacha a taky citim jak to ze mne tece a kdyz jdu na zachod tak mam mokre kalhotky takze si beru intimku,ale tehotna nejsem urcite! nevim co to je ale jinak je vse v poradku takze mne to nak neznepokojuje.ale kdybys sla na gyndu a zjistili jste co to je tak mi dej vedet :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
17.6.11 01:06

jo a zapomnela jsem dodat presne jak se tady pise je to voda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.6.11 08:15

já to taky mám, ale jsem v 9.měsíci těhotenství.Můj Mudr. mi udělal stěr a u mě naštěstí o.k. Buď si zajdi k urologovi nebo na gyndu.nehledě na to, že intimka to může ještě zhoršovat, protože se tam ty bakterie množí, ale je mi jasné že bez ní to nejde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
17.6.11 11:38

já to mám taky od začátku těhu a musím říct že je to dost protivný, furt kontrolovat kalhoty a lítat s intimkama jsem teda nebyla zvyklá.. bála jsem se kvasinek ale dr dělal stěry a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
17.6.11 12:52
NatyJBC píše:
já to taky mám, ale jsem v 9.měsíci těhotenství.Můj Mudr. mi udělal stěr a u mě naštěstí o.k. Buď si zajdi k urologovi nebo na gyndu.nehledě na to, že intimka to může ještě zhoršovat, protože se tam ty bakterie množí, ale je mi jasné že bez ní to nejde. :think:

tak to je zajimave jako cetla jsem ze je to v tehotenstvi tak jsem asi tehotna a zakladatelka taky a nevime o tom :lol: to by bylo super :pankac: ale je to blbost ja nejsem delala sjem si ted test :zed: ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí