Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jojo, tak snad to dobře dopadne a nebudeš muset na IVF.
. Jinak, kdyby jo, tak to tady společně určo zvládneme taky ![]()
Já jsem taky pro, abys jsi vyzkoušela co nejvíc IUI to jde a taky tím spíš, když už se to jednou povedlo. Já jsem tomu věřila vždycky, i když to bohužel nikdy nevyšlo. Ale u nás je problém ve spermiích, takže asi tak. Ale nervík má pravdu, že IVF se s IUI vůbec nedá srovnat, je to na palici. Já jsem byla na IVF v březnu a teprve teď jsem se z toho jakž takž vzpamatovala. Já jsem docela otrlý jedinec a hned tak mě něco nerozháže, ale po této zkušenosti jsem byla jak psychicky, tak fyzicky úplně vyčerpaná. Netušila jsem, že to bude takové. Ale samozřejmě do toho půjdu znovu v říjnu, co bychom pro mimi neudělali že? Jojo, my ženské to holt máme takové těžké. ![]()
Ahojky, tak jsem byla dnes na UZ a docela to jde celkem 3 solidní folíky
tak uvidíme co z toho bude, jinak na příští měsíc už domluvené IUI
konečně budou aktuální hodnoty spermiogramu, fakt jsem zvědavá jestli se za ty 3 měsíce změnil ![]()
maslinnka píše:
Ahojky, tak jsem byla dnes na UZ a docela to jde celkem 3 solidní folíkytak uvidíme co z toho bude, jinak na příští měsíc už domluvené IUI
konečně budou aktuální hodnoty spermiogramu, fakt jsem zvědavá jestli se za ty 3 měsíce změnil
no prosim
tak to má být ![]()
já jedu ve středu tak jsem zas celkem zvědavá…
dobré ráno děvčátka:-) Tak Masli super, to budou krásný 3 vajíčka,tak bacha na trojčátka:-) .Maaci, taky přeju takovou hezkou úrodičku ve středu.
Teda Ejvi, budeme se tady spolu asi povzbuzovat v říjnu.Taky se chystám na další IVF.
.No už se „těším“.Ale co se dá dělat. Snad č. 4 bude pro mě šťastné. Jo, je to pěknej záhul a kdo to nezažije fakt může děkovat bohu.ale můžeme být rádi,že tady tahle možnost vůbec je
. Věřím,že to vše výjde, ať už dřív či později.
maacek píše:maslinnka píše:no prosim
Ahojky, tak jsem byla dnes na UZ a docela to jde celkem 3 solidní folíkytak uvidíme co z toho bude, jinak na příští měsíc už domluvené IUI
konečně budou aktuální hodnoty spermiogramu, fakt jsem zvědavá jestli se za ty 3 měsíce změnil
tak to má být
já jedu ve středu tak jsem zas celkem zvědavá…
Super, tak jsem zvědavá jak to bude u tebe
![]()
no a doma proběhla rodinná rada a pokud toto třetí IUI nevyjde tak v srpnu jdeme do IVF.
maslinnka píše:maacek píše:Super, tak jsem zvědavá jak to bude u tebemaslinnka píše:no prosim
tak to má být
já jedu ve středu tak jsem zas celkem zvědavá…![]()
děkuju, no já dám samo vědět ![]()
tak super, aspoň doma jste se dohodli,tak aspoň víš,že je další šance. Myslím, že 3 IUI je tak akorát na pokusy. Však při nejhorším si je můžete ještě dát po třeba neúspěšným IVF v tom období klidu. ale takovou možnost nepřipoštím. Za měsíc tady budeme oslavovat // ![]()
maci to IUI ti určitě vyjde,
když už se to jednou povedlo navíc ten 3 pokus bývá neuúčinější
![]()
moje slova, proto dělaj většinou 3, protože se to většinou podaří.
no ženy, neříkejme hop dokud nepřeskočíme, ale tak nějak mě to zas popostrčilo, vím že nekončím a prostě ten srpen zkusíme - jsem realista, povést se to nemusí, ale zkusíme to…
určo maaci, ty jsi ještě na úplným začátku!!! máš před sebou ještě spoustu možností.
.My co už jsme vyzkoušeli skoro všechno jsme už trochu skeptičtí,ale nevzdáme to ![]()
nervík2 píše:
určo maaci, ty jsi ještě na úplným začátku!!! máš před sebou ještě spoustu možností..My co už jsme vyzkoušeli skoro všechno jsme už trochu skeptičtí,ale nevzdáme to
no neřekla bych na začátku
spíš je před námi ta poslední varianta, jinak už je vše za námi
bohužel včetně potratu ![]()