IVF podzim 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.6.11 14:20

Aha tak to je špatný. My začli do caru chodit teď v květnu. Všechna vyšetření OK. Problém je u mě v pravém vejcovodu určo mám srůsty, i když mi průchodnost nedělali. Přece jenom mi ho loni čistili kvůli mimoděložnímu. Tak nám v caru automaticky nabídli IVFko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 14:23

promiň, že ti do toho skáču mě by ještě zajímalo do jakého centra Jidřiš chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9481
13.6.11 14:25

Holky mám na vás prosbičku :lol:
Dcera je 9 dní po IVF a dnes testila a ukázal se pozitivní výsledek, nemáte zkušenost zda už jde o těhotenství nebo jen o zvýšené hormony :think:
Díky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
13.6.11 14:45
Natylka píše:
Dcera je 9 dní po IVF a dnes testila a ukázal se pozitivní výsledek, nemáte zkušenost zda už jde o těhotenství nebo jen o zvýšené hormony :think:
Díky :mavam: :mavam: :mavam:

my se na to teprve chystáme, ale testovat by se mělo cca 14 dní, protože minimálně 10 dní se v těle drží pregnyl… záleží kolik měla jednotek… ale hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.11 14:51

první vyšlo na 20 tisíc a u dalšího počítáme s 30 tisíci, po 1.IVF jsem otěhotněla a po KET taky, ale pokaždé to odešlo, jelikož mám za sebou 4× začátek těhu tak já to věděla dřív jak dr. že je něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.11 14:54
Natylka píše:
Díky :mavam: :mavam: :mavam:

ze svých zkušeností bych to viděla na těhu, já měla po KET pozitivní test 6.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.11 14:56
maacek píše:
no já už začínám být skeptik, asi jsem čekala, že když to vyšlo prvně vyjde to teď hned znovu :zed: magor no… ale dva roky co se snažíme je už dlouho a mně už hrabe…

ma se snažíme 5 let a občas si projdu pořádnou depkou jako tento víkend, ale jinak je ve mně víra, že se jednou dočkám, takže taky věř, ta víra je opravdu důležitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.11 14:58
samaritanka píše:
promiň, že ti do toho skáču mě by ještě zajímalo do jakého centra Jidřiš chodí.

chodíme do Arlety do Kostelce nad Orlicí, jsem tam spokojená, mám tam supr pana doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.6.11 15:10

Jindři 5 let, to už je docela douhá doba, nepřišli na to proč u tebe to těhu nevydrží, někde jsem četla, že se to dá udržet větší dávkou prášků.
Jinak s těma depkama jsme na tom všechny stejně, po tom co jsme zjistili, kde je problém jsem se docela uklidnila. Jen mě trošku mrzí, že ta doktorka to před manželem neřekla tak úplně na rovinu.. .chtěla být opatrná, aby to zkousnul. Jenže já v tu chvíli věděla co nás čeká :-( Docela se toho všeho bojím, ale stojí to za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.6.11 15:14

Jindři, ještě by mě zajímalo, jak dlouho trvá vyřízení žádosti na IVF? Myslím tu co jde na pojišťovnu. Já už jsem si zhruba počítala na kolik by nás to vyšlo, car má ceník i na netu, tak pokud by to bylo IVF +ICSI + AH + prodloužená kultivace tak cca 25 tisíc. Také pěkná pálka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.11 15:24

Na nic se nepřišlo, vše je zcela vpořádku u mě. Manžel má horší spg.
My AH u prvního neměli a u druhého taky nea jelikož jsem vždy otěhotněla, tak embryo se z obalu dostalo, ale u dalšího zvažuji PICSI, takže se nejspíš do 30 ani nevejdeme, ale u prvního jsem doplácela 5 tisíc za léky, teď to může být jinak. U 1.IVF jsme měli PK, ICSI, zmražení embryí a ještě ten doplatek za léky.
Já před 1.IVF strach neměla, nejspíš proto že jsem nevěděla do čeho jdu, teď už ho mám, před KET jsem se už taky bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.6.11 15:34

o tom PICSI jsem taky už četla, k tomu že se prý ještě platí i ICSI zvlšť, tak to vážně bude pěkná pálka. Jaké to bylo na laparoskopii, když ti ji dělali. Já se docela bojím pod narkózu, právě bych chtěla zkusit tu metodu přes rentgen a to ostatní si nechat až k IVF, protože si myslím že problémy s vejcovody nemám (samo, že se můžu mýlit, ale v rodině je neměl nikdo) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
13.6.11 15:47

u nás mají PICSI+ICSI v jedné ceně za 18 tisíc, když budu chtít je ICSI je to za 9, tak nějak chci mít pocit, že jsme pro to udělali maximum, ale ještě uvidíme, na rozhodnutí máme čas
mně narkoza nedělá problém, není mi po ní špatně, tak nějak to zvládám, ale jsem vždy nervozní před narkozou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.6.11 22:09

:-)Jindři, zajímalo by mě, jestli jsi měla při tom IVF nemocenskou, nebo jestli jsi normálně chodila do práce. :-) ď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
14.6.11 06:33

Ahzoj holky

pří IVF jsem byla na neschopence, ale při KET jsem normoš chodila do práce a při 2.IVF budu taky, nemám už nervy na to být doma. Při 1.IVF to byla taková sladká nevědomost, nepočítala jsem s tím, že bych mohla mít pozitivní test a na konec nic z toho, byly to hrozný nervy a po KET to samý, ale tím, že jsem chodila do práce jsem občas přišla na jiný myšlenky. Tohle mám srovnaný, chci chodit normálně do práce, o neschopence při dalším IVF vůbec neuvažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí