Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no to neva, však tulením se nic nezkazí
.Aspoň je hezký,že máš fajn manžílka a od tulení vás ani tenhle hroznej proces neodradí
.
nervík2 píše:
no to neva, však tulením se nic nezkazí.Aspoň je hezký,že máš fajn manžílka a od tulení vás ani tenhle hroznej proces neodradí
.
No zase tak moc fajn není, trvalo cca měsíc, než se s tím vším srovnal… a občas dělá horší kraviny jak dítě
Jediné fajn je to, že teď už mu nic jiného nezbývá než se vším souhlasit ![]()
no tak chlapi tohle holt berou spatne… a s 45 miliony na tom jeste nejste nejhur ![]()
my mame jen 5 mil a ty jsou jeste liny… nastesti pritel to kousnul v pohode a nijak z toho nedelal drama… ![]()
a já si myslím,že tohle když přežijou naše vztahy, tak z těch našich chlapů budou nej tátové. Takoví ti co k tomu příjdou jak slepý k houslým si toho pak neváží. To tady vidím všude kolem a je mi z toho zle:-(
pritel je tata uz jednou, omylem, se slecnou se kterou toho moc spolecneho nemaji… ale tata je uzasnej a tak jak jsem puvodne deti odkladala na neurcito s nim jsem vedela behem par tydnu ze s nim dite ano ![]()
fíííha, a jak vycházíš s nevlastním děťátkem?
. Já taky vím,že můj manžel bude nej táta. O to víc mě bolí,že se to furt nedaří. někdy mi je víc líto jeho než mě. my ženský jsme holt takový silnější,co?
mame super vztah, s pritelem jsme spolu od piskotovych 2 let, ted mu bude 5, takze uz si skoro nepamatuje ze bych ja nebyla okolo… vzhledem k tomu, ze je u nas hodne bere me jako tretiho do party - vsechny deti prece maji mamu, tatu a ka ![]()
No covece, mimco ani zdaleka, je to velkej chlap, beda jak bych mu rekla ze je mimco
ne je uzasnej a hrozne rad by sourozence, driv to bylo jen brachu ale ted uz by prej bral i tu holku ![]()
já ti mám nejraději ty malý kluky, jsou tak roztomilounký. Kdyby mi teď někdo nějaký dítě nabídl, beru hned a je mi jedno,že není moje:-).Hrozný,že ta adopce u nás je taková anabáze. Nevím jestli bych do toho někdy šla.A to by se u nás mělo to dítě moc dobře:-)
ženy, při IVF než je OPU a probíhá stimulace tak se musí na utz obden? nebo kolikrát? předpokládám že injekce se píchaj cca 14 dní…
začneš píchat 2. den menstruace injekce a pak jdeš na UTZ cca 8. den (každý car to má jinak), tam ti předepíšou pregnyl a to je ta poslední injekce 2 dny před ET. Takže já byla na UTZ jenom jednou.
nervík2 píše:
začneš píchat 2. den menstruace injekce a pak jdeš na UTZ cca 8. den (každý car to má jinak), tam ti předepíšou pregnyl a to je ta poslední injekce 2 dny před ET. Takže já byla na UTZ jenom jednou.
aha, tak to já myslela, že si hlídaj jak tělo reaguje častěji… a pregnyl jste si dávali sami? mě na něj pošlou vždy do nemocnice, že je to lepší, tím že to musí do svalu ![]()
no budu mít příští týden v caru asi hodně otázek.. ![]()
ja jsem zacala 2DC a za 6 dni sla na prvni UZ, malinko mi upravili davky a pak jsem sla jeste dvakrat pokazdy obden, na poslednim uz byly folikuly narostly tak jsem dostala pregnyl, ten se pichal dalsi den vecer a dva dni nato rano bylo OPU…
maacek píše:
aha, tak to já myslela, že si hlídaj jak tělo reaguje častěji… a pregnyl jste si dávali sami? mě na něj pošlou vždy do nemocnice, že je to lepší, tím že to musí do svalu
no budu mít příští týden v caru asi hodně otázek..
no ja jsem teda do svalu pichala jak fostimon tak ten pregnyl, teda pichala mi to mama… jenom ty antagonisty se pichali pod kuzi do bricha… ale urcite se zeptej na vsechno, ja jsem si pak i psala co se chci zeptat protoze jak jsem z doktoru nervozni zapominam ![]()