Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
nějak nestíhám ![]()
K IUI, znám holčinu co jí taky vyšlo hned 1., ale odešlo to, 2.nic a z 3.má holčičku, tak velká naděje pro Maacíka.
zmizel mi podpis z ničeho nic, mě z toho už fakt klepne, jak se to mohlo stát nechápu
Ahojky, tak jsem dneska smutná,byla jsem na UZ a tak nějak slabší reakce, foliky jsem viděla cca 3, ale byly ještě menší, takže zase jíst prášky a v pondělí znovu ![]()
není to bez stimulace, ale s clostilem… jenže ho teď musím jíst ještě a dokonce 3× za den asi aby pořádně povyrostly ![]()
jo,ale jenom prášky, nic si nepícháš. to mě připadne super mít 3 folíky. Ale oni určo dorostou, oni moc dobře vědí doktoři čím je přiživit. Nebuď smutná. V pondělí tam budou pořádní macci
Jindřiš píše:
Ahoj holky,
nějak nestíhámK IUI, znám holčinu co jí taky vyšlo hned 1., ale odešlo to, 2.nic a z 3.má holčičku, tak velká naděje pro Maacíka.
jeminkote, moc děkuju
naděje umírá poslední… a kéž bych byla ten samý případ ![]()
já měla 3 folíky po minimální stimulaci a ty je máš jen po clostíku, to je parádní
. jsem zvědavá na pondělí,jak dopadneš
.určo ale dobře, o tom není pochyb ![]()
nervík2 píše:
já měla 3 folíky po minimální stimulaci a ty je máš jen po clostíku, to je parádní. jsem zvědavá na pondělí,jak dopadneš
.určo ale dobře, o tom není pochyb
Trošku mi to zkazilo plány a posune se MS
jinak dobré. Já si budu píchat až pak pregnyl a pokud to nevyjde, tak od příštího měsíce mě na sto procent čekají každodenní injekce do břicha ![]()
ahoj holky,
všechny vás moc zdravím
já jsem po 7mi IUI a po jedné neúspěšné IVF. Do caru jsme chodili od září. Teď si dáváme od března, kdy byla neúspěšná IVF oraz na léto a v říjnu nás čeká druhý pokus IVF. Tak taky pořád doufám, stejně jako vy.
ahoj Ejvi, ty jo 7× UIU to jsi pěkně vytrvalá. Já to vydržela jenom 2×, protože pak jsem si někde přečetla,že šance je tam asi tak 15%. Takže na podzim další IVF? Já do toho taky jdu znovu září, říjen.Tak to tady asi budeme nervačit spolu,co? ![]()
ženy, dnes se chci pobavit s drahým o IVF u nás, takže pokud mi na to kejvne, budu nervačit s vámi ![]()
nervík2 píše:
ahoj maaci, ale před tím ještě dáte to jedno IUI,ne?
to určitě, to by mělo proběhnut příští týden,pokud mi ve středu na utz najdou něco co by šlo oplodnit ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď