IVF podzim 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.6.11 08:53

Maslinnka, včera mi říkal doktor z centra, že schválení žádosti na IVF od pojišťovny trvá asi 14 dní. Jinak nás nás vyjde taky okolo 25, ale i s injekcema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
14.6.11 09:18
samaritanka píše:
Maslinnka, včera mi říkal doktor z centra, že schválení žádosti na IVF od pojišťovny trvá asi 14 dní. Jinak nás nás vyjde taky okolo 25, ale i s injekcema.

Ahoj, to je docela krátká doba, myslela jsem že to může trvat dýl :lol: Ty ceny jsou fakt šílené, ale rozhodně lepší částečně hrazené, než za to dát rovnou nějakých 100 tisíc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
14.6.11 09:46

já měla žádost schválenou během týdne, ale teď si mám volat až po měsíci jestli je žádost schválená, tak to je asi po každé jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
14.6.11 13:06

ahoj ženy a vy už máte všechny podanu žádost? já že bych ted dala třetí IUI a pokud neklapne tak bych to chtěla tak na srpen :nevim: tak já nevím co pro to pořádně udělat, asi se domluvím příští týden na inseminaci s doktorem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
14.6.11 13:47

určitě se domluv s dr. my máme žádost jen podepsanou, v srpnu budu volat, aby jí nezapomněli poslat a v září si mám volat jestli je už schválená a IVF nám výjde nejspíš na říjen, přotože má šéf 3 týdny v září volno a to se z práce nehnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
14.6.11 14:03

no my musíme doma ještě pořádně vše naplánovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 15:00

maacek: já žádost taky nemám zatím podanou na pojišťovnu, ale u mě problém byl ze zdravotní pojišťovnou musela jsem jí změnit. Pojišťovna se mění 1× za rok a ke kvartálu takže v mém případě k červenci. Taky mám žádost podepsanou a v centru, čekají na červenec a budou mi jí posílat na schválení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
14.6.11 15:32

ahoj holky, tak asi patřím do této diskuze. Další pokus IVF asi v září. Dneska zase negativní test po 3. IVF. No už začínám mít trošku deprese :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
14.6.11 15:36

a fakt už asi nedokážu tohle sdílet s nikým jiným než s holkama co tohle mají před sebou nebo za sebou. Kolem jsou všichni těhotní nebo tlačej kočárky a tam se člověk pochopení nedočká. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
14.6.11 16:36

Ahojky, nervíku taky mě to pěkně štve, už ani ne tak moc kočárky, jako spíš ta kupa těhulí kolem mě… samozřejmě já jsem ta poslední, co těhu není. Každý se jen vyptává a to mě už docela štve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
14.6.11 17:33

ženy myslím, že jsme tu správně. jak říkám, zkusím třetí IUI a na srpen IVF, ale trochu se toho bojim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
15.6.11 08:40
maacek píše: ženy myslím, že jsme tu správně. jak říkám, zkusím třetí IUI a na srpen IVF, ale trochu se toho bojim :-(

Ahojky :-)
Maci nevzdávej to, třetí iui to je přece docela dost velká šance, že to může vyjít :palec:
U nás byla včera velká bouře, už fakt nevím co si o tom mám myslet, proč se ten můj chlap chce hádat kvůli hlouposti :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 08:52

no holky, je to fakt děsný. U nás v práci jsou těhotní snad všichni. Už fakt zbývá jen aby začali těhotnět i chlapy. :-D . Já už byla na 2 IUI, 3 IVF a 1 KET. No myslím,že jsem si to hezky už užila. A boj nekončí, v září snad valíme nanovo. Je tady někdo, kdo taky takhle plánuje IVF? Můžeme to sdílet, ať se nenervujeme zvlášť:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 08:53
maslinnka píše:
maacek píše: ženy myslím, že jsme tu správně. jak říkám, zkusím třetí IUI a na srpen IVF, ale trochu se toho bojim :-(
Ahojky :-)
Maci nevzdávej to, třetí iui to je přece docela dost velká šance, že to může vyjít :palec:
U nás byla včera velká bouře, už fakt nevím co si o tom mám myslet, proč se ten můj chlap chce hádat kvůli hlouposti :-?

no uvidíme co bude, už je to příští týden 8-o takjsem na to zvědavá, a bude mi to dělat jiný doktor, ten můj má dovolenou, teda jestli mi tam do té středy nějakej macek naroste :mrgreen:
no to se všechno ukáže, drahý se mi vrací v pátek domů, tak to s ním musím probrat, to IVF je zatím v mojí hlavě, že bychom ho zkusili takhle brzo, tak musím počkat co on na to?

a kvůli čemu byla buřina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 08:55
nervík2 píše:
no holky, je to fakt děsný. U nás v práci jsou těhotní snad všichni. Už fakt zbývá jen aby začali těhotnět i chlapy. :-D . Já už byla na 2 IUI, 3 IVF a 1 KET. No myslím,že jsem si to hezky už užila. A boj nekončí, v září snad valíme nanovo. Je tady někdo, kdo taky takhle plánuje IVF? Můžeme to sdílet, ať se nenervujeme zvlášť:-)

ty už máš za sebou 3 IVF a nepovedlo se?
toho se bojím, že to stojí šílený peníze a co když se to taky nepovede............. ach jo, obdivuju jak jsi silná… já už bojuju celkem dlouho, ale k IVF se teprve tak nějak chystám..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí