IVF podzim 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
17.6.11 14:59

jojo, tak snad to dobře dopadne a nebudeš muset na IVF. :-) . Jinak, kdyby jo, tak to tady společně určo zvládneme taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
18.6.11 10:09

Já jsem taky pro, abys jsi vyzkoušela co nejvíc IUI to jde a taky tím spíš, když už se to jednou povedlo. Já jsem tomu věřila vždycky, i když to bohužel nikdy nevyšlo. Ale u nás je problém ve spermiích, takže asi tak. Ale nervík má pravdu, že IVF se s IUI vůbec nedá srovnat, je to na palici. Já jsem byla na IVF v březnu a teprve teď jsem se z toho jakž takž vzpamatovala. Já jsem docela otrlý jedinec a hned tak mě něco nerozháže, ale po této zkušenosti jsem byla jak psychicky, tak fyzicky úplně vyčerpaná. Netušila jsem, že to bude takové. Ale samozřejmě do toho půjdu znovu v říjnu, co bychom pro mimi neudělali že? Jojo, my ženské to holt máme takové těžké. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.6.11 09:39

Ahojky, tak jsem byla dnes na UZ a docela to jde celkem 3 solidní folíky :?: tak uvidíme co z toho bude, jinak na příští měsíc už domluvené IUI :dance: konečně budou aktuální hodnoty spermiogramu, fakt jsem zvědavá jestli se za ty 3 měsíce změnil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
20.6.11 09:53
maslinnka píše:
Ahojky, tak jsem byla dnes na UZ a docela to jde celkem 3 solidní folíky :?: tak uvidíme co z toho bude, jinak na příští měsíc už domluvené IUI :dance: konečně budou aktuální hodnoty spermiogramu, fakt jsem zvědavá jestli se za ty 3 měsíce změnil :pankac:

no prosim :-D tak to má být :palec:
já jedu ve středu tak jsem zas celkem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
20.6.11 10:05

dobré ráno děvčátka:-) Tak Masli super, to budou krásný 3 vajíčka,tak bacha na trojčátka:-) .Maaci, taky přeju takovou hezkou úrodičku ve středu.
Teda Ejvi, budeme se tady spolu asi povzbuzovat v říjnu.Taky se chystám na další IVF. :lol: .No už se „těším“.Ale co se dá dělat. Snad č. 4 bude pro mě šťastné. Jo, je to pěknej záhul a kdo to nezažije fakt může děkovat bohu.ale můžeme být rádi,že tady tahle možnost vůbec je :-D . Věřím,že to vše výjde, ať už dřív či později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.6.11 10:53
maacek píše:
maslinnka píše:
Ahojky, tak jsem byla dnes na UZ a docela to jde celkem 3 solidní folíky :?: tak uvidíme co z toho bude, jinak na příští měsíc už domluvené IUI :dance: konečně budou aktuální hodnoty spermiogramu, fakt jsem zvědavá jestli se za ty 3 měsíce změnil :pankac:

Super, tak jsem zvědavá jak to bude u tebe :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.6.11 10:54

Myslím, že se nám to všem podaří :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
20.6.11 10:54

no a doma proběhla rodinná rada a pokud toto třetí IUI nevyjde tak v srpnu jdeme do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
20.6.11 10:55
maslinnka píše:
maacek píše:
maslinnka píše:
Super, tak jsem zvědavá jak to bude u tebe :-) :dance:

děkuju, no já dám samo vědět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
20.6.11 10:57

tak super, aspoň doma jste se dohodli,tak aspoň víš,že je další šance. Myslím, že 3 IUI je tak akorát na pokusy. Však při nejhorším si je můžete ještě dát po třeba neúspěšným IVF v tom období klidu. ale takovou možnost nepřipoštím. Za měsíc tady budeme oslavovat // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
20.6.11 11:18

maci to IUI ti určitě vyjde, :palec: když už se to jednou povedlo navíc ten 3 pokus bývá neuúčinější :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
20.6.11 11:31

moje slova, proto dělaj většinou 3, protože se to většinou podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
20.6.11 11:40

no ženy, neříkejme hop dokud nepřeskočíme, ale tak nějak mě to zas popostrčilo, vím že nekončím a prostě ten srpen zkusíme - jsem realista, povést se to nemusí, ale zkusíme to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
20.6.11 11:53

určo maaci, ty jsi ještě na úplným začátku!!! máš před sebou ještě spoustu možností. :-D .My co už jsme vyzkoušeli skoro všechno jsme už trochu skeptičtí,ale nevzdáme to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
20.6.11 12:09
nervík2 píše:
určo maaci, ty jsi ještě na úplným začátku!!! máš před sebou ještě spoustu možností. :-D .My co už jsme vyzkoušeli skoro všechno jsme už trochu skeptičtí,ale nevzdáme to :-)

no neřekla bych na začátku :think: spíš je před námi ta poslední varianta, jinak už je vše za námi :-( bohužel včetně potratu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí