IVF podzim 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
15.6.11 12:20

no já se nad 5 vajíček nikdy nedostala. Myslím,že jsem vždycky měla i jen 5 folikulů. Blbě reaguju. A tak na mě zkusili naposledy jenom minimální stimulaci a měla jsem 2. Jenom jedno se vyvíjelo,ale aspoň jsem nepřišla o pokus z pojišťovny. tohle jsem si platila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
15.6.11 12:50
nervík2 píše:
no já se nad 5 vajíček nikdy nedostala. Myslím,že jsem vždycky měla i jen 5 folikulů. Blbě reaguju. A tak na mě zkusili naposledy jenom minimální stimulaci a měla jsem 2. Jenom jedno se vyvíjelo,ale aspoň jsem nepřišla o pokus z pojišťovny. tohle jsem si platila sama.

a co u vas je duvod? nasli neco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 13:23

ženy a normálně bez stimulky a tak, to jste ovulovaly? dělaly se vám folikly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
15.6.11 13:30

no ja jsem ovulovala podle folikulometrii ctyrikrat z peti cyklu, a i behem stimulace to vypadalo nadejne, ale pak na OPU bylo jen 9 foliku a 4 vajicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 13:44

u nás špatný úplně všechno, takže IVF jediná šance.:-(
No já si myslím,že mám ovulaci úplně normálně akorát prostě nereaguju na ty hormony, tak jak bych měla. U nás v caru tomu říkají lowresponder :-). No tak jako kdyby to klasické stimulování s více hormony je pro mě skoro zbytečné, protože stejně nakonec jsou jenom 1 nebo 2 embrouši.:-). No jsem zvědavá co ze mě vypadne příště.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
15.6.11 13:52

a zkouseli na tebe aspon ruzny protokoly kdyz jsi tak spatne reagovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 13:56

no v té repromedě mi řekli, že příště mi dá ještě víc injekci což by representovalo třeba i 80 tisíc. Tak na to jim kašlu. Navíc tam získali 5 vajíček, oplodněno a přestali se vyvíjet v morule. Tak mo pak dali 2,ale myslím,že to asi bylo i zbytečný, když už se přestali vyvíjet.......No ale holt prachy jsou prachy.
V Reprofitu taky 5 vajíček. jen 2 se vyvíjeli. 1 jsme transferovali 3. den a 1 se dalo zamrazit. Takže výsledek skoro stejnej akorát o 33 tisíc levnější.Taky mi řekli,že vyšší stimulace stejně nepomůže,že to takhle bude vždycky. Tak já jim to teda věřím,že do mě nechtějí zbytečně rvát hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
15.6.11 14:02

no ja nemyslela vic hormonu, ale jinej typ stimulace… jakej jsi mela protokol? to nezkouseli jiny typy?
a zavadeli ti nevyvijejici se embrya? tomu uz vubec nerozumim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 14:04

mně by to hrozně zajímalo jak bych na tom byla já  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
15.6.11 14:08

Maaci, ja si myslim ze zase kdyz je tech vajicek ultrahodne tak jich stejne velka cast neni kvalitnich… prirodne to telo taky vyprodukuje jedno dve dobry vajicka behem ovulace… a byt tebou tak fakt radsi verim vlastnimu telu a IUI ;) u nas bohuzel pro spoustu problemu neni mozne, ale kdyby bylo tak bych byla happy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 14:10

no já nevím. Myslíš jako jinej typ hormonů? Já vím jen,že je dlouhej a krátkej protokol. Měla jsem vždycky ten krátkej.Píchala jsem si Puregon v Repromedě a pak k tomu ještě cosi přidali. V Reprofitu si nepamatuju co to bylo… Clostibegyt??? A teď Bravelle naposledy. Já mám z výsledků fakt blbej hormonální profil, takže asi i tak poznali,že to se mnou nebude zrovna velká úroda.Ale když tak čtu kolem debaty, tak třeba holky mají 16 vajíček a stejně se jenom 2 vyvíjí, tak nezoufám:-).Někdy je míň i líp. No fakt mi tam dali embria, který vlastně přestali vývoj v té morule, to je asi 4-5 den? A pak jsem si někde přečetla,že pokud nedojde k ET,tak ti pak dá pojišťovna jeden pokus navíc…No nemohli raději uznat,že to nemá cenu transferovat a ten pokus mi ušetřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 14:12

přesně tak Maaci, doufám a přeju ti, aby jsi nikdy nezjistila kolik by jsi jich měla, protože otěhotníš po IUI :-). Zůstaň tady s náma holka a informuj, protože na tebe fakt sázím,že to bude dobrý hodně brzy :-).a chci to tady hezky černý na bílým. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 14:14

však já zůstanu, si nemyslete že se mě zbavíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.6.11 14:17

nene děvčátko. Chce vědět jak velkou pravdu jsme měli. A pokud ne,tak ti předáme všechny zkušenosti z IVF:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.6.11 14:18

ženy, no uvidíme, příští týden ve středu jedu na folikly, tak uvidíme jestli k něčemu dojde a pokud ano tak s jakým výsledkem, a jestli to nevyjde, tak chci vedet všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí