IVF podzim 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2201
15.6.11 11:03

Ahoj holky,

taky se pridam, ac tedy zatim zvazuji zda podzim nebo zima, ale kazdopadne dalsi IVF nas ceka tomu se nevyhneme ;)

Maaci taky doporucuju netlacit na pilu a zkusit jeste par IUI kdyz hned prvni se podarila… asi bych spis trvala na nejakych vysetrenich ktera by zjistila proc se to tehotenstvi neudrzelo nez rovnou se hnat do hormonu ve velkym kdyz pak notabene konecnej vysledek nemusi byt o nic lepsi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 11:09
nervík2 píše:
to úplně chápu, ze mě se už pomalu stává taková vynervovaná troska. Je mi 32 a dítě v nedohlednu. A kolem všichni těhotní an první pokus a někteří ani nechtěli. To by z toho člověk zešílel. Jejda,ale co bych dala za to mít aspoň takovou naději jako ty. Nevzdávej to!!! Věřím,že to IUI výjde.

nervíku, vy taky zkoušíte první? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 11:11
kacenice píše:
Ahoj holky,

taky se pridam, ac tedy zatim zvazuji zda podzim nebo zima, ale kazdopadne dalsi IVF nas ceka tomu se nevyhneme ;)

Maaci taky doporucuju netlacit na pilu a zkusit jeste par IUI kdyz hned prvni se podarila… asi bych spis trvala na nejakych vysetrenich ktera by zjistila proc se to tehotenstvi neudrzelo nez rovnou se hnat do hormonu ve velkym kdyz pak notabene konecnej vysledek nemusi byt o nic lepsi… :nevim:

my máme všechna vyšetření ok, bohužel nebo bohudík, já ani nevím :mrgreen:
jde o to, že toto se prý stává většinu při prvním těhotenství… prej… naštěstí jsem nemusela na revizi a v nemocnici jsem ležela jen 3 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
15.6.11 11:16

ja bych rekla bohudik ne? :D
vsechno ok? genetika, imunologie, hematologie?
tak to bych fakt dala sanci jeste IUI, pokud se tak uz zadarilo tak proc to telo zbytecne zatezovat tunou hormonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 11:25
kacenice píše:
ja bych rekla bohudik ne? :D
vsechno ok? genetika, imunologie, hematologie?
tak to bych fakt dala sanci jeste IUI, pokud se tak uz zadarilo tak proc to telo zbytecne zatezovat tunou hormonu…

no tak já to asi ještě teda zvážím no :mrgreen:
ale víra se jaksi vytrácí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 11:33

Maaci, co první? Já už byla na 3 IVF a čeká mě čtvrtý.
Vítám Kači mezi náma. Tak co dáme ten podzim další IVF? A tentokrát úspěšně? :-). Předběhne nás akorát maaci, protože otěhotní po IUI už za chvilku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 11:49
nervík2 píše:
Maaci, co první? Já už byla na 3 IVF a čeká mě čtvrtý.
Vítám Kači mezi náma. Tak co dáme ten podzim další IVF? A tentokrát úspěšně? :-). Předběhne nás akorát maaci, protože otěhotní po IUI už za chvilku :-)

myslím první dítě :-) ženy, všem nám to musí jednou vyjít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 11:52

já žádný dítě nemám ještě, kdybych měla tak nejsem nervík ale šťastík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 11:58
nervík2 píše:
já žádný dítě nemám ještě, kdybych měla tak nejsem nervík ale šťastík :-)

takže máme všechny tu primární co? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 12:02

jasnačka, zoufalý snažilky, ale snad to pro nás všechny dobře dopadne. Teda dneska mám extra depky. Kolegyně naproti furt akorát studuje vše kolem děcka a těhotenství a já na to musím celej den koukat. Je mi z toho fakt do breku. :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
15.6.11 12:04

jj taky pokus o prvni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 12:10

jo, teda jestli se to povede, tak to dítě tak rozmazlím, až se za to budu úplně stydět. Kači a ty jsi měla jenom 4 vajíčka na tom prvním IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
15.6.11 12:14

snazim se nad timhle mavnout rukou… moje sestrenka otehotnela nechtene ve chvili kdy jsme zjistili ze IVF nevyslo… je lepsi se tim nezabyvat a radsi to nesledovat, protoze jinak by ti houklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
15.6.11 12:16
nervík2 píše:
jo, teda jestli se to povede, tak to dítě tak rozmazlím, až se za to budu úplně stydět. Kači a ty jsi měla jenom 4 vajíčka na tom prvním IVF?

jj sice tech foliku bylo asi 9 ale vajicka byla jenom ve 4… tak nevim jestli mi nesednul protokol nebo je to tim poblaznenym imunitnim systemem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 12:18

já vím, někdy mám úplně poho dny, kdy si říkám,že je super, že můžu sportovat, zapařit s kámošama a tak. A pak se to někdy zlomí a jsem úplně na dně. Kdyby aspoň těch pokusů nebylo tolik, bych na tom asi byla líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí