Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, na podzim bychom rádi vyzkoušeli IVF, hledám další holky, které čeká to samé, společně si o tom můžeme popovídat. ![]()
Ahoj mě teda čeká IVF už červenci nebo v srpnu, ale hrozně ráda se přidám a pokecám. ![]()
Ahoj, já budu ráda
Jak dlouho se snažíte a v čem je u vás problém?
ahoj, my asi taky na podzim, ted se chystam na 3. IUI a pokud se nezadaří tak si chci dát na léto pauzu a pak se na to vrhnout…
Vítej Maci, to je fajn moc jsem nedoufala, že sem někdo přijde, je tady spousta rozjetých diskuzí, ale už se v tom člověk nějak ztrácí… takto od začátku je to lepší
Kde je problém u vás? říká se že u 3.IUI je největší šance, že to vyjde, tak ať se to povede i tobě
Kdy na něj máš jít?
maslinnka píše:
Vítej Maci, to je fajn moc jsem nedoufala, že sem někdo přijde, je tady spousta rozjetých diskuzí, ale už se v tom člověk nějak ztrácí… takto od začátku je to lepšíKde je problém u vás? říká se že u 3.IUI je největší šance, že to vyjde, tak ať se to povede i tobě
Kdy na něj máš jít?
ahoj, no už se chytám všeho, v březnu se nám povedlo 1. IUI ale bohužel v dubnu jsem potratila ![]()
ted mám za sebou druhé, ale včera dorazila mrcha
takže jsem na 22.6. objednaná na další folikulometrii.
problém u nás není žádný, máme všechny vyšetření OK, HP, spermio, laparoskopii, všechno naprosto v pořádku takže takzvaná primární idiopatická neplodnost - i když teď už ne, protože tím že jsem otěhotněla v tom březnu tak to padlo, ale nějak ztrácím odvahu bojovat, včera mě to dost sebralo, tak si pohráváme s IVF na podzim.....
co vy? v čem je problém?
Jsem po dvou mimoděložních těhotenství. Nemám levý vejcovod. Co ty jaký vy máte problém? Je to tvoje první IVFko?
Příspěvek upraven 13.06.11 v 14:09
taky koukám, akorát já diskutuju poprvé tak ještě nevím co a jak se dělá. a objevuju.
Maci, myslím myslím že můžete být rádi, že u vás není žádný problém, pokud se to jednou už povedlo, tak to jindy může přee vyjít taky… je sie smutné, že to nedopadlo dobře, ale je to pozitivum, že to šlo… u nás za tu dobu o se snažíme ani náznak… žádnej duh na těhu testu prostě nic
manžel je něco jako chodící antikoncepce
mě čeká folikulometrie teď v pátek, mám zatím jen clostil, ale doktorka říkala, že spíš nás nechtějí psychicky zatím moc deptat… byl by to zázrak, kdyby to vyšlo
samaritanka píše:
Jsem po dvou mimoděložních těhotenství. Nemám levý vejcovod. Co ty jaký vy máte problém? Je to tvoje první IVFko?Příspěvek upraven 13.06.11 v 14:09
U nás je celkový problém málo pohyblivých spermií, takže IVF bude nejspíš jako jediné řešení ![]()
Jsem zvědavá na tu páteční folikulometrii, kolik jich budu mít, příjde mi že ovu bude dost brzo, myslím že mám pomalu učebnicovou reakci… posledně jsem šla 11 DC a už to bylo na hranici na druhý den ovulka, tentokrát jdu hned 10DC a myslím, že je taky už přímo za dveřmi. Jinak by mě měla čekat průchodnost, ale chtěla bych tu jinou metodu jak laparoskopii máte s tím některá zkušenosti?
Jindřiš píše:
Ahoj holky,
taky se chystám na podzim na IVF, na druhé.
Ahoj Jindři
můžu se zeptat, na kolik vás to první IVF vyšlo a proč to podle doktorů nedopadlo?
no já už začínám být skeptik, asi jsem čekala, že když to vyšlo prvně vyjde to teď hned znovu
magor no… ale dva roky co se snažíme je už dlouho a mně už hrabe…