Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak budeme držet pěsti, hlavně ať v nich jsou fakt kvalitní vajíčka. Jsem ti zcela k dispozici pro zodpovězení všeho co budu vědět
.Aspoň k něčemu ty moje marný pokusy budou.
nervík2 píše:
tak budeme držet pěsti, hlavně ať v nich jsou fakt kvalitní vajíčka. Jsem ti zcela k dispozici pro zodpovězení všeho co budu vědět.Aspoň k něčemu ty moje marný pokusy budou.
jéééééééééé děkuju, ty jsi tak hodnááááááá ![]()
budu referovat, a i tu trávím dost času, takže jsem ráda, že jsme se takhle sešly…
no tohle je moje první diskuze, do které jsem se zapojila, protože si myslím,že je důležitý si o tom s někým popovídat a i zkušenosti si předat
. Pokud ty moje někomu pomůžou nebo podpoří budu ráda. A doufám,že to do konce roku na této diskuzi dovedeme do dobrého konce to je // pro všechny!!!!! už mě fakt nebaví mít tam furt jenom jednu /. je to pruda:-) ![]()
Tak teda to fakt nechapu,mohli ti usetrit jeden pokus! Presne jsem myslela ten kratkej dlouhej,ze nezkusili ten dlouhej kdyz kratkej byl s min vajickama… Ja jsem zvedava na cem se po lete dohodnu, me hlavne musi dat nejdriv do poradku imunolozka a pak se teprv nekam posunu ![]()
no nevím, ten dlouhej pro mě asi nemá smysl…
. A včem spočívá ten tvůj problém s imunitou?
Nejak se mi to nechce vlozit tak doufam ze to nebude strasit petkrat;)
Moje telo dela protilatky proti vsemu od spermii pres vajicka az po embrya a jejich obaly… Mam proste hyperaktivni imunitni system;)
kacenice píše:
Nejak se mi to nechce vlozit tak doufam ze to nebude strasit petkrat;)
Moje telo dela protilatky proti vsemu od spermii pres vajicka az po embrya a jejich obaly… Mam proste hyperaktivni imunitni system;)
To se nedá vyřešit nějakýma hormonama, aby to tělo udrželo?
Jinak také doufám, že tahle diskuze přinese nám všem štěstí a hlavně ty vytoužené //
![]()
já v to pevně doufám, že nám to prostě vyjde… minimálně do konce letošního roku !!!!!
Masli, jasne ze by to melo jit, proto taky rikam ze me musi nejdriv cat dohromady imunolozka… Pri minulem IVF se to jeste nevedelo tohle vysetreni mi delali po neuspechu…
kacenice píše:
Masli, jasne ze by to melo jit, proto taky rikam ze me musi nejdriv cat dohromady imunolozka… Pri minulem IVF se to jeste nevedelo tohle vysetreni mi delali po neuspechu…
Tak to můžeš být ráda, že sena to přišlo hned po tom prvním IVF, tak snad to tentokrát udělají správně
Vám nědělali při vstupu do CARu imunologické vyšetření jestli nejsi nějak alergická na spermie atd.?
Nám to právě dělali rovnou, čekali jsme na výsledky sice 6 týdnů, protože to někam na rozbory posílali, ale naštěstí tam žádné alergie nejsou… u nás zatím jen moc špatný spg ![]()
Jj to i jsem… Jinak by byl dalsi pokus a zase nic… Spermio mame taky na nic… minule jsme meli ICSI ale zvazujeme v pristim pokusu PICSI…
kacenice píše:
Jj to i jsem… Jinak by byl dalsi pokus a zase nic… Spermio mame taky na nic… minule jsme meli ICSI ale zvazujeme v pristim pokusu PICSI…
My to máme teď právě tak že zkoušíme 2 měsíc jen plánované tulení no a příští chceme zkusit IUI, to by se pak vědělo jestli ty výsledky spg z minula se potvrdí… tak pokud ano, tak právě na podzim to IVF, nemělo by smysl zkoušet IUI, když by bylo jasné, že to bude bez úspěchu ![]()
Dobré ráno děvčata! Teda Kači, ještě,že ti přišli na to imuno, tak to teďka už určitě výjde. Tělo bude tak neimunní,že to budou dvojčátka
. Maasli a tobě přeju hezký tulení, třeba ani do toho IVF na podzim nebudeš muset ![]()
nervík2 píše:
Dobré ráno děvčata! Teda Kači, ještě,že ti přišli na to imuno, tak to teďka už určitě výjde. Tělo bude tak neimunní,že to budou dvojčátka. Maasli a tobě přeju hezký tulení, třeba ani do toho IVF na podzim nebudeš muset
Ahoj Nervíku, o tom dost pochybuju, sama doktorka řekla, že by to byl jedině zázrak… máme jen 7% pohyblivých spermií, ale celkem jich měl nějakých 45 milionů, takže to ještě ujde, ale na přirozené otěhotnění to bohužel rozhodně není ![]()